Drage moje,dugo nisam ništa pisala,ali redovito čitam Vaše postove. zajedno s vama neisčekujem vaše vjestice,meni je trebala doći 17.03.ali nije,nisam se htjela previše nadati,ali stalno sam mislila na to i potajno se radovala. Kako još uvijek nije došla,jutros sam napravila test i DVIJE CRTICE,napokon toliko dugo očekivane. Sad se samo mogu molit dragom Bogu da mi da zdravlja da bude sve u redu i da se bebica zdravo razvija. Eto htjela sam to podjeliti s vama jer sam na početku pisala kako sam tužna i nikako ne uspjevamo.
I vama svima želim da što prije uspijete i držite se drage moje.
Pusa svima
Angel28 cestitam od srca
jako ljepa vjest,uzivaj u trudnickim danima sa nama sad samo opusteno i veselo.Miss Miu cekam te cjelu noc sam mislila na tebe.
Angel28 cestitam ti od srca!
Miss Miu?!? Javi nam se! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pročitala sam sve do sad.. I draga Angel28 čestitam zaista od srca!!! Uzalud si draga antonio mislila na mene, ja i dalje bez uspjeha!! Uglavnom, ja ne da ju nisam dobila, nego dobila sam ju dva dana ranije?! Do sada nikada, bila je točna ko' švicarski sat svaki mjesec, prije trudnoće pa ono mislila sam da poslije spontanoga ću imati lude cikluse ali ne i od onda mi je bila točna do evo do ovog mjeseca. Da sam i ginekologa u panici zvala, jer nikad nikad mi nije ranije došla ili kasnila. Jedino kad sam bila prvi put ostala trudna. Ja stvarno, očajna sam više. Sve više popuštam, i ne znam. Ovi svi nalazi su dobri,brisevi također je li možda nisam dovoljno opuštena?! :O Stvarno ne znam… Uglavnom šta je tu je, mislim možda da odustanem više. Draga antonio važno da je nalaz dobro i beba također.
A ti ti se čuvaj, da ne bi bilo po 'turu
I obavezno nam se ovdje javi kad izvadiš krv i kad obaviš kontrolu. Nadam se, možda nam se ovaj 4.mj po sreći, kao poklon za rođendan!!!
Jest da sam očajna i sve više nesigurna u sebe, tužna … No, nešto.. tjera me.. kaže mi da se ne predajem.. Ali, zašto to tako dugo traje.. Želim bebu više od ičega i zaista mislim da sam spremna. Pripremala sam se za prvu bebu, slušala mamu, kumu, susjedu sve po malo, čitala mnoštvo literature. Ne znam, došle su mi suze na oči opet. Ne mogu im se od hrvati. Uglavnom hvala vam na svemu.. Možda jedno vrijeme neću pisati, dok ne ohladim glavu, teško mi je dolaziti i čitati kako imate pluseke. Ljubomorna sam pomalo, ali ne i sebična. Želim vam svu sreću ovoga svijeta.
Igorovabebica draga kod mene nema sretnih vijesti, ali nadam se da će tebi osmjeh na lice doći u subotu.. i taj dugo očekivani plus..
držim ti fige.. ProudMomy ljubim, uživaj u svom sinu jedincu, pratim te na tvom blogu.
A di nam je Andydea ?!!!
Dugo je nema…
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Miss_Mlu-draga moja, ne odustaj! Neka ti bebica daje snagu! Potpuno te razumijem! Molim se za vas svaki dan i odlazim u crkvu, jer vam svima želim sreću!¨Ne predaj se, jaka si i vidjeti ćeš da će se dogoditi! :) Tu smo, sve smo uz tebe i podržavamo te i bodrimo u nastojanju da ostaneš trudna! :) Zaslužila si to! Sve smo to zaslužile, zato glavu gore i ne predajte se!
Angel28- ČESTITAM TI!!!!!!!! Bravo, tako sam se obradovala zbog tebe!!!! Želim ti svu sreću i javljaj nam novosti!
antonio- čuvaj nam se i obavezno javi nakon svih kontrola, navijamo za tebe da sve bude u redu! Ah, mi još moramo čekati sutra i u subotu čim se ustanem, radim test!
ProudMomy- uživaj u svome malome anđelčiću! :)
Drage moje, ne predajte se! :) Držite mi se i ne puštajte svoje partnere! Pusa, ljubim vas sve i javim vam se u subotu!
Miss_Mlu- hvala ti na potpori i ja sam, tj., svi smo ovdje uz tebe i navijamo!
Hvala svima od
Miss_Miu draga,neodustaj,moraš nastavit biti tako optimistična kao i dosada,razumijem te u potpunosti.Svaki mjesec su mi se sve te misli vrtile po glavi i kad sam čula za nekog da je trudan,nekako sam bila tužna i uvijek mislila pa kako i ona prije mene,a ja sam baš htjela i molila se za to svaki dan.Al eto hvala dragom Bogu,došao red i na mene,pa vjerujem da ćeš i ti tako doći uskoro na red,želim ti to jednako jako kao i što sam sebi željela.
Igorovabebica,drži se draga,i sretno sutra,sve navijamo za pozitivan rezultat.
Pusa svim ostalim mamicama i onima koje će to uskoro postati
Dobro jutro,Miss Miu u potpunosti te razumijem i tocno znam kako ti je,meni kad se desio gubitak djeteta taj dan je rodila muzeva sestricna ja joj ni cestitat nisam htjela a evo jos ni dan danas nisam bila vidjet to djete,bilo mi je tesko vidjet trudnicu a kamoli cut da je meni netko poznat trudan jako tesko, tako da te i potpuno shvacam ako nebudes neko vrjeme pisala nije lako,jest da bis mi jako falila jer sam se vec navikla na tebe ali uvjek ces mi bit u mislima,samo nemoj odustajat od druge bebe radi punom parom s puno ljubavi i zara i stici ce onda i tvoja sreca,evo dok ti ovo pisem vec sam se toliko rasplakala jer sam se vratila unazad,nakon pokusaja poslje gubitka bebe isla sam na ovu metodu pa probaj i ti ,cim mi je zavrsio pms.odmah drugi dan sam pocela nakon odnosa se nisam dizala i jastuk sam stavila ispod guzice tako pola sata,tako sam radila par dana za redom i taj mj sam ostala trudna eto probaj i ti mozda ces imat srecu kao ja,mozda su ti se plodni dani malo pobrkali kao meni,kad budes mogla javi mi se jer ces mi faliti,a znam da ces svako toliko procitat forum,saljem ti tisucu poljubaca.Igorovabebacica sutra je veliki dan i iskreno se nadam velikom plusu da ce vas iznenadit kao sto je iznenadilo Angel28 .A takoder zelim i drugim trudilicama velike pluseve a ako dode vjestica vi drugi mj krenite jos aktivnije ljubite se mazite volite i doci ce i vas plod ljubavi
,eh jesam se raspisala,oprostite na dugom postu.
Draga Miss Miu, nek vjestica prodje i samo hrabro dalje! Ne odustaj, urodit ce plodom, mora! Drzim ti fige i mislim na tebe!
Draga igorovabebica, saljem pozitivne vibrice i cekam subotu!
Naravno svim trudilicama saljem puno pozitivne energije i veselim se vasim skorim plusicima!
Andydea je vjerujem, zaokupljena svojim malim andjelima i ovom mrvom na putu. Nadam se da ce nam se javiti uskoro.
Antonio bebica je dobro, to je najvaznije, tebe pratim i na drugoj temici, na kojoj uskoro ocekujem i sve trudilice s ove teme!
Puse svima!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje i ja imam sretnu vijest! Danas popodne imala mučninu i odlučila napraviti test, kada ono plus velik k'o kuća! Presretni smo i u idući petak idemo na prvi pregled!
Naravno, nisam zaboravila na vas! Uvijek ćete imati moju podršku i ne odustajte te, dogoditi će se! I mi smo bili fokusirani na to i dogodilo se! Treba imati vjere!
Miss_Mlu- draga, ne predaj se, osjećam da će te ubrzo iznenaditi predivan anđelčić kojeg toliko priželjkuješ! Uz tebe sam i imaš podršku svih nas!
Antonio- hvala Bogu da si nam dobro, čuvaj se, izguraj još malo i ubrzo ćeš uživati!
Angle208- obavještavaj nas o svoj trudnoći i bebici! I čuvaj nam se i uživaj u blaženom stanju! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji