Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica4
    22. Srpanj 2015. 07:06

Jos nemam informacija. A znate zasto, jer sam baksuz.Pripremim ja sve sinoc, probudim se u 5, popiskim se u casu, i uzmem pakiranje od testa (ne kutiju, nego onu vrecicu u kojoj bude testni stapic) otvorim, a ono unutra samo one granule za vlagu, a testa nema! 😮ocito tvornicka greska....

mimica24
    22. Srpanj 2015. 07:14

Maja uvijek sam bila optimistična u vezi toga. Iskreno, čekajući savršen trenutak za djecu uvijek će se naći nešto što je važnije. Udala sam se 2013.,pa čekaj da uselimo u kuću, pa bolju poziciju mog muža na poslu, pa završetak mog faksa. Sad bi trebala još čekat i godinu radnog staža? Svejedno posla nema, to jako dobro znam. A sa suprugovim primanjima lijepo živimo i ne bojim se da će nam išta faliti. I što kažeš, sjedne to sve na svoje mjesto. Dobro nama ide gledajući naše roditelje i kako je njima bilo.

Paula5
    22. Srpanj 2015. 07:20

Jutro drage moje!!
    Pa Breskvica, čitam i ne vjerujem!! Jel moguće? O draga moja, kakav ti je plan?
    Iskreno se nadam da ćeš ugledati plusić i napokon odahnuti.. Nemoj biti tako pesimistična, Šaljem ti vibrice da sve bude onako kako želiš....

Pusa svima cure, ajd nek je i malo sunca izašlo napokon....  
    Ugodan vam današnji dan, i neka nam do kraja tjedna stigne puno lijepih novosti.... A sad se hvatam posla..

Queen06
    22. Srpanj 2015. 07:48

Dobro jutro cure moje!

Evo i mene poslje par dana sto se nisam javljala.. Bila sam kod kuce, nije mi nikako bilo dobro, previse vruce i morala sam odlezati jer me stomak stvarno puno bolio.. Isla sam kod gin da mi potvrdi da je sve uredu i hvala bogu sve ne na svom mjestu i krvna slika je samo za pozeljeti..
    Posto mi je prva trudnoca, cim stomak malo vise zaboli - odma nesto negativno prodje kroz glavu.. Dok sam cekala kod gin da dodjem na red, suza i suza sam izlila, bojala sam se za svoju mrvicu i tu mi je jasno bilo da mi je stvarno do moje bebe stalo (znate kakve sam osjecaje imala u pocetku...)

Tako da sad radimo jos 2 dana i onda napokon 2 tjedna na zasluzeni odmor, jedva cekam.. ove vrucine su za poluditi! Danas sam usla u 9tj. i nadam se da ce i dalje biti sve uredu! Ja se odlicno osjecam, nemam mucnina niti slicno, bas sam super osim da sam umorna..

Eto cure moje, vidjela sam da ima dosta novi plusica i cestitam svima od srca i drago mi je da nas je sto vise da se skupa ovdje druzimo i cekamo nase 2016 bebice

Lijep pozdrav svima!!

Pupa2
    22. Srpanj 2015. 08:22

Paula, termin mi je 12.3. :) nemam pojma uopće kolko sam trudna, po internetskom računanju sam u 7.tjednu mada mi je veličina bebice karakteristična za 6.tjedan!a od silne brige, stresa i svega nisam doktoricu ništa ni pitala ;D pola toga sam zaboravila... Sljedeća kontrola mi je 19.8. tako da ću sve ispitati doktoricu. Valjda ću biti pribranija nego jučer :D
    Breskvica, a koji peh...ne mogu vjerovati... ali ajde, preživjet ćeš ti još jedan dan i sutra napraviti test i bit će plusić..
    Mimica i Maja, sad će i vaše bebice, one su čekale da vi sve obavite s diplomskim, da se slučajno oko toga ne sekirate u trudnoći :) sve će se to posložiti....meni barem je i ne vidim razloga zašto neće i vama...samo treba strpljenja :) sretno objema!
    Maja58, samo polako i opušteno, nadam se da te ovi simptomi vode plusiću. Znam da je vjerojatno bilo grozno preživjeti taj datum, ali i datume prije i poslije njega...vjerojatno stalno zamišljaš kako bi bilo da se to nije dogodilo. Stvarno si hrabra  jer ideš dalje... Nadam se da će tvoja hrabrost i sve što si prošla biti nagrađena plusićem... Kao i ostalim curama koje su isto prošle (Tena, NMareN, Sara...).

Queen, super što nemaš mučnine, meni su malo počele. Jako mi se gaaaaaaaaaadi hrana (pogotovo meso i salama). Pri samoj pomisli da moram jesti, povraća mi se, a rupa u želucu stoji. Gladna sam, a gadi mi se. Nisam nikad mislila da će se to meni dogoditi jer inače sve volim i svakakve kombinacije, ali evo dok to pišem povraća mi se. Baš grozan osjećaj. Zadnjih par dana sam i povraćala tako ujutro, nekad i popodne, a danas nemam šta ni povratit, stanem pred wc i stalno mi kao ide, napinjem se, al ne izlazii ništa iz usta. Grozno....Ali nema veze, glavno da to sve bude ok. 
    Sad ću se koji dan smiriti, pa ću otići vaditi krv i sve to što trebam obaviti do sljedeće kontrole :)

Veliki pozdrav svima :)

LuKi5
    22. Srpanj 2015. 09:57

Pupa, bas mi jedrago da je sve u redu. Duphastone zovu cuvarima trudnoce, tako da oni mogu samo pomoci ;) Uzivaj u trudnoci I neka ostane sve u redu 

Paula, isto tako I u Zadru, dva soc. ginekologa na cili ZD I okolicu, a za doc na red za pregled mjesecima unaprid se treba naruciti. I to ko cuk cekat isprid ordinacije ako ce se sestra smilovat I otvorit vrata, jer se naravno na telefon ne javlja nikada, ni za zivu glavu...Ma tko ih sisa, najbitnije je da napokon dode plusic na testu 

Pepita, je li te lupka bebica?Valjda ce vam na iducem pregledu bebica dozvoliti da saznate spol 

14.06.2014. L ♥

dulcinela
    22. Srpanj 2015. 10:40

Nessah, cestitaaaaaaaaam! Stvarno divne vijesti! Zelim ti ugodnu trudnocu i sve najbolje. Drage trudilice, bas je krenulo s plusicima i neka se tako nastavi.
    Pupa, drago mi je da je pregled super prosao i da srceko kuca. Samo umjereno uz duphaston i cuvaj se.
    Breskvica, ma jel moguce da nema testa?? Mislim, koji peh! Sutra ponovi i sretnooooo! Nadam se plusicu kod tebe!
    Maja58, sve najbolje ti zelim i plusic uz ove simptome.

Svim trudilicama zelim sto skorije plusice!

Tena9
    22. Srpanj 2015. 12:39

Evo da vam se javim...jučer je stigla vještica i totalka me rastužila...mislila sam da je dobitni ciklus...

Svima lijepi pozdrav i drž'te se na ovim vručinama...

Puseeee 

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Breskvica4
    22. Srpanj 2015. 12:40

Nisam izdrzaa, kupila test i napravila na poslu, negativan... sad cekamo M...

Pupa2
    22. Srpanj 2015. 12:45

Tena, samo hrabro, tek si pocela :) vec si jednom uspjela pa neka te ta misao vodi, mozes i uspjet ces... Samo polako! I ovaj put ce sve biti ok!
    Breskvica, zao mi je zbog negativnog testa, ali idemo dalje :) sve ce to biti ok!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.