Marie divno
Lea neznan, ja ga isto znam imat...
Paula drzim fige toliko jako da me prsti bole
Peppe javi seeee

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Aaa sanjarka hvala ti draga..
Iva moze biti simptom T, ali i nadolazece M. Ti si svoju drugu crticu ugledala, samo jos ujutro potvrdi. Ne opterecuj se, samo nam potvrdi..da ti mogu cestitati..
Evo i ja da upitam za taj iscjedak. Imam ga i ja dva dana vec...gusto skroz i nije prozirno. Ima tamno zuckasku skoro svijetlo zelenu boju. Nema ga mnogo, malo posle male nuzde na papiru bude. Ne svrbi, ne pece, nema mirisa.
Evo i ja da upitam za taj iscjedak. Imam ga i ja dva dana vec...gusto skroz i nije prozirno. Ima tamno zuckasku skoro svijetlo zelenu boju. Nema ga mnogo, malo posle male nuzde na papiru bude. Ne svrbi, ne pece, nema mirisa.
Orhideja tvoj svakako upucuje na T ili neku upalu/bakteriju.. citala sam da su cure to znale imati u navedenom, nikako u pms-u ili tijekom normalnog ciklusa. Ako grijesim neka me netko slobodno ispravi, to je moje misljenje temeljem brojnih googlanja u ovih godinu dana.. U kojem si danu ciklusa? Sorry nisam sve uspjela popratiti..
Orhideja tvoj svakako upucuje na T ili neku upalu/bakteriju.. citala sam da su cure to znale imati u navedenom, nikako u pms-u ili tijekom normalnog ciklusa. Ako grijesim neka me netko slobodno ispravi, to je moje misljenje temeljem brojnih googlanja u ovih godinu dana.. U kojem si danu ciklusa? Sorry nisam sve uspjela popratiti..
Danas mi je 21. Dan ciklusa. Menstruaciju ocekujem ili ne ☺ oko 27.9.
Uh... jos si 10-tak dana u neocekivanju. Osobno se nisam s takvom vrstom iscjetka susrela u svojih 35 god. Probaj malo ugooglat davidis sta pisu, a mizda ti i netko s osobnim iskustvom odgovori. Ja sam ti napisala ono sto sam procitala.. Nadam se da je sve ok buduci da nema mirisa, peckanja... Nisam ti bas pomogla, ali sretno...
Uh… jos si 10-tak dana u neocekivanju. Osobno se nisam s takvom vrstom iscjetka susrela u svojih 35 god. Probaj malo ugooglat davidis sta pisu, a mizda ti i netko s osobnim iskustvom odgovori. Ja sam ti napisala ono sto sam procitala.. Nadam se da je sve ok buduci da nema mirisa, peckanja… Nisam ti bas pomogla, ali sretno…
Hehe ma hvala u svakom slucaju. Sve sto sam nasla, vezano je za zene koje su ve trudne i vecinom nije nista strasno. Ma imam sve simptome trudnoce al nekako ne vjerujem da sam trudna. Najgore mi ovo kao probadanje jajnika, menstrualni grcevi, kao da cu svakog trena dobiti.
Marie bravo bravo....veselimo se s tobom!
Iva ja vidim 2 crtice jasno. Inace kazu da test moze biti lazno negativan ali ne I lazno pozitivan. Zato cestitam! Javi kad ponovis...:)

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji