Pozz drage moje..ajme ne mogu sva ta imena zapamtiti...hehe
Drago mi je da vas je toliko i da smo sve jedna uz dugu..samo mislite pozitivno...
Lidija da,vrijeme ide i to jako brzo,evo moj sinčić je danas napunio 18mj.,a za 4.mj. je mogao imati društvo...no ne želim o tome..Hoću ti reći da nikada nije pravo vrijeme..žene čekaju,čekaju i onda nikako ne ide,jer biološki sat kako otkucava,manje su šanse.! Tako da drago mi je da ste se odlučili i navijam za što raniji plusić...a za opremu i robicu,evo prva ti se dobrovoljno javljam..imam svega,skoro pa za trojčeke..heheh
Angel i Jopi polako samo se opustite i ne razmišljajte toliko..Doći će vaš plusić brzo...
Antonio mislim da čemo ti sve doći na trudnoću vrlo brzo na druženje...Koliko si sada trudna?
Miss moja -šećer na kraju,predivno mi te vidjeti ovako pozitivnu...znaš sve ..sa tobom sam ovdje od početka do kraja <3 :*
Andydea,trudna sam 17 tj,i ja vas nestrpljivo cekam na veseloj temi i da cete sve imat sad pluseve.
Draga Andydea, hvala ti puno na razumijevanju i rijecima ohrabrenja. <3 Moram priznati da je tesko biti optimist u danasnje vrijeme i nadati se boljem razdoblju zivota, ali treba stisnuti zube i krenuti dalje. Kad covjek ima obitelj i prijatelje, nikad nije sam i uvijek nekako uspije podnijeti teska razdoblja zivota. Ono cega je mene najvise strah, nije toliko materijalno vec pomisao da mi se mozda nebi moglo ispuniti ono sto mi obuzima misli vec duze vrijeme, ono bez cega nisam i ne bih nikad mogla biti kompletna, a to je dijete. Bilo je trenutaka kad mi nije bilo idealno vrijeme za trudnocu, iako Bog zna da mi nije ni sada, ali isto tako znam da necu mirovati i necu se osjecati potpunom dok ne ugledam svoje cudo u rukama, da me pogleda svojim okicama. Cijelo vrijeme zamisljam trenutak nakon porodaja kad bi mi stavili zivo i zdravo dijete u ruke, jednostavno, sve bi u zivotu pocelo imat smisao. Sama pomisao na taj trenutak obuzme mi tijelo, vec sad osjecam vrtlog emocija da jednostavno ne znam sto bi se dogodilo da moji snovi jednog dana postanu stvarnost. Sva muka i trud koji bi me vodili do tog trenutka, bili bi u istom trenutku izbrisani, a ja bih postala necija mama. <3
Evo me i na 4. stranici :) haha :) Uglavnom draga Andydea pročitaj moj prethodni komentar.. i bit će ti sve jasno.. nisam ni ja još 100% al' blizu sam.. možda je ipak bio dovoljan taj mlaz.. hahah :)
HelloKitty ..i mi tebe pratimo.. javljaj nam se :**
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Prije svega,pozdrav hrabrim ženama koje dijele svoja iskustva,bilo pozitivna ili negativna..imam 27 godina,muž i ja planiramo bebicu već par godina,s tim da on nije često kući(zbog posla),ali kad je,radi se aktivno :D Prije 3 godine sam imala konizaciju pošto je papa test utvrdio cin 3,ali mi je ginekolog rekao da mogu poslije ostati trudna bez problema,da nisam jedina...no bez obzira sam se brinula dali će to biti moguće,i dan danas se brinem i pitam...pijem macinu travu,nadam se svaki mjesec izostanku mjesečnice,želimo bebicu više nego išta,stvarno obožavamo klince! :) šaljem vam velike pozdrave i ako je netko imao slično iskustvo neka mi piše,onako za utjehu... :)
Miss Miu evo ja i dalje mislim na tebe i ocekujem vesele vjesti,blizi se 27 i nadam se da vjestica nece doc kod tebe narednih godinu dana,nadam se da si dobro,ja mucim muku sa spavanjem nikako ne mogu spavat vec tri i pol godine nisam spavala prvo radi malog a sad kad mali spava ja ne mogu radi sebe uzas.
Antonio… evo i mene, i ja mislim na tebe.. :) Da, 27.2. se bliži, no sve manje mi se čini da će ta vještica doći.. Ja sam ti dobro.. no, čini mi se.. po svim simptomima, da neće doći vještica.. ne znam da'l si primijetila koka nema nikakvog svog mirisa za vrijeme trudnoće.. Meni bar nije imala u prvoj trudnoći i evo sad.. (održavam higijenu redovito) al' ona uvijek ima onaj svoj miris..Trbuh mi je dosta tvrd kao i u prvoj trudnoći, imam jako bijeli/gusti vaginalni iscjedak, (nije prehlada) , zatvor, glavobolje, bradavice i areole su mi tamnije.. mučnine.. I sad ako meni dođe vještica ja ne znam tko je tu lud.,.. ?!?!! Šaljem velike puse
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
A, ti mi probaj normalno spavati!!
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Sortiraj odgovore
Najstariji