Hej ekipa!!
Malo sam u gužvi pa samo da se javim nakratko..
Ohsoboho baš mi je žao.. Ne daj se i sretno ovaj ciklus!
Peppepula draga navijam najjače!! Mislim na tebe, odmah javi..
Iva dok ne dođe M ništa nije gotovo! Nada umire posljednja..
Kod mene ništa novo. Nisam više povraćala, mislim da je od tableta ili je nešto bilo u zraku... Jedino me još sike jako bole i tvrde su, a obično splasnu prije M. Imam osjećaj da bih svaki čas mogla procuriti.. Test sam jutros radila, negativan. Ali test mi nije mjerilo, jer je možda još prerano, već taj osjećaj da stiže...
Pusa svimaaa....
Paula ma uranila si s testom bratiš li bazalnu? ajmoooooooooooooooo da ne dođe
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ne mogu ja to mjeriti, jer se noću dižem nekoliko puta, što zbog malca, a i ja idem svako malo na wc. A vikendom duže spavamo, tako da nema smisla..
Svako malo idem na wc da vidim jel stigla....
Pepepula drzim ti fige cijelim tijelom, dusom, srcem! Bilo bi prekrasno da bude pozitivno!
Paula, ja se skupa sa svima ovdje nadam da je tvoj testic bio rano!
Druge cekalice zelim vam plusice :)
Ja ako ovaj mj. Dobijem plusic znat cu ga tocno za svadbu I rodjendan od dragog....mmeni bi to bio najljepsi svadbeni poklon, a njemu rodendanski.....:) Kako bi to bilo lijepo! Uhhh
url=https://lilypie.com]
Evo ovako kako meni dava neda mira ...ja san test otvorila(clearblue digital) i na onim trakicama ima jedna tamna plava crta i jedna skroz svijetla...jel mislite da to sta znaci?imam sliku al nezz stavit
MajaSocka, joj baš bi to divan dar svima bio! koji tajming ;)
držim fige da upali!
ostale cure, pratim listu i navijam za plusiće...sezona je otvorena :D
ja moram priznati da sam prilično u bedu zbog M i fakat mi nije jasno više niš...nemam problema s ciklusima, osjetim sa 100% sigurnošću kada je O, pokrivamo sve PD, pijem vrkutu i folnu i svejedno niš...uglavnom, uđosmo u 6. ciklus...ovaj mjesec ću bit još ažurna i sve mjerit i pratit pa ćemo vidjeti...ako ne upali uzimam brejk od praćenja :)
ufff, nekad je jednostavno teško ostati optimista :P
Sortiraj odgovore
Najstariji