Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    11. Ožujak 2014. 11:08

E moja Miss Miu nadam se da si mi aktivna ma ne samo ti i vec sve druge mame koje su na forumu i da cemo se sve skupa vesliti vasim plusicima,evo ja sam donekle ok malo me bradavice muce prvo me svrbe a poslje me uzasno peku joj meni joj i dalje mucim muku sa spavanjem izgledam kao strasilo kad se dignem ujutro iz kreveta,nadam se da ste mi vi sve bolje i da su vasi muzevi jako sretni kad navalite na njih he he,to i mom muzu fali ali ja od neispavanosti nisam nizasta..Miss Miu gdje nam je Andydra kako nam je ona nadam se da joj je sve ok i da je rjesila problem sa zatvorom.

lilianaa
    11. Ožujak 2014. 11:39

:/ trebala sam vec aktivno raditi na bebachu ali menge mi nema a milijun posto nije trudnoca u pitanju. Dosta sam pod stresom zadnjih mjesec dana, puno se toga izdogadalo, poremetila sam si malo i ciklus prosli mjesec s cajevima marulje i vrkute a i imala sam ozbiljniju upalu zbog umnjaka. Trenutno mi kasni 8 dana i neznam sto da radim. Na zadnjem pregledu mi je receno i da imam cistu, a inace imam i policisticne jajnike i neznam, ludim vec, htjeli smo raditi na djetetu a bas kad covjek nesto jako zeli, onda bas ne ide. Tuzna sam... I strah me da nije nesto u redu jer inace mi je od 12.godine tocna ko svicarski sat..

antonio
    11. Ožujak 2014. 12:45

Nikad ne reci nikad mozda te i iznenadi ,jer trudnoca dode kad je najmanje ocekujes mislim kazem iz osobnog iskustva prva dva puta trebaloo mi je dugo da zatrudnim a sad treci put sok me ulovio kad mi je menzis kasnio jer nisam ni na kraj pameti mislila da bi mogla zatrudnjeti i evo me sad u 5 mj trudnoce,probaj napravit test drzim fige za plusic.

Miss_Miu
    15. Ožujak 2014. 22:04

Hej dame moje, evo mene nakon dugo vremena imala sam neke obaveze. Imate sve moje isprike na odsutnosti. :) Uglavnom pijem folnu. Bila sam kod ginekologa 3.3. tad sam vadila papu, a 12.3. sam vadila briseve. Nalazi su mi gotovi 19.3. i onda se moram naručiti ginekologu da čujem šta mi ima za reć. Hehe na bebi radimo punom parom, pa valjda će urodit plodom :) hehe.. 
    antonio draga.. Ma sjest će to sve na svoje mjesto, mislim na spavanje! A bradavice, samo maži s becutanom ili melemom probaj.. :) moj savjet!! Javljaj mi se, nisi mi rekla kakvi su nalazi plodne?! :) Tj. ja sam sigurna da je odličan!! 
    lidija87 moj ti je savjet da se pokušaš smirit i smirit si tempo života, jer tek tada će sve sjesti na svoje mjesto. Možda da si ti i dragi priuštite kakav vikend, negdje da se opustite!! (nikako sauna!) i da uživate jedno u drugome!! Stres ostavi iza sebe!!
    Igorovabebica dobro nam došla, super šta si nam se pridružila!  Zanima me, kolko vi beć dugo radite na bebi imate li već koju bebu ili?! :) Nadam se da ćeš uživati u našem virtualnom druženju!! Oh moja gospođa NE TREBA stići 27.3. Bila bih joj zahvalna jer mi je već dosadila. 
    Pusee :*

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Miss_Miu
    15. Ožujak 2014. 22:09

P.S. antonio zaboravila sam ti reć ne znam di nam je Andydea, nismo se već čule od 6.3. No, kada smo se zadnji put čule rekla je da je dosta umorna i da uz njih troje još kuha, pere veš, pomaže kod pisanja zadaće i na kraju dana je skroz na skroz umirna. Čini mi se da mi je rekla da 8.4. ide na pregled!!! :)

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Miss_Miu
    16. Ožujak 2014. 20:58

Igorovabebica evo i mene, a lijepo!! :) Mi smo na prvoj bebi radilo 6-7mj. Ostala trudna 2013.g u 7.mj. Imali urednu trudnoću do 19.tj dok nismo došli na pregled, utvrđeno je da je beba manja no naravno ni prva ni zadnja da će biti manja no uz to imala sam manjak plodne vode. No bebino je srce normalno kucalo, tako da nismo baš previše bili zabrinuti. Trebali smo u 21.tj ić na 4D ultrazvuk no do nismo stigli. Jer sam u 20.tj s utorka na srijedu (3.12. na 4.12.) prokrvarila. Došli u Petrovu, i bebino srčeko više nije kucalo. Tako da sam završila na kiretaži u 12.mj. Naša je curica postala anđeo. Njezino sitno tijelo otišlo je na patalogiju, gdje naravno nisu ništa otkrili. Dali su mi napraviti 6. obrada i 4 su uredu. Čekam nalaz pape i briseva i nadam se da će bit sve uredu. Uživajte i volite se, radite na bebi!! :) Želim svima svu sreću!! :* Javljaj te se!! :) :*

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

Igorovabebica
    16. Ožujak 2014. 20:59

I nadam se Miss_Miu da će ti vještica otići na godišnji odmor! Dosta smo ju trpjele! Pusa i laku noć! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.