Hvala svima na savjetima. Moj najveci problem je to sto nisam u HR, dobro nisam bas ni daleko ali opet ne mogu na svaki pregled putovat, zato sam sve pocela privatno.
Uputnicu za prvo vadenje hormona nisam ni trebala jer sam isla privatno vadit na preporuku ginekologa u klinici za potpomognutu kad sam isla na prvi pregled, i sad opet idem kod njega tek krajem 10 mjeseca a ne mislim cekat toliko, on me tako narucio jer je znao da cu anti-mul hormon cekat mjesec dana pa nema smisla da mu sad dolazim s polovicnim nalazom ali opet nema smisla ni da cekam s stitnjacom do tada kad bi se vec nesto moglo i rijesit.
Mislim da mi je najpametnije zvat mog dr. opce prakse u hrv pa vidjet sto ce mi on rec.
Zagreb mi iskreno bas i nije na ruku ali nema veze, ici cu i tamo ako treba samo da sve sto prije rijesim.
Hvala vam sto me razumijete i tjesite...hvala na lijepim rijecima...osjecala sam se uzas...ima li u koga sta novo?
Ajme Vecka, to kod tebe je baš teško, mislim raspon od 27 do 74 danA, a ja sa svojih 29-34 budem polu luda!
U svakom slučaju zafrkano!
Sanjarka kako si ti? Jesi u vremenu od akcije jos uvijek il je vrijeme cekanja?
Miska zelim ti da se sto prije svi hormoni reguliraju, pa vise nece bit prepreka!
Trudilice samo živo živo heheh, ja vam se pridružujem za 5-6 dana u truđenju, možda ovaj put uhvatim pik!
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro zenske
Zelim vam svima super dan
Ja prijavljujem vjesticu! Stigla sinoc. Mrzim ju.
Sortiraj odgovore
Najstariji