Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    05. Lipanj 2015. 21:22

Mama☆ 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

StellaMaris
    06. Lipanj 2015. 09:15

AlmS stalno virim ima li novosti od tebe? 
    Babygirl 
    MalaNo jeli se iscjedak nastavio ili je stao?
    Paula vibram za sutra i da se ne pojavi M

<3 2/2013 <3

• Malano2
    06. Lipanj 2015. 11:25

Paula,bas ti hvala sto si oduljila odgovor i sve tako lijepo opisala,i navijala za moj plusic,medjutim ovaj put nis od toga. Stela,stao iscjedak jer je prava M vec sinoc dobrano krenula. Nije me obeshrabilo,naprotiv u tome sam nasla pozitivno da su mi bar ciklusi poceli biti redovni (29-30 dana),sto kod mene nije bio slucaj. Zbog toga se nadam i da ce ovulacije biti prisutne.Razlog mojih neredovnih i nepravilnih ciklusa jeste hipotireoza (smanjen rad stitne zlijezde) i hasimoto. Redovno obavljam kontrole i provjere hormona,te uzimam terapiju,i doktor navodi da to ne bi trebala biti prepreka zacecu,doduse moze utjecati ali i ne mora,sve je individualno.Nakon sto mi prodje M nastavljam sa macinom travom i mjesavinom caja (caj za svaku zenu) i puno vise druzenja sa mojim dragim

Zeli drugom sto i sebi :*

almS
    06. Lipanj 2015. 12:02

Stella, draga moja, nista novo.. temp i dalje 37.2, grudi me bole, kao neki grcevi u stomaku s vremena na vrijeme... Odlucili smo, ukoliko danas Mne dodje, da sutra sa jutarnjim urinom uradim Clerblue test. Nadam se da ce ovo kasnjenje imati najbolji moguci ishod!  Drzite mi palceve!!
    MalaNo, zaista mi je zao! Bas sam se nadala da bi to hoce-nece  mogao biti dobar znak! U svakom slucaju, tvoja pozitiva je zarazna, samo hrabro naprijed,  draga!

Malano2
    06. Lipanj 2015. 12:21

almS,hvala mila,zivot nam daje uvijek iznova prilike,mozda i bolje od onih koje smo mislili da smo propustili. Tvoji simptomi zvuce jako obecavajuce,drzim ti palceve kao i svima koje iscekuju zeljeni plusic. Doci ce doci,kad male mrvice odluce da im je vrijeme da se zakace

Zeli drugom sto i sebi :*

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pupa2
    06. Lipanj 2015. 12:27

MalaNo, zao mi je zbog M, upravo je tako i kod mene bilo ovaj mjesec tj.ciklus! Ja krecem za koji dan s cajevima, danas sam trazila dodatna objasnjenja i upute od travara i sve super! 
    Ako se ne varam Peppe ceka tj. Ne ceka M! Javiiii novosti!
    Alms, svakako napravi test, stvarno ti sve zvuci obecavajuce i to bi bio prekrasan nacin da zatvorimo ovaj tjedan! Iskreno se nadam i zelim ti to od svega srca...

Paula5
    06. Lipanj 2015. 12:42

O MalaNo bas sam mislila da jos ima sanse.. Samo tako pozitiva i novi ciklus je pred mama! Uh ta stitnjaca! Moja je usporena i imam cistu, al odbila  sam tablete, kao i od ginekologa. Kad zatrudnimo izregulirat ce se to .
    AlmS ocekujemo s tobom sutra plusic..
    Draga Stela suta Peppepula ocekuje plusic, moja M jucer prestala. Ni ja jos nisam sve pohvatala . U kojoj si ti fazi? Ti ne ocekujes sljedeci tjedan?
    Peppepula, bambola  

Paula5
    06. Lipanj 2015. 12:46

mama=nama 
    Pepita, mama★ kako nase trudnice podnose ove vrucine? 

Paula5
    06. Lipanj 2015. 12:50

Pupa moja M gotova, za koji dan krecu dani... Sta su ti rekli za cajeve, kad kreces i s kojima? 

Pepita2109
    06. Lipanj 2015. 13:05

almS navijam za tebe više nego što sam za sebe samu ikada 
    paula dobro je dok se držim kuće, vode i hlada... heh
    pozdrav svimaaa i sretnoooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI