ne očekujem ju 25.09.
prištava sam oko brade, a to je uvijek znak nekog divljanja hormona.. bar znam da je sa ovim štitnjačastim hormonima sve ok...
ali mood swings i živčanica me pere na najjače...
ajde SohicaBohica i ti nas razveseli nekim plusićem! :)
Drage moje ne kazem ja da sam trudna il nisam...osjetim neke promjene ...od cega saznat cemo...nikad me grudi prije M nisu bolile a posebno ne ovako...i muz kaze da su vece i malo tamnije...meni je prvi ciklus...ako nisam trudna pa sta idemo dalje...al su me tako te dvi osobe bacile u komu...aaaaa bas se lako dam nazivcirat...
Drage moje ne kazem ja da sam trudna il nisam…osjetim neke promjene …od cega saznat cemo…nikad me grudi prije M nisu bolile a posebno ne ovako…i muz kaze da su vece i malo tamnije…meni je prvi ciklus…ako nisam trudna pa sta idemo dalje…al su me tako te dvi osobe bacile u komu…aaaaa bas se lako dam nazivcirat…
Ne daj se živcirat, nek ljudi govore što hoće,ionako nemaju pametnije posla nego druge poklapat! Mi te sve razumimo
Ohso ma nema , tek je 5dpo valjda cicke su mi malo osjetljive što i inače budu al ne ovako rano i u trbuhu mi je lagani pritisak ima dva dana na momente kao da trebam dobit m u neko dogledno vrijeme.... ma već si svašta brijem idem sama sebi na živce
Nismo ni pokrili o kako treba neznam zašto si onda isto brijem svašta kad su šanse dosta manje.
baš mi je žao što ti m stiže, al nek te tješi da ti je uskoro pregled i da ćeš sigurno onda bit pametnija, drži se
Tnychy nedaj se

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Miska nema predaja, riješit ćeš to brzinski i napokon dobit svoj plusić, bitno da sad znaš što nije u redu i da se to može popravit relativno lako
Miska nema predaja, riješit ćeš to brzinski i napokon dobit svoj plusić, bitno da sad znaš što nije u redu i da se to može popravit relativno lako
E ako ja dobim plusić ovaj ciklus, posvetit ću to našoj MIški, da joj bude znak da se može i sa tim poremećajem doći do najslađeg matematičkog znaka :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji