Drage moje i ja imam sretnu vijest! Danas popodne imala mučninu i odlučila napraviti test, kada ono plus velik k'o kuća! Presretni smo i u idući petak idemo na prvi pregled!
Naravno, nisam zaboravila na vas! Uvijek ćete imati moju podršku i ne odustajte te, dogoditi će se! I mi smo bili fokusirani na to i dogodilo se! Treba imati vjere!
Miss_Mlu- draga, ne predaj se, osjećam da će te ubrzo iznenaditi predivan anđelčić kojeg toliko priželjkuješ! Uz tebe sam i imaš podršku svih nas!
Antonio- hvala Bogu da si nam dobro, čuvaj se, izguraj još malo i ubrzo ćeš uživati!
Angle208- obavještavaj nas o svoj trudnoći i bebici! I čuvaj nam se i uživaj u blaženom stanju! :)
Želim vam svim apuno sreće i uspjeha, jer ste to zaslužile! I molite se Sv. Emiliu, on je svetac plodnosti! :) I molite se i za druge sadašnje i uskoro buduće mame! Volim vas sve!
Ma koje iznenadenje pa cestitam Igorovabebacica,joj mogu zamislit tvoju srecu i zasluzila si je sad polako uzivaj u trudnoci sa puno ljubavi i paznje
.Ocekujemo i vase pluseve ubrzo.Miss Miu ne mogu da te se ne sjetim mislim na tebe i salljem ti tisucu poljubaca.
Igorovabebica od srca ti cestitam! A sad nam se preseli i na teme o trudnoci! :-*
Miss Miu, ti si sljedeca, osjecam to! Ljubim...

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy, Antonio, ostale mame-hvala vam puno što ste mi bile podrška! Sada još jače moramo davati snagu ženama koje rade na bebici! Ne odustajte, ne predajte se! Treba imati vjere!
Miss_Mlu- osjećam da si nam ti sljedeća! :) Svakoga dana te se sjetim! Molite se Sv. Emilionu, one je svetac plodnosti i ubrzo ćete ostati trudne! Znam da vi to možete i da ćete uskoro imati maloga anđela! Javljajte mi se sa novostima i vidimo se na drugim forumima! :) Volim vas sve!
Igorovabebica,čestitam ti od srca,baš mi je drago da ste uspjeli,sad samo polako i smireno,vjerujem da imaš stotinu pitannja kao i sama,ali polako
Svima puno pozdrava i čuvajte se, pusa
Ajme žene pa Vi me niste zaboravile...
Drage moje ne znam od kuda da krenem..Od kad sam saznala da sam trudna imala sam strašne bolove dole i otišla sa 5 tj. kod ginek.,međutim nije me gledala,ni ništa..samo mi je prepisala utrogestan (3x1) i da to pijem -da ne šteti dojenju..i tako se i smirilo !
Nakon toga sve ok..umeđuvremenu riknuo mi je laptop(još uvijek ga nemam i ovo pišem sa muževog službenog) i čekam ga sa popravka-to je i glavni razlog mog nejavljanja...Molim Vas oprostite mi...ali znajte da sam svaki dan sa vama u mislima..Miss o tebi da ne pričam..fališ jako <3<3<3
Onda je došao i 7 tj. i krenule jake mučnine i užasno povračanje-nekad i 20 x dnevno samo slina..nisam mogla ni jesti,piti i vjerujem i da sam imala laptop da nebi bila sposobna ni tipkati koliko sam se iscrpila. I još sve ostale obaveze,pomoć bez baka servisa..
I evo sutra punim 9tj.,malo ide na bolje alli još muku mučim sa mučninama..Jedno vrijeme nisam mogla ništa ni jesti ni piti..grozno,a mali još sisa ko lud!
8.4. konačno ću dočekati i svoj prvi pregled i jedva čekam..Eto drage moje tu sam u mislima sa vama..javit ću se kad god ću moći...
Čestitam Igorovabebice...lijepe vijesti <3
Miss draga javi se..ne gubi nadu..mislim na tebe i doći će tvoj trenutak kao što sam ti rekla,sve znaš.. .*:*:*
Pa normalno da te nismo zaboravili bilo nam je jako cudno da se ne javljas cak smo se zabrinule,drago mi je da je sve ok sa tobom i sa bebicom,sto se tice mucnina vjerujem da ti nije laka jer i ja jos mucim muku sa mucninama a vec sam 24 tj nikad stat i dalje ne spavam i to me jos dodatno izluduje sva sreca da imas baka servis ja nemam te srece sama sam jos ja moram pazit na starce i kuhat im i sve a i uz to imam dva klinca i kuhanje joj izluduje me sve.
Joj oprosti onda si kao ja bez icije pomoci,moj muz radi po cjeli dan tako da sam sama.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji