Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    02. Rujan 2015. 13:02

Malakoza napisala sam na prošloj stranici kako da ih nađeš, super su i stignu za 7-10dana.

Jutros uhvatila pik s tom trakicom...

mimica24
    02. Rujan 2015. 13:13

Blessings bit će idući ciklus,ne brini

mimica24
    02. Rujan 2015. 13:15

Cure moje,jel ima ovdje koja iz Slavonije? Ili sam jedina koja misli u ovim  krajevima podići natalitet 

Vinkovci... Itko?

MalaKoza
    02. Rujan 2015. 13:22

Paula5, uspjela sam naci. 30 + 10 za 6.99 dolara. Definitivno povoljnije nego ovdje. Ovdje sam nasla najjeftiniji test za trudnocu 2.99 eura i to ka je bio na akciji inace su 3.5
    Tako da mi je ovo super ulov. 
    Pogotovo jer si cesto umislim simptome, a ciklusi mi traju vjecno, pa mi ove nece biti toliko zao trositi 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Paula5
    02. Rujan 2015. 13:27

Malakoza ove moje bi ti još povoljnije bile, ali i ovo je super u usporedbi s ljekarnama... Stvarno nisu normalni!  Ja ih piškim skoro svaki dan ciklusa, kad su plodni dani i nekoliko dnevno... Baš mi to zanimljivo, kao malo dijete.. A bome mi se i zaliha ovih za trudnoću smanjila..
    U 9 jutros je bio pik, baš me zanima hoće li se vidjeti i popodne kad dođem kući, sinoć nije bio...
    Falit će mi trakice kad zatrudnim ovaj ciklus..

MalaKoza
    02. Rujan 2015. 13:50

E ja bas zelim da ti fale :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

zabica25
    02. Rujan 2015. 14:09

Curke, meni je laptop bio u kvaru i sad sam čitala jedno vrijeme vaše postove :)
    PeppePula i Paula5, vi sad nastupate, vidim da stiže O. Dakle, na posao!
    Blessing, Tynchy i Astr@, dobrodošle! 
    Blessing me nasmijala, pukla ko kokica :) Haha...i ja sam ti imala vodenasti iscjedak pa sam rekla MM da sam se popiškila ko mala beba..ne možeš to kontrolirati.
    Slažem se s MajaSockom da smo super ekipa, NAJBOLJA!
    Mimica24 - nas dvije zajedno nastupamo ovaj ciklus koliko vidim. Stoga već sad treba muževe pripremiti i prekrižiti im sve što u tim danima akcije imaju zapisano u planeru :)
    Što se tiče dizanja nogu, i ja sam to radila i namjeravam i dalje. Što dulje se zadrži TO u nama, to bolje. Meni je vještica 3. dan u posjeti, još malo pa je rekla da odlazi. 

Curke koje ste zaposlene, gdje radite?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Dunyasha
    02. Rujan 2015. 14:09

Pozdrav cure,

danas sam se, nakon višemjesečnog čitanja vaših doživljaja odlučila prijaviti i ja, pa kud puklo da puklo!
    Djece nemam, jedan spontani pobačaj je iza mene i mog muža i sada radimo na drugoj trudnoći 6 mjeseci, pa se, eto nadamo da ćemo ubrzo i mi biti trudni. Sve pretrage s moje strane obavljene (hvala Bogu na najdivnijoj mogućoj doktorici), muž će se pregledati ako se kroz mjesec dva, ne ulovi. 
    Ako imate neke savjete, bring it on!!

Pozdrav svima. 

mimica24
    02. Rujan 2015. 14:51

Zabice mjesec akcije i dizanja nogu otvaram za vikend

Dunyasha dobro došla. Nadam se uskoro sretnom ishodu i kod vas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI