Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    17. Lipanj 2015. 08:16

Jutro trudilice, cekalice i trudnice.
    StellaMaris sretno danas, držim ti najveće palčeve da beta raste i da sve bude u najboljem redu .

Ja to mogu, ja to hoću....

LuKi5
    17. Lipanj 2015. 09:14

StellaMaris, dulcinela, hvala vam. Njega sad puca neka faza sarmiranja. Gdje god dode pravi se mali frajer, pa dijeli neke poglede I smjeska se. Mazast je skroz, najslade mi je kad se baci na mene, zagrli me cvrsto I daje puse.

Stella, drzim fige da prode sve u redu I da je beta skocila 

almS, biti ce sve u redu, dobro da je na vrijeme uoceno, I sad nek je terapija iskorijeni. 

Maja58, ti ne moras nuzno nakon dva dana opet nositi mokracu na analizu, bitno je da prode minimalno ta dva dana od ispijene terapije kako bi se moglo znati da li je bakterija iskorijenjena. Pocni s terapijom cim prije  bez odlaganja, jer se bakterije brzo mnoze, takoder caj od brusnice je jako dobar sto se tice ciscenja od njih I pokusaj izbjegavati slatko I kavu dok je infekcija prisutna, jer baktrijama jako pogoduju secer I kava za razmnozavanje.

14.06.2014. L ♥

Pupa2
    17. Lipanj 2015. 10:31

Stella, svakako javi cim dobijes nalaz. Iako, vjerujem da ce beta skociti i da ce sve biti ok!
    Maja, nemam pojma stvarno, nisam imala iskustva s tim tako da bolje necu nista pisati da ne kazem krivo! U svakom slucaju sretno i nadam se sa ces se brzo oporaviti!

Pupa2
    17. Lipanj 2015. 10:33

I da, zaboravila sam, AlmS, sve ce to biti super, budi zahvalna i sretna sto su ti na vrijeme uocili, to ce se rijesiti terapijom i dalje ces moci uzivati u svojoj trudnoci i cuvati bebicu  svakako nam i ti javljaj novosti, nemoj nas zaboraviti 

Bambola
    17. Lipanj 2015. 10:52

Evo cure da vas pozdravim- jos nema M, al me pere britalan pms. Grudi me bole samo kad ih pogledam, da ne spominjem ostale radosti koje idu u paketu! 😩 Kako ste svi? Trudilice, trudnice? Saljem pozdrave!

banana3
    17. Lipanj 2015. 12:01

Bokic... posto vas tu ima puno, da cujem vasa iskustva... 3 mjeseca sam pila tablete "dinae 35", ili kako se vec zovu ... zadnju sam popila 12.05. mislim, i onda sam M dobila 16.05.... i sad mi evo kasni 4 dana .... pa me zanima dal kasni jer sam prestala piti tablete pa se organizam opet privikava na normalu ili budemo ipak dobili radosne vijesti?? .. Jos nebi htjela radit test da se ne razocaram....

StellaMaris
    17. Lipanj 2015. 12:26

Evo da se i ja javim. Hvala vam još jednom svima što mislite na mene, da ne nabrajam pojedinačno. Beta se uredno poduplala, ukazuje da je trudnoća jako mala pa nema smisla žuriti na pregled. Moja državna ginekologica je rekla da je sve moguće i da ona viđa žene koje su krvarile kao da imaju redovnu M. Moj doktor kod kojeg inače idem kaže da betu opet ponovim u idući utorak...Mene muči što po mome O je trebala biti sredinom ciklusa, a samim tim i beta je trebala biti puno veća, ali ovaj ciklus nisam mjerila bazalnu niti sam koristila trakice. A odnose smo imali i nakon te 'moje ovulacije'. Nisam ni sama pametna, jesam li možda imala dvije O. Jeli itko čuo išta o tome?
    Bambola ti si na putu jeli tako? Kad ti ono tocno ne treba doci?
    banana jesu li ti inače bili ciklusi redovni i prije diane35. Ako jesu možeš napraviti test. Sretno

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    17. Lipanj 2015. 12:36

banana uzmi u obzir duljinu ciklusa bez tableta. Pričekaj još ako nisi sigurna pa onda uradi test

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.