Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    16. Rujan 2015. 12:19

Evo ovako kako meni dava neda mira ...ja san test otvorila(clearblue digital) i na onim trakicama ima jedna tamna plava crta i jedna skroz svijetla...jel mislite da to sta znaci?imam sliku al nezz stavit

Sanjarka88
    16. Rujan 2015. 12:49

iva1989lea

Evo ovako kako meni dava neda mira …ja san test otvorila(clearblue digital) i na onim trakicama ima jedna tamna plava crta i jedna skroz svijetla…jel mislite da to sta znaci?imam sliku al nezz stavit

Zanimljivo, ajde prebaci sliku na komp, uplodaj je ovdje
    http://tinypic.com/   pa nam zalijepi link

Maja to bi bilo divno, daj Bože da ti se želja obistini

Ohso tako se i ja isto pitam, ono što pobogu nije ok aaaaaaaaaaaaaaaaaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    16. Rujan 2015. 12:25

MajaSocka, joj baš bi to divan dar svima bio! koji tajming ;)
    držim fige da upali!

ostale cure, pratim listu i navijam za plusiće...sezona je otvorena :D

ja moram priznati da sam prilično u bedu zbog M i fakat mi nije jasno više niš...nemam problema s ciklusima, osjetim sa 100% sigurnošću kada je O, pokrivamo sve PD, pijem vrkutu i folnu i svejedno niš...uglavnom, uđosmo u 6. ciklus...ovaj mjesec ću bit još ažurna i sve mjerit i pratit pa ćemo vidjeti...ako ne upali uzimam brejk od praćenja :)

ufff, nekad je jednostavno teško ostati optimista :P

iva1989lea
    16. Rujan 2015. 13:05

evo ako sam dobro

Veja
    16. Rujan 2015. 13:15

Nona, po hormonima koje sam vadila imam policistične jajnike, pa su zbog toga ciklusi ovakvi, a i za T će mi trebat malo duže, tj. već mi predugo traje 16 ciklusa.
    Iva,na gornjem testu ja vidim 2 crtice, desna je svjetlija, ali je tuuuuuu, jeeeee mislim da je to to, neka je sa srećom !!!

Nona1
    16. Rujan 2015. 15:00

Sanjarka88  hvala! Bio bi to presavršen poklon nakon skoro 3 god! Al' bit će, kako treba biti!
    Miska privatno hoćeš sigurno brže riješiti, znati kakvi su ti nalazi..Uz sve to, nije loše raditi i na jačanju imuniteta..Kroz mj dana terapije, tsh se može dosta smanjiti. A ako i išlo malo sporije, nemoj se razočarati..
    Vecka i ja imam policistične jajnike, jedan policističan, jedan ok..Jesi li išla još na kakve pretrage, osim hormone? Kakvo ti je stanje sa inzulinom, kilažom? To isto može blokirati...
    Iva nadamo se lijepim vijestima 

Sanjarka88
    16. Rujan 2015. 13:24

I ja vidim drugu crtu e sad jel ok rastavit test na proste faktore da je ugledaš neznam trči betu napravi nek je sa srećom

iva1989lea
    16. Rujan 2015. 13:40

joj luda sam zar ne? Ma citala sam negdje da su to neke radile pa reko odoh i ja hehe daj Boze...jel betu mogu preko dr il ginekologa?

Sanjarka88
    16. Rujan 2015. 13:46

hehhe meni nije dosad palo napamet rastavljat test moram priznat
    Nisam sigurna, možeš i privatno ako imaš mogućnost

Veja
    16. Rujan 2015. 13:53

Ajoooj, ja tek sad skontala da si rastavila test, kraljice, hahhaha uff, onda kao što kaže sanjarka, najbolje je da odeš napraviti beu, pa da si

Dunyasha
    16. Rujan 2015. 14:01

Vecka

Ajoooj, ja tek sad skontala da si rastavila test, kraljice, hahhaha uff, onda kao što kaže sanjarka, najbolje je da odeš napraviti beu, pa da si

Vidi se tu još jedna crtica (), ali moj prijedlog je ponovit sutra test s prvom mokaćom. Mislim da će te čekanje nalaza bete izluditi. Sutra ponovi test. I ne rastavljaj ga 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI