Miska nema predaja, riješit ćeš to brzinski i napokon dobit svoj plusić, bitno da sad znaš što nije u redu i da se to može popravit relativno lako
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure moje divne se hvala vam na svemu. Ujutro sam radila ponovo test onaj gravidnost mini i opet dvije crtice jedan je malo slabija. Zvala doktora 02.10. Dobila termin sto je ujedno 7tj. sutra idem vaditi betu pa ćemo vidjeti. Rekla mi je med. Sestra da počinjem piti folnu kiselinu? Vaše preporuke koja je dobra ili koju vi koristite.
Hvala vam na podršci.
Marie, Marie, Marie....od srca čestitam :)
Ne da je lijepa vijest nego prelijepa!
Počelo je počelo..... Ajmo sada....hhehehe krenulo je!
Ma jedno 5 plusića ovaj mjesec heheheh
url=https://lilypie.com]
miškica, ma vidiš da to nije kraj svijeta kao što misliš!! sve se to brzo uravnoteži samo trebaš biti strpljiva! znam da je lako reći to ali tako je...nego, možda da neki hobi smisliš, ha? da vrijeme brže prođe :) ja ti svašta nešto radim, uvijek neke akcije kod mene tako da nemam nikad baš previše vremena razbijat glavu sa svim problemima
Sanjarka, darling, navijam na najjače!!! ma bit će, mora bit, a ne možemo uvijek ni sve dane pokrit, nije ni to lak posao
Vecka, dakle nas dvije smo danas na tapeti sa M, nadam se da će te zaobići! mislim da je možda poželjno da nema nikakvih simptoma za M, možda te iznenadi plusić
Miska, sada odradi terapiju za štitnjaču i u nove pobjede, plusić će doći kad se budeš najmanje nadala
Sortiraj odgovore
Najstariji