Bravo Miss Miu,sad kreni u akciju i ne pustaj muza iz ruku,evo moja ja sutra tek imam kontrolu joj jedva cekam ova tri tjedna su mi kao tri godine nikad proc
a jedva cekam ultrazvuk da vidim da je sve ok
,ja nisam nista pila nego sta sam zatrudnijela i tek sa dva mj sam pocela pit prenatal od centravita unutra su vitamini i folna.Pa ti neznam rec ali koliko citam svi prije trudnoce piju tu folnu.Npr. meni je ovo treca trudnoca i ona koju sam izgubila sve skupa cetri trudnoce i nisam nikad prije cula da se pije ta folna.
antonio.. ne puštam ne puštam, nikako! heheh aa javi mi obavezno.. kaj je bilo na kontroli da znam.. :) I da se veselim skupa sa tobom ..nisam ni ja u prvoj trudnoći pila, ni prije ni za vrijeme… A, sad mi je ginekolog rekao da obavezno 1.mj prije trudnoće pijem folnu, no dao mi je onu na recept nisam ga stigla pitati šta misli o Evelitu.. hmm?! Pa pitam, ne znam dal' ima već otvorena ova tema na klokanici, pa ako nema ja bi ju otvorila..
A, znam i moja mama je nas četvero rodila s tim da je imala i jedan spontani! Znači 5 trudnoća bez folne, tako da.. Al' opet ja bi ju pila prevencije radi.. da budem sigurnija..
Pusu šaljem, obavezno se javi
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Evo mene moja Miss Miu,evo dosla sam kuci krepana i umorna, budna od sinos od 2 sata opet isto glava me boli za riknut
,ali sad ljepse vijesti bila sam na kontroli
,beba je sa glavom na samom mom mjehuru i zati imam takav pritisak na mjehur
,i da pitala sam dali se vidi sta je ali nam je beba okrenula guzu i leda tako opet nista vise srece drugi put
,nalaz za davnov sindrom jos nije stigao tako da ce mi nalaze rec tek 26.3,a do tad ja cu da se mislim,iskreno se nadam da ce mi ova tri naredna tjedna brze proc nego ona prosla tri,evo toliko od mene moja Miss Miu i iskreno se nadam da drugi mjesec necemo se dopisivat na ovoj temi
.
Hey dame moje..evo i mene malo.
Miss moj savjet ti je da kupiš Elevit jer on jedini ima 600mg u 1 tableti folne koje su prijeko potrebne za pravilan rast i očuvanje ploda u prvim mjesecima..Ono kaj ti je prepisao doktor to je samo folna,bez drugih vitamina kojih imaš u Elevitu...i to njegovo piješ dok ne zatrudniš i u trudnoći do 12.tj..a sa Elevitom nastavljaš do kraja dojenja..ja ga pijem već 2god. i još dojim..tako da mi treba,pogotovo sada kad sam i trudna i dojim istovremeno !
Drago mi je da si ve rješila i da idete u akciju..ljubim te..
Ja sam jako umorna,osjećam tupu bol dole,imam zatvor i stalno sam žedna..za sada nemam mučnine i nadam se da neće ni doći...
Antonio super za pregled..molim te odmaraj što više!
Dobrodošle nove buduće mame...
antonio… hvala ti na divnim vijestima.. ma sigurno će ti brže proći nego ova, budi ovdje uz mene ja ću ti praviti društvo.. haha :) Ludovati ću i nasmijavati te .. I dani će ti ko od šale prolaziti. :)
andydra … draga, tu mi stalno tipkaš.. A, na mailu te uopće nema.. Ima da te razbijem! :) Ma neću to ja samo tako.. čuvaj se i odmaraj. Nadam se da od idućega mjeseca .. krećemo zajedno odbrojavati dane do termina.. :) I tako.. želim ti sve najnaj.. I tipkajmo si i dalje.. Šaljem ti velike puse.. I hvala ti opet zaista na dobro savjetu.. Divna si!
ProudMomy .. evo i tebe k nama :) lijepo, lijepo! Hvala ti na lijepim željama.. :) Nadam se da će to biti ubrzo.. :)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Sortiraj odgovore
Najstariji