Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    16. Rujan 2015. 08:27

ej O je bila 5.9..a bit ce sto Bog da...

Sanjarka88
    16. Rujan 2015. 08:32

iva1989lea

ej O je bila 5.9..a bit ce sto Bog da…

To je onda tek 11dpo, može tu još biti svega

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mallla
    16. Rujan 2015. 08:40

Pepepula??? Ima li sta nova?

Iva drzim fige da ipak je!

Nona1
    16. Rujan 2015. 08:49

Dobro jutroooo!
    Sanjarka88 hvala...i ja tebi i svima ostalim želim što prije ostvarenje želje..da dođu vaši mali anđeli 
    Ja danas idem na drugu folikulometriju..i danas mi je 11dc..pa vidjet ćemo. Drago mi je da je bila dobra reakcija na klomifen, al' neću puno da razmišljam o svemu tome...
    MalaKoza i Vecka Što su po liječničkom uzroci dugih ciklusa kod vas? I ja isto imam neredovite i duge..Zadnji mi je bio 44 dana, a najkraći 21 dan. Zadnja mi ovulacija bila na 31.dc...I ne znam koliko su uopće kvalitetne jajne stanice u ovako našim produženim ciklusima..
    Miska gdje živiš? Ako si blizu Mostara, ima par nekih dobrih doktora za štitnjaču. I bolje da ne čekaš kraj 10mj sa štitnjačom, to odmah rješavaj. Jer, do tok perioda već možeš smanjiti tsh, koliko toliko . I ne treba ti ginekolog za uputnice...to traži od svog dr opće prakse.

PeppePula
    16. Rujan 2015. 10:24

MajaSocka

Pepepula??? Ima li sta nova?

Iva drzim fige da ipak je!

Vjestica jos nije stigla :) mislim da cu danas i raditi test....

Peppe

url=https://lilypie.com]

iva1989lea
    16. Rujan 2015. 08:41

hvala na pozitivi ❤ vidit cemo...iduci radim tek kad ne dobijem 😃

Sanjarka88
    16. Rujan 2015. 09:23

Miska ako si to možeš priuštit, go for it, šta prije to bolje

Nona1

Nona1
    16. Rujan 2015. 09:44

Sanjarka88

Miska ako si to možeš priuštit, go for it, šta prije to bolje Nona1

nadam se da će uskoro biti još plusića  Moj je muž tako raspoložen, od kad sam mu rekla da imaju dva vodeća folikula  Jer, i prije se često znao zezati..kad već dugo čekamo, mogli bi odmah blizance 
    Miska da, ako možeš sebi priuštit sve privatno..onda idi. Mada i dr opće prakse bi trebao dati uputnicu kad tsh nije dobar. Kod tebe to nije neki ekstrem, al' bolje da što prije dođe u normalu. Dobro je da znaš u čemu je problem i od čega krenuti..Sretno! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI