Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    02. Rujan 2015. 13:27

Malakoza ove moje bi ti još povoljnije bile, ali i ovo je super u usporedbi s ljekarnama... Stvarno nisu normalni!  Ja ih piškim skoro svaki dan ciklusa, kad su plodni dani i nekoliko dnevno... Baš mi to zanimljivo, kao malo dijete.. A bome mi se i zaliha ovih za trudnoću smanjila..
    U 9 jutros je bio pik, baš me zanima hoće li se vidjeti i popodne kad dođem kući, sinoć nije bio...
    Falit će mi trakice kad zatrudnim ovaj ciklus..

MalaKoza
    02. Rujan 2015. 13:50

E ja bas zelim da ti fale :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

zabica25
    02. Rujan 2015. 14:09

Curke, meni je laptop bio u kvaru i sad sam čitala jedno vrijeme vaše postove :)
    PeppePula i Paula5, vi sad nastupate, vidim da stiže O. Dakle, na posao!
    Blessing, Tynchy i Astr@, dobrodošle! 
    Blessing me nasmijala, pukla ko kokica :) Haha...i ja sam ti imala vodenasti iscjedak pa sam rekla MM da sam se popiškila ko mala beba..ne možeš to kontrolirati.
    Slažem se s MajaSockom da smo super ekipa, NAJBOLJA!
    Mimica24 - nas dvije zajedno nastupamo ovaj ciklus koliko vidim. Stoga već sad treba muževe pripremiti i prekrižiti im sve što u tim danima akcije imaju zapisano u planeru :)
    Što se tiče dizanja nogu, i ja sam to radila i namjeravam i dalje. Što dulje se zadrži TO u nama, to bolje. Meni je vještica 3. dan u posjeti, još malo pa je rekla da odlazi. 

Curke koje ste zaposlene, gdje radite?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Dunyasha
    02. Rujan 2015. 14:09

Pozdrav cure,

danas sam se, nakon višemjesečnog čitanja vaših doživljaja odlučila prijaviti i ja, pa kud puklo da puklo!
    Djece nemam, jedan spontani pobačaj je iza mene i mog muža i sada radimo na drugoj trudnoći 6 mjeseci, pa se, eto nadamo da ćemo ubrzo i mi biti trudni. Sve pretrage s moje strane obavljene (hvala Bogu na najdivnijoj mogućoj doktorici), muž će se pregledati ako se kroz mjesec dva, ne ulovi. 
    Ako imate neke savjete, bring it on!!

Pozdrav svima. 

mimica24
    02. Rujan 2015. 14:51

Zabice mjesec akcije i dizanja nogu otvaram za vikend

Dunyasha dobro došla. Nadam se uskoro sretnom ishodu i kod vas

Veja
    02. Rujan 2015. 15:05

Drage nove cure trudilice, dobro nam došle i što prije otišle na drugi pdf

A moje drage cure vidim, tema se opasno zahuktava, neka, neka, baš mi je vas drago čitati i čak se nasmijati ja ovaj mjesec sam pauzirala, sad čekam vješticu, pa idemo u nove pobjede
    želim vam svima što prije plusiće
    ps. Paula,vidim nešto spominješ da ćeš ostat sama,ni čut, tebi je vrijeme prvoj da odeš, bio bi red 

Sanjarka88
    02. Rujan 2015. 16:05

Cureeeeeeeeeee pa nemogu ja baš preko posla toliko  čitat forum koliko vi možete pisati  koja ekipa! 

Evo ja pri kraju na poslu. (Zabice ja sam komercijalna referentica ) pa odoh u potragu dragom za poklon, a večeras izazov zvan torta  

Maja i Minions ima da 8.9 svi pjevamo od sreće skupa s vama 

Paula akcija akcijaaaaaa 

Miska a što se događa, to ti temperatura nije stalno povišena ili? 

Lelly ja i ti imamo slične muževe, puno rade a kad ne rade bleje u telku izmoreni 

bless žao mi jeeeeeeeeeee, bemti vješticu gaduru, al nema predaje idemo 

Mimica ja dalmatinka, ima li tko oko Splita? 

Duny dobrodošla, žao mi je zbog pobačaja, idemo u borbu na tvoj plusić 

Vecka zašto pauza? 

Moja m danas kraju, dao Bog da se i ne vrati dugo dugo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

miska
    02. Rujan 2015. 16:33

Sanjarka ma povisena je ona, samo je pad bio 27.8 i to 36.1 i skok 28.8 na 36.7 i od tad je stalno izmedu 36.65 i 36.8, a aplikacija mi je prvo oznacila da je O bila 26.8 sto je nemoguce jer sam isla na ultrazvuk 27.8 popodne i rekao mi je dr. da ce nastupit taj dan ili najkasnije iduci, a danas kad sam upisivala vrijednosti mi je po aplikaciji O bila tek 30.8. sljivis te aplikacije, sluz je bila 28. i dr. je tako rekao pa ne vjerujem tom fertilityfrendu 😂😂😂

Minions
    02. Rujan 2015. 19:35

Evo mene doma! ☺
    Blessings idući ciklus je tvoj! 😊 baš mi je žao što nećemo zajedno čekat 8.9. Tko zna možda niti ja ne dočekam, nego m dođe do tad!

Minions
    02. Rujan 2015. 19:38

Dunyasha dobro došla, nadam se da ćeš što prije ugledat plusić! 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.