Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    21. Srpanj 2015. 18:20

Peppepula, nemoj negativno misliti... Mene je boljelo sve kao da cu dobiti, samo npr ledja manjim intenzitetom, dok me sad u trudnoci bole kao da cu dobiti :D stvarno pravi simptomi dodu kasnije... Mozda ti je bas ovaj mjesec dobitan! Dok ne dode M nije nista gotovo.... Sretno!!
    Paula, da, i sebe sam samu prepala. Ma znas sta, i ja nekako u dubini duse mislim da mi ne trebaju tablete, ali bi si prebacivala da se nesto ne daj Boze dogodi, a ja ih nisam pila. Sljedecu trudnocu cu valjda biti mirnija i pametnija. Sad si razmisljam na nacin da sam poduzela sve sto je u mojoj moci.... Bitno da je moja beba dobro, sve ostalo je manje bitno! 
    Bambola, svaka cast za sve sto radis! Dobro ti kaze Paula da nije nista jos gotovo :)
    Ajmo cure, dalje s plusicima.... krenulo je napokon :) ;*

Paula5
    21. Srpanj 2015. 18:44

Znam Pupa samo ti njih pij. Kad ti je iduci pregled, stvarno vjerujem da ces ih kratko piti. Srceko nase malo lijepo kuca... Maaaa.....! Pa nisi nam ni rekla kad je termin??
    Peppepula .. Jedva cekam da i tvoj plusic proslavimo!! 
    Bambola ponavljam se, ali pripazi.. Ne leti ko da si na duracell, mozda vas je dvoje.. I zaista respect svima koji nas cuvaju i brane! Sad se osjecam glupo sto kukam kako mi je vruce...
    MalaNo nadam se da si dobro...

mimica24
    21. Srpanj 2015. 18:44

Drage trudilice! Došla sam vas sve pozdraviti i podijeliti s vama svoju sreću, postala sam mag.ing.agr.

Bila sam posvećena diplomskom radu pa nisam često pratila zbivanja ovdje.

Moja slijedeća želja u životu, budući se završetak fakulteta ostvario je ugledati +

Šaljem svima dobre vibre. Plodni su mi dani pa smo u akciji

mimica24
    21. Srpanj 2015. 18:47

Nessah ČESTITAM TI!!! Presretna sam zbog tebe.

Paula5
    21. Srpanj 2015. 19:07

Mimica nadam se da ci ti se kockice lijepo posloziti, onako skolski... I da ces za cca 2 tjedna biti trudnica. Ako slucajno ne budes, biti ces za mjesec dva...
    Ja cu uskoro u 11 ciklus trudenja (nekih 3 nismo tocne dane potrefili) i naravno da sam svaku M razocarana, ali ne odustajem i cak se sada bolje osjecam jer znam da ce biti... kad-tad.. Kad vidim kroz sta neke prolaze, a pune su optimizma pa sta ja da se bunim...

Mallla
    21. Srpanj 2015. 19:37

Breskvice veselimo se sutrasnjem danu, neka bude plusic ko kuca! Ako ne bude nema tuge bit ce drugi put!

Bambola, svaka cast za tvoj posao, al isto se malo stedi! Mi ti saljemo vibre da do kraja bude plusic. 

Mimice cestitam na Magisteriju I neka ovi plodni dani budu extra plodni. Citajuc tvoj post sam pomislila da sam ja to napisala...hheheh takoder sam 1.7. Postala mag.soc.rada I sad novi cilj je plusic, a upravo ulazim u plodne dane po kalendaru. Sve smo do sad ostvarile pa cemo tako I plus!

Trudnice saljem velike puse s uzarenog juga :)

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Srpanj 2015. 19:39

Cekalice....zelim vam plus I neka M ode na poduze ljetovanje!
    Maja58? Sta ima kod tebe?

Maja58
    21. Srpanj 2015. 20:02

Drage moje puno vas pozdravljam, cestitam nasim  novim trudnicama , novim curama zelim dobrodoslicu i da se sto manje zadrze tu. eh meni je jucer trebao biti termin za porod da bar nije sve zavrsilo u 10 tjednu, ali sta je tu je zivot ide dalje, zivit se mora, ja (ne)ocekujem u subotu mengu, imam samo bol u lijevom jajniku, jedem puno i sa 57 kg za 15 dana dosla na 60 kg od jutra me pocela boliti lijeva strana grudi ali na dodir i bradavice na dodir, i imam gusti iscjedak bijeli, pa sada idemo smireno prema suboti pa sta bude :) Maja, Tena, Agness, Mimica24, NmareN, PeppePula, Pupa, Paula i sve ostale saljem veliku pusu 🙊🙈🙉💋💙

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

mimica24
    21. Srpanj 2015. 21:17

Maja pa čestitam ti na magisteriju! Onda znaš kako se osjećam. Stalno mi dolaze komentari od ljudi joj da je sad naći posao,ali u životu mi se do sad sve posložilo kako sam htjela, i da nitko ne zna sad planiram bebu. Zacrtala sam si tako i točka. Nikome ne spominjem jer ne razumiju, po običaju. Nadam se da ćemo obje ovaj mjesec doživjeti ultra plodne dane i da se naši mišići napokon "zalijepe"

Mallla
    21. Srpanj 2015. 23:48

Maja58 to zvuci kao T :) Ostavi sve lose I tuzno u proslosti gdje I pripada, oziljak na srcu ostaje s tobom, a sve drugo ostavi iza sebe. Hrabro u nove dane I nove ljepe trenutke. Zelim ti od srca da je to T.

Hvala Mimica...mogu rec Jesss jos jedna optimistica ko ja! Isto nikome ne spominjem da zelim bebu osim sto sam rekla dvi prijateljice koje su daleko od mene. kada sam se ja preispitivala jel to stvarno zelim I to sto kazes obicno svi sljedecim ciljem smatraju posao, moje prije su mi rekle ma nemoj sebe zavaravat pa znas da bebu zelis odavno, zato u akciju!
    A ja uvjek vjerujem da sve uvjek sjedne na svoje mjesto (nekako gledajuc moje roditelje, ja I brat 13mj razlike, ratno vrijeme, nigdje posla itd...) Zato, ja to mogu, ja to hoću I ja to svim srcem zelim!
    E pa zelim nam taj plusic cim prije, bas lijep poklon za zavrsetak skolovanja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.