moram priznati da je lijepo čitati vaše postove, odmah znam da nisam sama . želim vam svima brzo plusiće i mirne, prekrasne trudnoće
.
Jutrooo
Minions onda nas dvi možemo skupa vodu ili čaj, jer ni ja ne pijem kavu, a Sanjarka nek kafeniše
Sanjarka, ovaj mjesec odmaram od lh trakica, od tableta, samo mjerim bazalnu, da malo bolje upoznam tijelo, ovo sve ostalo previše mi je utjecalo na psihu, šta god radila o čemu god razmišljala uvijek se vratim razmišljanju o trudnoći, bebici, simptomima i sve što ide uz to, već sam bila pretjerala, tako da sam ovaj mjesec mirna i rasterećena, al čim dođe i prođe vještica u nove pobjede i nadam se pozitivno rezultatu.
MajaSocka i Minions, želim vam svu sreću svijeta da vještica ne dođe i da ugledate svoje plusiće!
I ostalim curama naravno
Sanjarka isto ne pije kavu, ovo je capp od vanilije s aparata , inače kava nema šanse, u kafiću jedino ness od vanilije, al evo vama čaja i vode
Vecka možda baš ovaj opušteni ciklus bude dobitan
Minions ima li kakvih simpotoma?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure :) evo i ja pijem kavu (konacno da mi je opet prefina)! Dobrodosle nove cure... Lijepo je da ste si takva podrska! Zaista je tako lakse cekati i iscekivati!
Nadam se da ce nam rujan donijeti puuuuuno plusica i da odleprsate sve skupa u ljetne bebe! Zao mi je zbog svake pristigle M, al sve je to dio puta do bebe... Nazalost, ne ide tako lako kako smo mislile, ali gledajte to i pozitivno; barem ste upoznale hrpu divnih cura i dobile podrsku o kakvoj niste ni sanjale! Meni je tako bilo....
Ja samo naletila da vas malo pozdravim, pratim vas redovno ali tko ce popratiti sva nova imena i hrpu postova dnevno! Velikaaaa pusa od bebe i mene :)
Dobro jutro cure! :)
Kavica riješena..
Čekamo da M kapitulira i krećemo na posao.. :)
Poslije podne idem po nalaz hormončeka, držte fige... trebam vas :)
Pozdrav djevojke, prvi put vam pišem mada vas već neko vrijeme pratim
Za početak želim svakoj dugo (ili kratko :D) priželjkivani plusić, da ga ugledate što prije i da vam
vaše trudnoće prođu što i mirnije i ljepše. S obzirom da ubrzo planiram trudnoću zanimala bi me jedna stvar iz vaših iskustava, ukoliko ih neka od vas ima. (pisala sam ovo na drugu temu ali tu je najveselije i najviše vas je aktivnih)
Naime, pijem pilule već 6 godina, (5 i sitno godina Dianne,i sad pola godine Logest) i zanima me koliko je vremena potrebno da bi se organizam očistio od tableta i da li je uopće potrebno čekati neko vrijeme da bi se išlo na bebu. Toliko sam toga pročitala da više ni sama ne znam, negdje piše bolje odmah u stilu i medicina je uznapredovala pa tablete nisu više što su nekad bile, negdje piše da su potrebna 2-3 mjeseca za čišćenje i “stabiliziranje” hormona.
Pa eto, ako je neka od vas bila u sličnoj situaciji molim Vas sve za savjet, da znam šta mi je činiti.
Hvala svima unaprijed i do tipkanja, veselim se što sam vam se pridružila
mikica
Sortiraj odgovore
Najstariji