Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara10
    16. Lipanj 2015. 17:53

Iskreno se nadam da je istina, posto me je bas bilo zabrinulo zasto ultrazvuk nista nije pokazao, a test mi je pozitivan, pa sam onda citala mnogo na netu i nasla ovu stranicu,iskreno se nadam da sam trudna, pokusavamo evo vec godinu i po.

Maja58
    16. Lipanj 2015. 18:09

Pozdrav drage moje, evo ja se opet javljam, radili smo na bebici prije pet dana, jucer sam od jutra pa do 2 h od prilike imala tamnosmedju mokracu, od dva se pomalo vracala na svoje mjesto, danas sam bila kod svoje doktorice nista mi nije rekla samo mi uradila neki testic i propisala Efox 500 mg da pijem 7 dana po 2×1 svakih 12 h. I kada tih 7 dana ispijem antibiotike da dva dana ne pijem da odnesem mokracu u "Medicinsku mikrobiologiju s parazitologijom" eh sada ja ako krenem danas od utorka piti odnda zavrsavam u utorak a mokracu mogu odnijeti samo ponedjeljkom i srijedom, da li ja sada ako zavrsim piti u utorak antibiotike dal u epruveti koju su mi dali mogu cuvati mokracu od utorka pa do ponedjeljka. Ili onda da pocnem piti tek od petka. Dal ima netko tko je to prolazio?

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

StellaMaris
    16. Lipanj 2015. 20:12

Maja mislim da je tu bitno da pricekas najmanje dva dana od antibiotika pa da onda odneses mokracu, nema veze sto je to koji dan vise. A mokraca koju nosis bi trebala biti sto svjezija, znaci ne smije proci vise od par sati od piskenja do laboratorija. Ako i dalje nisi sigurna pocni piti antibiotik u petak ali ako se radi o urinoinfektu bolje je krenuti odmah s antibiotikom

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    16. Lipanj 2015. 20:16

Sara i kod mene je slicna situacija. Imala M a test pozitivan, beta takoder. Sutra ponavljam betu pa cu znati na cemu sam. Moguce da ti je mala T pa ju ne vidi. 
    Nek ti je sa srecom i da se primilo kako treba

<3 2/2013 <3

• kikica91
    16. Lipanj 2015. 21:38

Evo curke da se i ja javim... ne pisem tako cesto ali citam uvijek :)) evo mi smo u 6tj veliki smo 2,5mm i kuca nam srceko.... takoder sutra idem raditi sve briseve da vidimo jeli sve ok,  posto je prva trudnoca zavrsila u 16tj zbog ureoplazme koju nisam bi znala da imam...

NMareN
    17. Lipanj 2015. 08:16

Jutro trudilice, cekalice i trudnice.
    StellaMaris sretno danas, držim ti najveće palčeve da beta raste i da sve bude u najboljem redu .

Ja to mogu, ja to hoću....

LuKi5
    17. Lipanj 2015. 09:14

StellaMaris, dulcinela, hvala vam. Njega sad puca neka faza sarmiranja. Gdje god dode pravi se mali frajer, pa dijeli neke poglede I smjeska se. Mazast je skroz, najslade mi je kad se baci na mene, zagrli me cvrsto I daje puse.

Stella, drzim fige da prode sve u redu I da je beta skocila 

almS, biti ce sve u redu, dobro da je na vrijeme uoceno, I sad nek je terapija iskorijeni. 

Maja58, ti ne moras nuzno nakon dva dana opet nositi mokracu na analizu, bitno je da prode minimalno ta dva dana od ispijene terapije kako bi se moglo znati da li je bakterija iskorijenjena. Pocni s terapijom cim prije  bez odlaganja, jer se bakterije brzo mnoze, takoder caj od brusnice je jako dobar sto se tice ciscenja od njih I pokusaj izbjegavati slatko I kavu dok je infekcija prisutna, jer baktrijama jako pogoduju secer I kava za razmnozavanje.

14.06.2014. L ♥

Pupa2
    17. Lipanj 2015. 10:31

Stella, svakako javi cim dobijes nalaz. Iako, vjerujem da ce beta skociti i da ce sve biti ok!
    Maja, nemam pojma stvarno, nisam imala iskustva s tim tako da bolje necu nista pisati da ne kazem krivo! U svakom slucaju sretno i nadam se sa ces se brzo oporaviti!

Pupa2
    17. Lipanj 2015. 10:33

I da, zaboravila sam, AlmS, sve ce to biti super, budi zahvalna i sretna sto su ti na vrijeme uocili, to ce se rijesiti terapijom i dalje ces moci uzivati u svojoj trudnoci i cuvati bebicu  svakako nam i ti javljaj novosti, nemoj nas zaboraviti 

Bambola
    17. Lipanj 2015. 10:52

Evo cure da vas pozdravim- jos nema M, al me pere britalan pms. Grudi me bole samo kad ih pogledam, da ne spominjem ostale radosti koje idu u paketu! 😩 Kako ste svi? Trudilice, trudnice? Saljem pozdrave!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI