MalaNo, zao mi je zbog M, upravo je tako i kod mene bilo ovaj mjesec tj.ciklus! Ja krecem za koji dan s cajevima, danas sam trazila dodatna objasnjenja i upute od travara i sve super!
Ako se ne varam Peppe ceka tj. Ne ceka M! Javiiii novosti!
Alms, svakako napravi test, stvarno ti sve zvuci obecavajuce i to bi bio prekrasan nacin da zatvorimo ovaj tjedan! Iskreno se nadam i zelim ti to od svega srca...
O MalaNo bas sam mislila da jos ima sanse.. Samo tako pozitiva i novi ciklus je pred mama! Uh ta stitnjaca! Moja je usporena i imam cistu, al odbila sam tablete, kao i od ginekologa. Kad zatrudnimo izregulirat ce se to .
AlmS ocekujemo s tobom sutra plusic..
Draga Stela suta Peppepula ocekuje plusic, moja M jucer prestala. Ni ja jos nisam sve pohvatala . U kojoj si ti fazi? Ti ne ocekujes sljedeci tjedan?
Peppepula, bambola
Pupa moja M gotova, za koji dan krecu dani... Sta su ti rekli za cajeve, kad kreces i s kojima?
almS navijam za tebe više nego što sam za sebe samu ikada
paula dobro je dok se držim kuće, vode i hlada... heh
pozdrav svimaaa i sretnoooo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Paula ja ti pijem neke mjesavine, nemam pojma koje su sve unutra, ali sam rekla da zelim ostati trudna. Dobila sam jedan za pariti, jedan za piti 3x na dan, kapi koje idu u taj i macinu travu umjesto vode. Pitala sam zenu za macinu travu kaze to sto se ne smije do O je marulja, ovo je druga vrsta macine trave, njih ima milijun vrsta i s ovom nema brige! Ako laze mene-ja lazem vas :) muz dobio isto neku mjesavinu po 3puta dnevno 2dcl plus kapi u to! Cekam da M prodje, 5 dana se parim i ne smijemo prvih 5 iza M imat odnose (dok se parim) a nakon tih 5 normalno kad nam se prohtije (kaze zena sto cesce :D)... Zvuci puno svega, ali disciplina cini cuda. Oboje smo motivirani pa sam optimist... Ma za mrvicu sve na svijetuuuu
Drage moje trudnice, drzite se hlada. Meni je tesko hodati po vani, a kamoli vana... Cuvajte se sve
AlmS ne mogu zamisliti koliko si uzbudena ako sam i ja ovoliko zbog tebe. Nadam se da od sutra neces odbrojavati nista osim do termina
Pepita samo se ti cuvaj hlada i pij puno vode
Dulcinela kako si nam ti?
Tako je, sutra Peppepula treba ne dobiti, nadam se da ni nece. Ispricavam se, jedno mislim drugo pisem...puno vas je na P
U svakom slucaju tebi Paula drzim fige da ovaj mjesec bude taj. U pravu si moj M bi trebala stici oko 10.6. Jucer sam se cijeli da osijecala ko trudnica, bio mi je bas poznat osjecaj, a danas sam vec uvjerena da sam malo previse zabrijala, samo cekam da me grudi prestanu boljeti
MalaNo bas steta, covik se nada do zadnjeg a ako nista onda krenut ispocetka jos jaci nego prije. Samo bi ti savjetovala da provjeris kod nekog smijes li kombinirati cajeve sa svojom terapijom
Pupa nadam se da ce brzo isplatiti vasa disciplina i da cete vec iduci ciklus imati plus
Pozdrav svim ostalim trudilicama i trudnicama koje nas prate, zelim da svi dobijemo uskoro ono sto toliko zelimo
<3 2/2013 <3
Cure, hvala vam puno, zaista! Ja se trudim da se ne nadam previse. Pokusavam biti realna, jer bas i nemam nekih simptoma trudnoće. Jutros sam sa prijateljicom otisla na dorucak, ali mi ocito cappuccino nije nimalo odgovarao. Sada me uzasno boli zeludac s i muka mi je, a imala sam i dijareu (izvinite na detaljima).. vidjet cemo kakav ce epilog ove moje situacije!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Pozdrav svima, ja sam nova ovde, ginekolog mi je zauzet do sedmog meseca ove godine, pa bih molila neki savet ili neko iskustvo, ne znam vise na kojoj temi da pisem. Ovako, menstruacija mi je u 05.04 nesto kasnila, oko 10 dana al sam je imala, dobila sam taj dan 05.04 iako sam trebala pre toga i od tada do sada nista! Trebala sam dobiti onda 05.05 ili 10.05 posto mi je ciklus oko 30 do 35 dana, nekad manje nekad vise, ali mi nikada do sada nije preskocila eto ceo mesec. Odnose imam redovno, skroz bez zastite. Jednom prilikom, valjda pocetkom petog meseca ove godine ili nesto malo kasnije sam cak imala malo i bolan odnos i nakon toga 5 minuta strasne bolove, kao implatacija ili porodjajni maltene(imam vec jednu curicu od 3 godine pa znam kakvi su bolovi) radila sam test pre desetak dana i pre 4 dana i negativan. Muka mi je, vrti mi se, spava mi se, gladna sam, grudi su me bolele 10 dana bez prestanka a sad nista, a imam osecaj kao da cu svaki cas da dobijem al nista! Grcevi, boluckanje prisutni ponekad, a neka i po ceo dan, cesto idem u wc. Povracala nisam, test mi je negativan, ne znam sta bih moglo biti. Inace imam izrazene vene po grudima tako da to ne racunam kao znak ☺ jel moguce da testovi grese ili sta se desava?! Pobogu da jesam, do sada bi se prikazalo, ocitalo, ne znam nisam pametna. Izvinite da predugackom postu ali se jako nerviram, uclanila sam se da cujem par reci od vas ako je moguce, unapred hvala! 😘
Draga Sanja, ne znam sto bi tocno moglo biti, ali meni je tako bilo prije par godina. Jednostavno mi uopce nije dosla cijeli mjesec, a nakon toga sve redovno. Bila sam kod ginekologa i on kaze da se to zna tako dogoditi kod zena, kod nekih pod utjecajem hormona, vremena i sve skupa kad se spoji.,, moj savjet ti je da ipak odes kod doktora.... Da on vidi pravo stanje stvari. Isto tako, moguce je da su testovi netocni (znam curu kojoj je tek 4.test pokazao T)...ali najbolje i najtocnije ti je da odes kod doktora. Napisala si da je na godisnjem-najbolje bi bilo da pitas nekog drugog ginekologa jel te moze pregledati... Stvarno ne znam sto bih ti drugo rekla osim sretno i strpljivo.... Nadam se da ce sve biti u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji