Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tiagabriel
    02. Ožujak 2014. 07:08

evo drage moje da vam se i ja pridruzim ovdje....evo ja imam vec 2 dijece od 5 god i od 2 god tj sad ce 2 i zelja nam je velika za trecim dijetetom al nikako ....evo vec 3 spontana sam imala u god dana i to sve u 5 tj.trudnoce ,neznam sta se desava ..gin kaze da je sve ok,prvo dvoje djece sam imala bez problema iz prve se uhvatili a ovo nece pa nece.bas mi je drago sta sam pronasla ovakvu temu di evo mozemo tjesit i pratit jedna drugu...

Miss_Miu
    02. Ožujak 2014. 11:19

Andydea…. daj me nemoj.. molim te!! TRUDNA SI!!  Aaaa, ja sam sretna kao da sam ja trudna.. isuse… aaa buba moja, ja ne znam kaj da ti kažem, nego ti želim da izdržiš do kraja, i da bude sve dobro.. Znam da ti je čudno nakon ab-a , al bit će dobro.. vjerujem da ima Boga, i da će ti pomoći.. :) I ja sam uz tebe, ako ti bilo kaj za treba znaš to.. Uljepšala si mi ovaj tmuran i čudan dan… Hvala ti … javi mi se na mail.. :) I mislim na tebe i tvoje malo klupko… joj, i sada suza mi je krenula.. od sreće!! Ne znaš koliko sam sretna.. i ponosna na tebe.. žao mi je kaj nismo ostale u istom mj. trudne.. da zajedno provedemo dane u rodilištu, ali nema veze.. Budemo drugi put .. Obečaješ?!  hehe… joooj… Mislim na tebe i tvoju dječicu.. I jooj, više ne znam kaj bi ti rekla.. samo kaj sam jako jako sretna!!! 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Miss_Miu
    02. Ožujak 2014. 11:39

aaaa.. antonio  draga i ti si tu…  Joj.. kako mi je drago.. baš ste mi super!! Ja sad trenutno imam vješticu koja je pri kraju pa poslije radimo punom parom… na bebi.. samo mi se svi volite i mazite.. Čuvajte se moje trudnice, ako bilo kako vam mogu pomoći.. tu sam za vas..  Malo sam si sad tužna, kad ja nisam ovaj mj. imala plusić… al' valjda bude idući mjesec… ja se nadam.. intenzivno ćemo raditi na tome.. Mislim na vas.. sve!!! I želim vam svima plus…
    A ti  antonio i Andydea  … držite mi fige.. da i ja budem ponosna i sretna trudnica idući mjesec, da malom dozom straha.. Al' neće biti ni te doze straha jer ću morati biti sretna i vesela zbog bebe, da to osjeti i da njoj bude bolje…

@tlagabrlel … aaa..  Nemoj te odustajati, obavite sve pretrage.. ja sam prošle godine po prvi puta bila trudna, i u 19.tj sam saznala da je beba manja i da imam manje plodne vode..nego kaj trebam i noć 3.12. na 4.12. imala sam osjećaj da sam se popiškila, i onda sam stalno jurila na wc.. i krenuo mi je lagana sukrvica pa krv, prokrvarila sam.. da li su mi.. da izvadim 6. staviki prije iduće trudnoće..jer oni na patalogiji nisu ništa otkrili.. A tih 6. stavka daju ženama koje su imale 3 ili više spontana.. meni su ih dali radi mjera sigurnosti.. a ovo su ti je obrada:

Preporuke
    Prije iduće trudnoće potrebno je učiniti sljedeću obradu;
    1. KKS, CRP, urin sed, mali koagulogram, AST, ALT, GGT, LDH, urea, kreatinin, GUK natašte, OGTT (biokemijski lab. klinike).
    2. kompletne cervikalne briseve, urinokulturu atb. broj klica
    3. testove trombofilije; FV, FII, AT III, MTHFR; PAI, Protein S, Protein C ( to ti sve vadi zavod za transfuzijsku medicinu, Petrova 3 (A ovaj Protein S ti vadi Dubrava))  
    4. TSH,fT4, fT3 ( to su ti nalazi štitnjače) 
    5. ginekološki UZV pregled u prvih 8 dana ciklusa 
    6. papa test

Ne znam, ja sam većinu tih obrada napravila, ostaolo mi je 1,5,6.. a to ću sve sutra obaviti. sad ne znam mislim ti možeš svoga ginekologa tražiti, da bi htjela ići na tu potpunu obradu.. odluči.. ovo ti je moj savjet.. 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

• tiagabriel
    02. Ožujak 2014. 13:31

hvala ti miss miu, bas cu sad ovaj tjedan ici kod svoje ginekologice pa da je pitam...ja jesam radila nesto od ovih nalaza sta si mi napisala al vise od pola nisam i nebi htjela stat na tome jer nam je stvarno zelja imat jos djece....       
    ovim curkama sta su trudne zelim svu srecu i bez obzira sta vas neznam drago mi je zbog vas jer znam koliko to znaci pogotovo ako neide duze vrijeme...

Miss_Miu
    02. Ožujak 2014. 13:34

Ma ništa draga @tlagabrlel .. provjeri, pa mi javi.. baš me zanima šta će ti reći ginekologica.. jer mislim da joj možeš predložiti da želiš te pretrage i obrade napraviti.. nadam se da sam ti pomogla.. pa javi.. 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

• tiagabriel
    02. Ožujak 2014. 13:37

neznam sta mi je sa kompom poludio i salje po 2 poruke...javit cu se ja obavezno sta mi je rekla...drago mi je sto sam naisla na takvu grupu di mozemo bit podrska jedna drugoj

Miss_Miu
    02. Ožujak 2014. 14:30

Pa, baš gledam haha :) može, može.. očekujem da mi javi.. :) Aha, i meni je drago što si nam se pridružila.. 

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Angel28
    03. Ožujak 2014. 11:05

Čestitam Andydea,to je jako lijepa vijest.nadam se da ćemo  i mi ostale uskoro imati tako nešto lijepo za obznaniti ;) Čuvaj se i nek ti dragi Bog da zdravlja da rodiš zdravu bebicu

Miss_Miu
    03. Ožujak 2014. 13:21

Curke evo me.. 
    Bila danas na ultrazvuku, sve je čisto lijepo, jajnici uredu, uzeo mi je odmah papu.. digla sam folnu u ljekarni (onu na recept), a zanima me koja je razlika između te folne na recept i evelita?! Da'l ima razlike ili ne? Vaša mišljenja me zanimaju, ko kaj pije?! :) Idući tj. 12.3. idem još izvaditi briseve .. I to je to.. Mi smo spremni i krećemo u akciju
    Puse vam šaljem!  

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.