Evo ovako kako meni dava neda mira ...ja san test otvorila(clearblue digital) i na onim trakicama ima jedna tamna plava crta i jedna skroz svijetla...jel mislite da to sta znaci?imam sliku al nezz stavit
Evo ovako kako meni dava neda mira …ja san test otvorila(clearblue digital) i na onim trakicama ima jedna tamna plava crta i jedna skroz svijetla…jel mislite da to sta znaci?imam sliku al nezz stavit
Zanimljivo, ajde prebaci sliku na komp, uplodaj je ovdje
http://tinypic.com/ pa nam zalijepi link
Maja to bi bilo divno, daj Bože da ti se želja obistini
Ohso tako se i ja isto pitam, ono što pobogu nije ok aaaaaaaaaaaaaaaaaa

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MajaSocka, joj baš bi to divan dar svima bio! koji tajming ;)
držim fige da upali!
ostale cure, pratim listu i navijam za plusiće...sezona je otvorena :D
ja moram priznati da sam prilično u bedu zbog M i fakat mi nije jasno više niš...nemam problema s ciklusima, osjetim sa 100% sigurnošću kada je O, pokrivamo sve PD, pijem vrkutu i folnu i svejedno niš...uglavnom, uđosmo u 6. ciklus...ovaj mjesec ću bit još ažurna i sve mjerit i pratit pa ćemo vidjeti...ako ne upali uzimam brejk od praćenja :)
ufff, nekad je jednostavno teško ostati optimista :P
Nona, po hormonima koje sam vadila imam policistične jajnike, pa su zbog toga ciklusi ovakvi, a i za T će mi trebat malo duže, tj. već mi predugo traje 16 ciklusa.
Iva,na gornjem testu ja vidim 2 crtice, desna je svjetlija, ali je tuuuuuu, jeeeee mislim da je to to, neka je sa srećom !!!
Sanjarka88 hvala! Bio bi to presavršen poklon nakon skoro 3 god! Al' bit će, kako treba biti!
Miska privatno hoćeš sigurno brže riješiti, znati kakvi su ti nalazi..Uz sve to, nije loše raditi i na jačanju imuniteta..Kroz mj dana terapije, tsh se može dosta smanjiti. A ako i išlo malo sporije, nemoj se razočarati..
Vecka i ja imam policistične jajnike, jedan policističan, jedan ok..Jesi li išla još na kakve pretrage, osim hormone? Kakvo ti je stanje sa inzulinom, kilažom? To isto može blokirati...
Iva nadamo se lijepim vijestima

I ja vidim drugu crtu e sad jel ok rastavit test na proste faktore da je ugledaš neznam
trči betu napravi
nek je sa srećom

joj luda sam zar ne? Ma citala sam negdje da su to neke radile pa reko odoh i ja hehe daj Boze...jel betu mogu preko dr il ginekologa?

hehhe meni nije dosad palo napamet rastavljat test moram priznat
Nisam sigurna, možeš i privatno ako imaš mogućnost

Ajoooj, ja tek sad skontala da si rastavila test, kraljice, hahhaha uff, onda kao što kaže sanjarka, najbolje je da odeš napraviti beu, pa da si
Ajoooj, ja tek sad skontala da si rastavila test, kraljice, hahhahauff, onda kao što kaže sanjarka, najbolje je da odeš napraviti beu, pa da si
Vidi se tu još jedna crtica (), ali moj prijedlog je ponovit sutra test s prvom mokaćom. Mislim da će te čekanje nalaza bete izluditi. Sutra ponovi test. I ne rastavljaj ga

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji