Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    06. Lipanj 2015. 15:28

AlmS u mislima si mi  uz tebe smo sto bude da bude 
    Sanja ja bi ti savjetovala da ponovis test, ako bude neg, odi vaditi betu hcg iz krvi i sve ces znati. Ako i ona bude negativna odi na hitnu i kazi im da nemas M vec dva mjeseca a da te tvoj dr nece da primi ranije

<3 2/2013 <3

Paula5
    06. Lipanj 2015. 15:47

Pupa ti se lijepo pripremila, bravo za tebe i muza! Ma ovo je nas ciklus!
    almS zvuci odlicno, jedva cekam da ti cestitamo na plusicu! Obradujte nas sutra vas dvije, iscekujemo vase plusice kao i svoje.. 
    A tvoj Stella onda oko srijede...
    Sanja pozrav, nadam se samo da je sve u redu, najbolje da je +, ali sad bi vec stvarno test trebao pokazivati. Meni je prije godinu dana kasnila 3 tj pa je bila u pitanju cista duplo veca od jajnika. Nije se za zezati, dobro ti je Stella rekla najbolje odi na hitnu, ali mozda da im kazes i da imas bolove, tko zna kako ce reagirati ako samo kazes da kasni. Ovako te moraju primiti pa ces znati na cemu si. Sretno i nadam se da je ipak bebac na putu..

Nessah
    06. Lipanj 2015. 15:52

Brzo svraćam samo da pošaljem podršku sa moje strane za almS da nam napokon prijavi +!!!!!!! Draga sretno ti, želim ti plusek koliko i sebi. 
    Također pozdravljam sve vas moje drage trudilice, mene sezona lagano počinje zaokupljivati i nažalost nemam više vremena stalno pisati kao prije, ali čitam vas stalno 
    Želim svakoj od vas što i sebi 
    Mi smo ušli u 4-ti ciklus pokušavanja, pijem vrkutu od početka ciklusa, i opet sam popustila i kupila Femisan A kapi te sam od jutros i njih počela piti… Samo pozitiva i druženje sa mužem.  Zdravije se hranimo oboje u zadnje vrijeme, ne pijemo alkohol, bavimo se sportom koliko stignemo… Ma ovaj ciklus mora biti moj 

Trudilice drage šaljem vam pozitivu sa Jadrana koji je danas užaren!!!! 

• mama@
    06. Lipanj 2015. 16:55

Paula hvala sto brines . Drzim se debelog hlada i tako prezivim dane. Inace nije tako tesko. Jos.
    Alms stalno gledam da nisi mozda napravila test 
    Jedva cekam ssutra da prijavis plusic.
    Sve ostale koje ne cekate iduci tjedan zelim vam puno puno srece i da vam ne dode, naravno
    Puse svima svima iz vrele Slavonije

baby♡girl
    06. Lipanj 2015. 20:55

AlmS stvarno se nadam je ovog puta to to. Navijam, vibram, čekam sutra, sretnooooo 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    06. Lipanj 2015. 22:25

Večer drage moje i ja sam tu da AlmS pružim svoju podršku, mislim i navijam da ti sutra bude najsretniji dan u životu 
    Peppepula nisam ni tebe zaboravila, što sam pisala AlmS vrijedi i za tebe 

<3 2/2013 <3

• pile2
    06. Lipanj 2015. 23:01

molim vas cure za pomoć, nekoliko mj radimo na bebi, ali ništa
    imam neredovite cikluse nakon pilula, nikako da se vrate u normalu, bila sam na pregledu, UZV je u redu, papa i ostalo isto ok, jedino me je malo dr zabrinula sa rečenicom kako su mi jajnici malo uvećani, i ništa više... u tom trenutku nisam to shvatila strašno, po njoj je sve ok i ne bi trebalo bit problema...ali kako mjesecima već ništa, sad me to počelo zabrinjavati...ako bi mi netko mogao pomoći savjetom?

• ana87
    06. Lipanj 2015. 23:10

postovani,

ja i suprug pokusavamo da dobijemo bebu vec 2 godine medjutim ja sam imala u pocetku poblema sa neredovnim ciklusom pa mi se izgubili plodni dani,pila sam tablete za izazivanje ovulacije.sad sam imala 10 tog al u zadnje vreme imam blagu vrtoglavicu na par sekundi pa prestane pa opet i bol u grudima.da li je moguce da ssam sad ostala  trudna? hvala unapred

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.