Želim vam svim apuno sreće i uspjeha, jer ste to zaslužile! I molite se Sv. Emiliu, on je svetac plodnosti! :) I molite se i za druge sadašnje i uskoro buduće mame! Volim vas sve!
Ma koje iznenadenje pa cestitam Igorovabebacica,joj mogu zamislit tvoju srecu i zasluzila si je sad polako uzivaj u trudnoci sa puno ljubavi i paznje
.Ocekujemo i vase pluseve ubrzo.Miss Miu ne mogu da te se ne sjetim mislim na tebe i salljem ti tisucu poljubaca.
Igorovabebica od srca ti cestitam! A sad nam se preseli i na teme o trudnoci! :-*
Miss Miu, ti si sljedeca, osjecam to! Ljubim...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy, Antonio, ostale mame-hvala vam puno što ste mi bile podrška! Sada još jače moramo davati snagu ženama koje rade na bebici! Ne odustajte, ne predajte se! Treba imati vjere!
Miss_Mlu- osjećam da si nam ti sljedeća! :) Svakoga dana te se sjetim! Molite se Sv. Emilionu, one je svetac plodnosti i ubrzo ćete ostati trudne! Znam da vi to možete i da ćete uskoro imati maloga anđela! Javljajte mi se sa novostima i vidimo se na drugim forumima! :) Volim vas sve!
Igorovabebica,čestitam ti od srca,baš mi je drago da ste uspjeli,sad samo polako i smireno,vjerujem da imaš stotinu pitannja kao i sama,ali polako
Svima puno pozdrava i čuvajte se, pusa
Ajme žene pa Vi me niste zaboravile...
Drage moje ne znam od kuda da krenem..Od kad sam saznala da sam trudna imala sam strašne bolove dole i otišla sa 5 tj. kod ginek.,međutim nije me gledala,ni ništa..samo mi je prepisala utrogestan (3x1) i da to pijem -da ne šteti dojenju..i tako se i smirilo !
Nakon toga sve ok..umeđuvremenu riknuo mi je laptop(još uvijek ga nemam i ovo pišem sa muževog službenog) i čekam ga sa popravka-to je i glavni razlog mog nejavljanja...Molim Vas oprostite mi...ali znajte da sam svaki dan sa vama u mislima..Miss o tebi da ne pričam..fališ jako <3<3<3
Onda je došao i 7 tj. i krenule jake mučnine i užasno povračanje-nekad i 20 x dnevno samo slina..nisam mogla ni jesti,piti i vjerujem i da sam imala laptop da nebi bila sposobna ni tipkati koliko sam se iscrpila. I još sve ostale obaveze,pomoć bez baka servisa..
I evo sutra punim 9tj.,malo ide na bolje alli još muku mučim sa mučninama..Jedno vrijeme nisam mogla ništa ni jesti ni piti..grozno,a mali još sisa ko lud!
8.4. konačno ću dočekati i svoj prvi pregled i jedva čekam..Eto drage moje tu sam u mislima sa vama..javit ću se kad god ću moći...
Čestitam Igorovabebice...lijepe vijesti <3
Miss draga javi se..ne gubi nadu..mislim na tebe i doći će tvoj trenutak kao što sam ti rekla,sve znaš.. .*:*:*
Pa normalno da te nismo zaboravili bilo nam je jako cudno da se ne javljas cak smo se zabrinule,drago mi je da je sve ok sa tobom i sa bebicom,sto se tice mucnina vjerujem da ti nije laka jer i ja jos mucim muku sa mucninama a vec sam 24 tj nikad stat i dalje ne spavam i to me jos dodatno izluduje sva sreca da imas baka servis ja nemam te srece sama sam jos ja moram pazit na starce i kuhat im i sve a i uz to imam dva klinca i kuhanje joj izluduje me sve.
Joj oprosti onda si kao ja bez icije pomoci,moj muz radi po cjeli dan tako da sam sama.
Andydea-drago nam je da si nam se javila, već smo se zabrinule! Ja sam zasada samo jednom povraćala, ali imam vrtoglavice i navale energije pa jakog umora. Čuvaj nam se i javi nakon pregleda. Ja sam danas otišla kod ginekologice da me naruči za pregled i može me tek u 6. mjesecu, još me sestra gleda i dere se šta tu stojiš, ja kažem pa trudna sam, a ona meni da ju to ne zanima i da me ne može ranije naručiti pa smo lijepo zvali privatnika i u petak je pregled. Čuvaj nam se i javljaj što češće da se ne brinemo!
Antonio-samo polako, nemoj se umarati i vidjeti ćeš da će sve biti u redu, iako baka-servis odlično pomaže.
Angle28-imam hrpu pitanja, nisam ni znala da toliko toga ne znam, pa redovno pratim teme na Forumu i općenito na Klokanici. Tko će dočekati 12. mjesec da primim to naše zlato u ruke? A tata Igor je pun energije, skače, ne može spavati od uzbuđenja, pazi me i mazi... nadam se tako i vas vađi muškarci!
Miss_Mlu-nedostaješ mi! Svima nama, želim ti puno sreće i svakoga dana te se sjetimo! Ne predaj se, uz tebe smo! Volimo te puno i šaljemo ti puno pusica!
A sve vi koje pokušavate- divim se vašoj hrabrosti i držim vam fige da vam idući mjesec vještica ne dođe i da sve mi uskoro hodamo velike i debele. Pusice i laku noć!
Sortiraj odgovore
Najstariji