Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    17. Ožujak 2014. 14:29

Evo mene moja Miss Miu,vec sam se zabrinula da vas nema,drago mi je cut da ste aktivne i da radite na bebi punom parom  ,nema nase Anyde a znam da joj nije lako i ja sama imam dva klinca uz njih muza svekra i svekrvu i za sve kuhat cistit i prat muko moja,jako nisko nosim moram strogo ali strogo mirovati,u petak sam bila zavrsila u bolnici mislila sam da cu umrjet od straha bila sam nasla malo krvi nakon mokrenja i hitno sam se spremila i krenula za Pulu na svu srecu sve je ok samnom i sa bebicom sve je normalno nema hematoma plodna voda ok beba se normalno razvija,ali izgleda kako nisko nosim beba je doslovno na mjehuru tako mi pucaju kapilari i zato nalazim na papiru sukrvicu,ubiti nakon stolice kad se naprezem tad stiscem sav trbuh i tako pucaju kapilari,evo sad mirujem malo vise samo skuham a drugo muz pa nema vise ni sukrvice,ali mogu ti rec da sam bila bljeda od straha dok mi nije na ultrazvuku pokazala da je sve ok,,i eto moja Miss Miu tako je to proslo pa cu gledat sto vise mirovati a ti mi zato budi jako aktivna he he he.PS.neka nam se javi i nasa Andyda nadam se da je sve ok,a tebi zelim veliku pluscinu kao kuca.

Miss_Miu
    17. Ožujak 2014. 22:48

Igorovabebica ma doći će sve na svoje mjesto, i to brzo!! :) Treba se sexati bez brige i pameti. I vidjet ćeš plusić će doći prije nego šta češ ga očekivati!! Noć :* pusa! 

antonio molim?! O, Bože! Čuvaj mi se obavezno, i ja sam bebu svoju nosila nisko.. dolije u lijevom kutu trbuha. Tamo se bila smjestila, također nisko. I rekli su mi da je to zbog toga šta sam bila mršavica, oduvijek. I da nešto, simo tamo.. Al ok, to je sad sve iza mene kolko može bit. Bebe se sjetim, iz dana u dan. I naš anđeo mi daje svu snagu, jer inače ne znam kako bi. I kako bi to sve izdržala?! :( Volim ju! I sjetim je se svakodnevno!! Htjela sam te utješiti da znam kako ti je, i kod nas doma je veselo. Trenutno smo kod mojih jer uređujemo našu kuću. Tako danas je doma muž, ja, mama, tata i dva brata.. Kuhaj, pospremaj… I ostalo ti je poznato!! I niko da se trgne, da ti uskoči i da ti pomogne. Ma  ja bi ti došla pomoć da si mi bliže. :) Ti digni sve četri i samo uživaj i naređuj.. :) Trebali bi skakat oko tebe, a ne ti oko njih. :P No ne bitno, važno je da ste ti i beba uredu. I nemoj mi se zajebavat.. Pazi se! Imaš veliku razlog da se paziš i uživaš u trudnoći. :) Piši mi i dalje. :* Ljubim tebe i bebu!! :*

anamarija559 nažalost ne mogu ti baš puno pomoć jer sam s kontracepcijskim tabletama na Vi!! :/ No, po tome kako ti kažeš ja mislim da ti se još ciklus nije unormalio i da poslije tableta treba vremena da dođe u normalu. 
    P.S. To je samo moje mišljenje ne i istina! I, da dobro nam došla! :) :*

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Igorovabebica
    17. Ožujak 2014. 23:41

Miss_Miu imati ćeš ti opet svoga maloga anđela! I meni se dogodio spontani sa 12 tjedana... nikada nećemo zaboraviti našeg malog anđela, ali zato neka ti taj anđeo daje snagu i sada imaš još jednog anđela više koji te čuva i koji će ti podariti još jednog anđela ili anđelicu! :) Držim ti fige do neba da ti ne dođe 27. 3., a meni 29. 3. i svim onim mamama koje pokušavaju! A i dragi mi je bio prehlađen, no trudi se, još je slab pa se iskreno nadam da će mu se trud isplatiti! :)
    antonio čuvaj se i odmaraj, mislimo na tebe i želimo ti puno sreće. Samo se što više odmaraj i miruj, dodatni stres ti nije potreban! Želim Vam svima puno sreće! Mene danas uhvatila neka muka, vjerojatno sam nešto krivo pojela, a dragi se odmah nada da je trudnoća u pitanju! :)
    anamarija559 dobro nam došla! Želim ti puno sreće i da nam brzo ostaneš trudna i svim ženama, koje su ovdje na Forumu i van Foruma, da brzo dobijete plusić! :) Laka vam noć i čujemo se! Javljajte se sa vijestima!

Miss_Miu
    20. Ožujak 2014. 11:56

Igorovabebica Tužno, al opet to nas tjera dalje.. Sigurno!! Joj i ja tebi držim fige, zaista! :) I bila bi jako sretna da nam se ukažu dvije crtice na testu. hehe :) 

Uglavnom ja dolazim sa sretnim vijestima, jučer sam digla nalaze briseva i sve je super. Nema bakterija, nema ni čega.. Baš sam sretna!! Papa je također uredu jer me nisu zvali, tako da sam sve obrade napravila od onih 6. I sve su super,što mi je uljepšalo dan. Sad uživamo, volimo se mazimo i pazimo. Napravili smo svoje, plodni su dani iza nas. Sad čekamo taj 27.3. dan kada neće gospođa vještica doć. Bar se nadamo! :)  Puse svima šaljem!!!

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

antonio
    20. Ožujak 2014. 13:47

Bravo moja Miss Miu bas mi je drago da je sve ok i da nece vjestica doc i da ces mi javit sretnu vjest, bas sam se sinoc i danas sjetila tebe a i sebe prije 5 god,bila sam na jednoj temi koja me izbacila van teksta da ne mogu doc k sebi da se nekom gadi poljubit djete u usta a mi koje smo igubile djecu sve bimo dale na svjetu da su nam tu pa i guzicu bi mu ljubila.

Miss_Miu
    20. Ožujak 2014. 15:53

Da, baš sam si sretna zbog toga!!! Već me sestrična uplašila da su njeni svi nalazi bili uredu, a brisevi nisu.. I baš me bacila u depru, i stalno mi se vrtjelo po glavi.. Jeli je možda i kod mene taj slučaj, ali hvala dragome Bogu nije… i baš sam si happy.  Kak si mi ti draga?! Kak tvoje spavanje?! Joj, ma ljubila bi šta god treba… Samo da je ovdje sa mnom!!  puseee!! 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

antonio
    20. Ožujak 2014. 17:09

A moja imam svako toliko bolove dole ovisi koliko stignem mirovata ali sve u svemu ok u srijedu idem na kontrolu joj jedva cekam vidjet ultrazvuk koliko toliko me smiri,a od spavanja nema nista vec imam podosta velik trbuh pa se ne mogu ni namjestit,uh uh,ma jos 4 mj pa gotovo ako nisam spavala do sad a sad je 4 god mogu se strpit jos 4 mj he he,da moja Miss Miu skoro svaki dan si mi u mislima i drago mi je da sam te srela nekako me tvoja snaga i optimizam odusevili,joj da veselim se tvom plusu kao da je moj,sta je sa Andydea.

Igorovabebica
    20. Ožujak 2014. 22:59

Miss_Miu- mogu zamisliti koliko si nestrpljiva da dočekaš taj 27. 3., da vidiš plus velik kao kuća!! :) Drago mi je da su nalazi uredni i neka nam ta vještica više ne smeta. Ja sam danas kupila test i samo ga gledam i govorim si: "Strpi se, nemoj ga još raditi prerano je!" Najradije bih ga napravila u utorak, ali zbog razine HCG-a moram čekati subotu 29. 3. ! Vidjeti ćeš da će nam se želja ostvariti! Svaki dan se molim za sve žene koje pokušavaju imati djecu, da imaju urednu trudnoću i lagan porod i nosim krunicu od pape Ivana Pavle II. za sreću! I moju i vašu sreću! Antonio- Bože, kako ih nije sram! Ja bih svoje dijete poljubila gdje god treba za njegovu sreću i da je uz mene! Nemoj da te takve stvari uzrujavaju, odmaraj nam se! :) Mi smo isto odradili svoje i sada čekamo, ali poludjeti ću do 29. 3.! :) <3 Navijam za nas! Puse svima!! :)

Igorovabebica
    20. Ožujak 2014. 22:59
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.