Ja imam isto 3 djece i sad bismo htjeli 4.ali baš i neide kako smo si zamislili.Do kraja12.mjeseca sam trošila kontracepciju-diane 35. i do danas mi još nije ništa sjelo na mjesto.Ciklus mi je ko cirkus!Zadnju sam dobila 12.2. a ovaj mjesec još ništa.Čak sam i test radila 12.3. u nadi da sam će biti 2 crtice ali ništa.To samo moje tijelo luduje.Ima netko još takvo iskustvo?
I ja sam bila na Dianama zbog policisticnih jajnika…prestala sam ih piti zbog naglih pojava glavobolja sto se na kraju nije uspostavilo da je od njih. Medutim mengu nakon njih nisam dobivala pa mi je doktorica preporucila Duphaston. Vjerujte te tablete su zakon…ne stete organizmu kao Diane,menga se po njima dobije stvarno redovito,štovise meni je doktorica rekla da pomazu kod zaceca. Stoga…savjetujem Duphaston,a ako ne dobijes mengu po njemu samo je jedan zakljucak…..TRUDNA SI…
Inace Duphaston se moze piti i za zadrzavanje trudnoce u slucaju nekih komplikacija. SRETNO
Laura 21.08.2014 :-*
Evo da se i ja priključim. Nije me dugo bilo...Kćer mi je imala zdravstvenih problema, a kad je ona ozdravila ja sam završila u bolnici zbog izvanmaternične trudnoće Na drugoj bebi smo počeli raditi u 10.mj, krajem 2.mj se pokazao plusić, međutim nije bilo sreće... No ipak sam dobro prošla, s obzirom na dijagnozu, pa je spontani nastupio sa 7+3 i nije bila potrebna operacija niti lijekovi. Rekao mi doktor da možemo odmah početi raditi na novoj bebi, tako da sad čekam iduću mengu pa idemo ispočetka...
Račica-biti će sve u redu! Važno je da si nam se ti oporavila! Želim ti puno sreće i da nam što prije ostaneš trudna! Mi smo počeli u 2. mjesecu, što je relativno kratko nakon spontanog, ali nadamo se da mi vještica neće doći 29. 3. Nikako da dočekam taj dan! Ako ne dobijem 29. , onda ću se ponadati,a bilo bi me ražalostilo da nemam dvije crtice! Tina0208-puno sreće ti želim! Nadam se da ćemo uskoro razmijenjivati vesele vijesti! Puse!
Drage mame vidim da vas je dosta koji zele a ne mogu da dobiju bebu i ja sam tu,hehe vec dvije godine pokusavamo moj muz i ja ali nista pijem kapi neke pa sad cemo da vidimo a doktor mi kaze da je sve u redu malo sam tuzna ali bice valjda :*
Drage moje, evo mene.. nakon ''dugo'' vremena ili mi se tako čini. Uglavnom ja NE očekujem tu vješticu 27.3. I nadam se da će me poslušati!!! Čitam vaše postove ali sam se posve izgubila pa nadam se da neću odlutati.. Uglavnom antonio draga čuvaj se nemoj da te dođem nalupati po guzi, eh čini mi se da mi moj mali anđeo od gore daje toliku snagu i optimizam jer inače, inače mislim da ne bi uspjela. Javi mi se poslije ultrazvuka, pusu veliku šaljem tebi i bebi
Igorovabebica ee ja nisam više ni svoja, neprestano razmišljam dal' će doć il neće.. dali smo uspjeli ovaj put?! Dali ću piškiti po testu za trudnoću?! Bezbroj pitanja mi se vrti po glavi.. Sretno!!! Nadam se da drugi put kad ćeš nam se ovdje javiti da će biti i plusić ovdje. pusa velika za uspjeh
Ostale mame imamo sve slične probleme, i želje. Stoga vam svima želim svu sreću ovoga mjeseca i da ćemo ubrzo svi piškiti po testovima za trudnoću!! Javljaj te nam se i dalje.. Sretno!!!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Račica: vidjeti ćeš da ćeš brzo imati plusić! :)
@ldl- budi snažna, uspjeti ćeš! Svoju snagu moraš naći u sebi, jer psiha je ovdje presudna! Bitno je da, iako se fizički ne poznajemo, smo jedna drugoj podrška, lijepo je vidjeti koliko se međusobno podržavamo i to nas jača! :)
antonio: čuvaj se i odmaraj, jer ćemo te Miss_MIu i ja doći nalupati pošteno, moraš se odmarati i neka dragi sve radi! Držim ti fige i odmah se javi nakon ultrazvuka! Puno sreće ti želim! :)
Miss_MIu_ joj, mogu zamisliti, još tri dana iščekivanja koji se čine kao godine! Odmah mi se javi 27., da znam kako je! A ja moram čekati subotu, izluditi ćemo i dragi i ja, napeti smo, ali znam da će biti dobrih vijesti-već mi par dana igra desno oko. :P Sve mame koje ste ovdje, javljajte se, budimo jedna drugoj podrška i želim vam, kako kaže naša draga Miss_MIu, da piškite po testu i dobijete plus! Laka Vam noć i slatki snovi!
Igorovabebica draga moja,da lijepo je da se ovako podrzvamao i jedna drugoj pricamo iskustva ali znas kako je meni,eto vec dvije godine sam u braku i ne uspijevamo,i kad uzmem necije dijete pomalo sam tuzna valjda ce biti bolje,i da svi mi govoroe nemoj misliti na to jer sto vise zelis to se nece dogoditi ali drage mame ja bi voljela da znam kako da zaboravim na to i da nemislim ali ne mogu i dzaba mogu oni meni to govoriti koliko hoce ali jbg..bas sam bila skoro kod doktora i kaze mi da je sve uredu rekao mi je koji dan ciklusa da imamo odnose i tako 3 mjeseca da radimo evo prvi nam je mjesec pa cemo vidjeti,5 aprila molim da nedodje vjestica hehe,i rekao mi je da ako to ne uspije da opet dodjem da viidi da li uopste iam ovulaciju i da ce muz trebati da uradi spermiogram pa cemo da vidimo,samo me nervira cim ne ide ka zacecu odmah se prvo zena pregleda ahhh o.O ali eto valjda ce biti vidjecemo ova tri mjeseca pa kako bude :* ljubim vas i drzim vam svima palceve kopje zelite to malo slatko bice <3
Igorovabebica mogu ti reći, da sam do neki dan odbrojavala dane do te vještice. A sada, od danas odlučila sam biti flegma. Došla il ne došla ja ne odustajem. I ostat ću trudna kad tad.. Jest da bi ja htjela da to bude odmah sad, al šta. Kad Bog odluči tada će i malo čudo dođe. Drži se, tu sam.. neće doći vještica nadam se.. Skupa sa tobom.
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Ej cure moje evo dosla ja sa kontrole,uglavnom neznam kako valjda sam se uspjela prehladit pa sam imala krvi u urinu kako neznam jer se pazim jako,tlak zivi ocaj 70 sa45 i skoro za bolnicu
,udebljala sam se samo kilu sva sreca pa necu morat ic pit ono fuj od secera za kontrolirati secer,e sad beba je i dalje jako nisko na samom mjehuru pa moram strogo lezat i mirovati,nogice je skvrcila pa nisam opet vidjela sta je
ali samo neka je sve ok to mi je najvaznije,sad deset dana nesmijem piti vitamine pa moram ic vadit krv da vidimo dali cu morat kakve jace preparate od vitamina uzimati tako da 4 .4 idem vadit krv,a 18.04 opet na kontrolu,dosao mi je nalaz za davnov sto sam bila vadit i sve je ok super,drage moje lezim koliko god mogu i mirujem tako da i ja zelim sad Miss Miu da me ti prva razveselis sa svojim plusicem takoder i ti Igorova bebica pa i ostale buduce mame neka vam ovaj mj ne pokuca na vrata vise ta vjestica .
@ldl- draga moja i ja se pokušavam ne fokusirati previše, ali ipak mislim na to i to se ne može izbaciti iz glave! Budemo bile trudne, samo treba vjerovati! Mi čekamo 29. da vještica ne dođe, voljeli bismo da se dogodi iz prve, ali treba vjerovati! prvi put se dogodilo iz prve pa i sada držimo fige! Ne odustaj i jedva čekam da čujem sretne vijesti!
Miss_Mlu- imaš pravo, bolje je biti što opušteniji! I ja sam se nekako uspjela smiriti i rekla sam si da će biti kada Bog da, najbitnije je da ne odustajemo, jer kada se žene nečega prime, ne puštaju! Puno sreće i jedva čekam da mi se brzo obraduješ!
antonio- čuvaj nam se, drago mi je da nam se držiš i čuvaj se! Uh, ja sam također imala niski tlak u prvoj trudnoći i prirodno ga imam, stoga znam kako ti je. Obavezno nam se javljaj s novostima i želimo ti sve najbolje i da nam bebica i ti budete super! Mislim na Vas, pomolila sam se za sve nas! I vidjeti ćete-uskoro će nam roda pokucati na vrata! Volim vas sve, čuvajte mi se!
Sortiraj odgovore
Najstariji