Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    21. Srpanj 2015. 17:35

Nessah
    cestitke od !! Ma mi smo to znale vec danima, a i ti si, samo si se bojala... Draga neka ti je sa srecom i da rodis zivu i zdravu bebicu!! 
    A pupa jesi me isprepadala, al  znam brines... Vjerujem da ti se nakon pregleda osjecas kao da letis... Imas svoju bebicu u pupi!!! Jeee draga, bas sam sretna zbog tebe!! Moje misljenje je da ti ne trebaju duphrastoni. Te smede tockice su ostatci krvi, a ti si prosli tjedan bila dosta u pokretu i kuzim zabrinutost. Ali naravno slusaj doktora i svoj instinkt!! Pusaaa... 
    Luki nadam se da ce nalazi biti u redu, svakako javi.. Kad kreces? Zaista si super i zelim ti da sto prije dodes medu nas tudilice, a jos brze trudnice.. Nisam tog krelca od 75 god, koji radi na ugovor pored mirovine i krati dane, dozivjela ozbiljno. U mom gradu je problem sto svi dobri doktori rade u bolnici, a za redovne preglede smo osudene na dva penzionera.. Spremna sam za iduci ciklus pa cemo vidjeti... Znam ja otici na hitnu.. Zalosno sto moramo muljato da bi dobile 5 min paznje normalnog doktora..
    Breskvica kakvo je kod tebe stanje?
    Peppepula, NMareN, Maja58, Tena… nadam se da ce krajem tjedna biti jos lijepih vijesti...
    Bambola?
    Miska ne brini, pokrivajte sve dane nakon M, ta dva nista i odmah nakon toga nastavite, pa neki punoglavac se mora uhvatiti.. Nadam se da ce njegov nalaz biti ok, i ovaj put mu ne daj da se izvuce..
    OhSoBoho dobro nam dosla.. Nadam se da ces sto prije ugledati svoj plusic..
    Maja, Frufi, Queen..
    I secer na kraju, drage moje trudnice vama naaaajvecaaa pusa!! Sad su tu i pupa i nessah, predivno!! 

Bambola
    21. Srpanj 2015. 17:41

Da Paula, ja osim mog pravog posla trazim po brdima i slicno dehidrirane i izgubljene ljude. zato sam ranije pipi da vidim da li mogu u te napore... Iako sam istrenirana, vrucine su velike, a po navadi Dalmacija je raj za pozare i nezgode u sezoni

Paula5
    21. Srpanj 2015. 17:42

Dok ja napisem post bambola i breskvica me preduhitre..
    Bambola kasni 4 dana? Sretno i cuvaj se.. Veliko postovanje svima koji rade tako stresne i opasne poslove! Javi nam se..
    Breskvica pa sto si tako tuzna? Nadam se da to trudnicki hormoni djeluju.. Sretno i cekamo tvoje novosti sutra! 
    Ajme koliko zalutalih slova u mom proslom postu...

Paula5
    21. Srpanj 2015. 17:50

Bambola radila si test dva dana prije M, danas 6 dana proslo.. Pazi na sebe.. Ja bih jos napravila za svaki slucaj (ali ja nisam bas neko mjerilo). Sretno draga...  

Bambola
    21. Srpanj 2015. 18:07

Hvala Paula puno! Bas mi sad znaci lipa ric! Al ozbiljno!! Saljem svima poljupce, cuvajte se

Pupa2
    21. Srpanj 2015. 18:20

Peppepula, nemoj negativno misliti... Mene je boljelo sve kao da cu dobiti, samo npr ledja manjim intenzitetom, dok me sad u trudnoci bole kao da cu dobiti :D stvarno pravi simptomi dodu kasnije... Mozda ti je bas ovaj mjesec dobitan! Dok ne dode M nije nista gotovo.... Sretno!!
    Paula, da, i sebe sam samu prepala. Ma znas sta, i ja nekako u dubini duse mislim da mi ne trebaju tablete, ali bi si prebacivala da se nesto ne daj Boze dogodi, a ja ih nisam pila. Sljedecu trudnocu cu valjda biti mirnija i pametnija. Sad si razmisljam na nacin da sam poduzela sve sto je u mojoj moci.... Bitno da je moja beba dobro, sve ostalo je manje bitno! 
    Bambola, svaka cast za sve sto radis! Dobro ti kaze Paula da nije nista jos gotovo :)
    Ajmo cure, dalje s plusicima.... krenulo je napokon :) ;*

Paula5
    21. Srpanj 2015. 18:44

Znam Pupa samo ti njih pij. Kad ti je iduci pregled, stvarno vjerujem da ces ih kratko piti. Srceko nase malo lijepo kuca... Maaaa.....! Pa nisi nam ni rekla kad je termin??
    Peppepula .. Jedva cekam da i tvoj plusic proslavimo!! 
    Bambola ponavljam se, ali pripazi.. Ne leti ko da si na duracell, mozda vas je dvoje.. I zaista respect svima koji nas cuvaju i brane! Sad se osjecam glupo sto kukam kako mi je vruce...
    MalaNo nadam se da si dobro...

mimica24
    21. Srpanj 2015. 18:44

Drage trudilice! Došla sam vas sve pozdraviti i podijeliti s vama svoju sreću, postala sam mag.ing.agr.

Bila sam posvećena diplomskom radu pa nisam često pratila zbivanja ovdje.

Moja slijedeća želja u životu, budući se završetak fakulteta ostvario je ugledati +

Šaljem svima dobre vibre. Plodni su mi dani pa smo u akciji

mimica24
    21. Srpanj 2015. 18:47

Nessah ČESTITAM TI!!! Presretna sam zbog tebe.

Paula5
    21. Srpanj 2015. 19:07

Mimica nadam se da ci ti se kockice lijepo posloziti, onako skolski... I da ces za cca 2 tjedna biti trudnica. Ako slucajno ne budes, biti ces za mjesec dva...
    Ja cu uskoro u 11 ciklus trudenja (nekih 3 nismo tocne dane potrefili) i naravno da sam svaku M razocarana, ali ne odustajem i cak se sada bolje osjecam jer znam da ce biti... kad-tad.. Kad vidim kroz sta neke prolaze, a pune su optimizma pa sta ja da se bunim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI