Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    01. Travanj 2014. 13:06

Ej Igorovabebacica a zasto te tako kasno narucila boze moj ma nemogu vjerovati kod nas samo kazes da si trudnica i naruce te maksimalno za 7 do 10 dana ej ma dva mj ne mogu vjerovati koji bezobrazluk,dobro si postupila da ides privatniku i ja bi na tvom mjestu isto tako postupila,ajde super vazno da sve ide ok pa obavezno javi sta su ti rekli u petak.

Igorovabebica
    01. Travanj 2014. 23:36

Odmah javim! Ja sam joj rekla da joj se mogu i na test popiškiti ako treba, da ja ne mogu čekati toliko dugo da saznam što mi je s bebom. I još sam ju molila da me barem nabrzinu pregleda, pa nije to ni tri minute posla, ali eto. Imaju gužvu i to vide kao opravdanje. Još sam zvala telefonom pa sestra ili podigne slušalicu pa ti zoveš k'o manijak ili se nitko ne javlja. Još me pitala je li hitan slučaj, da sam zmuljala da me nešto boli, odmah bi me primila. Radije idem privatniku koji će se posvetiti i meni i bebi, ne želim da me netko samo nabrzaka pregleda i otjera van! Čuvaj mi se Antonio, nadam se da nam je naša Miss_Mlu dobro i da se ne predaje! Još sam  mislila promijeniti ginekologicu, ali kakvo je stanje sa zdravstvom, pitanje je bi li uspjela tako brzo doći na red. Javim se u petak!  Puno pusica!

antonio
    02. Travanj 2014. 07:05

A Boze moj pa ne mogu vjerovat pa stvarno nisu normalni,a nista draga moja najbolje odi privatno pa ces bit mirna,dugo je cekat dva mj,Andydea i ti nam ides sad na pregled super vidjet ces svoje malo zlato joj kako je to ljepo ja jedva iscekujem pregled jer poslje svakog pregleda mi napravi ultrazvuk pa me to malo ohrabri.Miss Miu mislim na tebe,znam da citas nase postove i jedva cekam da tvoji prstici pocnu tipkati po laptopu da nam pises,budid nam jako jako aktivna.

Igorovabebica
    04. Travanj 2014. 00:10

Ma, naše zdravstvo nema smisla. Još zna i što sam prošla pa nisam luda da čekam dva mjeseca, ne znajući ništa i tek s 13. tjedana napraviti prvi pregled-dijete mi je previše važno, najvažnije, da bih se igrala s njegovim životom! Javi nam se nakon pregleda, kao i Andydea i čuvajte mi se. Ja se odlično osjećam (da se ne ureknem), nemam mučnina, osim što malo imam vrtoglavice. Miss_Mlu, svakoga dana se molimo za tebe i mislimo na tebe i želimo ti svu sreću ovog svijeta, ali i drugim ženama koje pokušavaju, da što prije uspijete i budete sretne sa svojim bebicama! 

antonio
    05. Travanj 2014. 14:42

Andydea koliko se sjecam jucer si trebala ic na kontrolu nadam se da je sve ok sa tobom i sa bebicom javi nam se,takoder i ti Igorovabebacice javi se,neznam gdje bi vam pisala pa sam dosla na ovu temu a i dosla sam radi nase Miss Miu da znas da mislim na tebe i ocekujem te znam da citas nase poruke i da si uz nas i zato ti saljem tisucu pozdrava,ja sam u petak vadila krv i mislila sam da cu odmah znat nalaze ali moj doktor opet na ferjama pa da poludis sad cekam ponedjeljak pa sam i dalje bez mojih vitamina.

Igorovabebica
    05. Travanj 2014. 23:24

Draga moja, bila sam jučer na kontroli, sve je odlično! Bila sam malo uplašena, ali doktorica je bila jako ljubazna i pričala sa mnom i odvojila vremena da mi se posveti. Sve se odlično razvija pa smo se dragi i ja opustili, a i jako smo sretni. :) I što je super, bebica bi se trebala roditi mjesec dana prije dragovog rođendana- pa će tako dobiti i najljepši rođendanski dar! :) A moja ginekologica me naručila za 1. 6., točno ću tada imati 13. tjedana, no mi smo se ipak odlučili za privatnika, idemo k njoj i još mi je takav mir pružila. Za bebicu sve najbolje! 
    Andydea, javi nam se, čekamo od tebe vijesti!
    Miss_Mlu-nedostaješ, želim ti puno sreće i uspjeha, jaka si i dobiti ćeš najljepši dar na svijetu! Pusa i ostale Forumašice, ne predajte se, vaše vrijeme dolazi! 
    Antonio-ah, kod nas ti tako funkcionira zdravstvo...smiri se i ne uzrujavaj zbog vitamina-čuvaj bebicu i sebe i nadam se da te dragi mazi i pazi. 

orhideja2
    06. Travanj 2014. 13:38

Evo, i mi već skoro godinu dana radimo na drugom i ništa :(
    Izluđuju me strahovito dugi i neuredni ciklusi-nikad nije ispod 50 dana, a može ići i do sto-nikad ne znam kako će biti taj ciklus.
    Ni jedan ginekolog ne može naći uzrok tome. Idući tj idem novoj doktorici u nadi da je ona sposobnija od ostalih.
    Pijem ulje noćurka i vitex za regulaciju ciklusa, ali za sad ne vidim pomaka.
    Pijem i folnu, a muž astaksantin za poboljšanje spermograma (za svaki slučaj, nismo ga testirali).
    Do sad sam popiškila preko 200 lh trakica i još nisam ulovila ovulaciju na njima, iako jesam prema bazalnoj temp i dr su mi je vidjeli na uzv-znači, imam je-ali npr, nikad nema plodne sluzi-pa je pitanje koliko je ta ovulacija uopće dobra.

Anyway-lagano smo ludi... Idemo dalje

renata2912
    08. Travanj 2014. 14:52

Caoo drage moje, ovdje sam nova, citala sam razne teme i imam slican problem kao i vi :) naime ja i covjek smo u braku godinu i pol dana i pokusavmo vec 6 mj imati bebu, medjutim svaki put dodje menstruacija i razocaramo se.. imala cam ciste na jajniku medjutim sve je proslo bez problema isla sam na kontrole redovno i radila papa test, sve je u najboljem redu, rekao mi je doktor. Pila sam folnu kiselinu ali jos nista :( pocela sam pratiti plodne dane tek unazad dva mjeseca ali sad dosta pod pritiskom sto ce tice toga, zasto nisam jos trudna, kad cu i da li cu ikad biti, mozda i to utjece dosta, jer nikad se ne mogu opustiti skroz da na to ne mislim :* pusa za sve mame i za buduce mame <3

Igorovabebica
    09. Travanj 2014. 23:26

Drage nove članice, ne predajte se! Jest da nije na meni da vam govorim, jer sam ja rekordno brzo ostala trudna-od prve, ali ne predajte se! Držim vam fige i želim vam puno sreće!!!!  Renata2912-budi bez brige, imati ćeš bebu i ostati ćeš trudna. I pritisak dosta utječe na to, kao i stres. Zato šrobaj se što više opustiti! I doći će ti roda! 
    Orhideja-sve će doći na svoje! I brzo ćeš imati taj slatki trbuščić! 
    Antonio-kako si, jesi li dobro? Jesi li konačno došla do svojih vitamina?
    Andydea-nadam se da si dobro i da odmaraš!
    Miss_Mlu-silno nam nedostaješ i mislimo na tebe i ostale mame! Želim vam svima da vam vještica ne dođe!! 

antonio
    10. Travanj 2014. 12:05

Hej Igorovabebice evo donekle sam ok,svi nalazi su mi ok osim zeljeza kronicno nisko pa me u pon skoro poslala za bolnicu imala sam 2,85,tako da sam je jedva negovorila da pokusam prvo sa sirupom pa ako se ne popravi nista onda za bolnicu,tako da pijem samo taj ferum lek dva puta na dan muka mi je od njega po cjeli dan imam poslje jos bolju mucninu,problem je sad kad pijem taj sirup nesmijem mlijecno a samo sam na tome dosad zivjela jer od svega drugog imam jake mucnine,vitamine svoje jos ne mogu pit dok pijem to zeljezo tako da daljneg na mukama,eto i dalje ne spavam mucim muku i sa tim,.Kako si mi ti kako trudnoca.Andydea gdje si nam ti kako je proslo na pregledu.Miss Miu eh moja draga i dalje mislim na tebe i veselim se tvom pisanju nadam se ubrzo tvom odgovoru jos par dana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.