ej O je bila 5.9..a bit ce sto Bog da...
ej O je bila 5.9..a bit ce sto Bog da…
To je onda tek 11dpo, može tu još biti svega

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pepepula??? Ima li sta nova?
Iva drzim fige da ipak je!
Dobro jutroooo!
Sanjarka88 hvala...i ja tebi i svima ostalim želim što prije ostvarenje želje..da dođu vaši mali anđeli
Ja danas idem na drugu folikulometriju..i danas mi je 11dc..pa vidjet ćemo. Drago mi je da je bila dobra reakcija na klomifen, al' neću puno da razmišljam o svemu tome...
MalaKoza i Vecka Što su po liječničkom uzroci dugih ciklusa kod vas? I ja isto imam neredovite i duge..Zadnji mi je bio 44 dana, a najkraći 21 dan. Zadnja mi ovulacija bila na 31.dc...I ne znam koliko su uopće kvalitetne jajne stanice u ovako našim produženim ciklusima..
Miska gdje živiš? Ako si blizu Mostara, ima par nekih dobrih doktora za štitnjaču. I bolje da ne čekaš kraj 10mj sa štitnjačom, to odmah rješavaj. Jer, do tok perioda već možeš smanjiti tsh, koliko toliko . I ne treba ti ginekolog za uputnice...to traži od svog dr opće prakse.
Pepepula??? Ima li sta nova?
Iva drzim fige da ipak je!
Vjestica jos nije stigla :) mislim da cu danas i raditi test....

Peppe

url=https://lilypie.com]
Miska ako si to možeš priuštit, go for it, šta prije to bolje
Nona1
Miska ako si to možeš priuštit, go for it, šta prije to boljeNona1
nadam se da će uskoro biti još plusića
Moj je muž tako raspoložen, od kad sam mu rekla da imaju dva vodeća folikula
Jer, i prije se često znao zezati..kad već dugo čekamo, mogli bi odmah blizance
Miska da, ako možeš sebi priuštit sve privatno..onda idi. Mada i dr opće prakse bi trebao dati uputnicu kad tsh nije dobar. Kod tebe to nije neki ekstrem, al' bolje da što prije dođe u normalu. Dobro je da znaš u čemu je problem i od čega krenuti..Sretno!

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji