Pile2 a da pokusas s cajevima, neznam jesi li ih dosad pila?
Ana tvoj post mi nije jasan u potpunosti. Nisi nam pojasnila kad ti je bila zadnja menstruacija i koliko ti ciklusi inace traju. Znas li kad ti je bila ovulacija? Tvoji simptomi mogu biti i PMS. Nadam se da cete uskoro dobiti zeljeni paketic tako da te dvije godine truda brzo zaboravite!
<3 2/2013 <3
Pile i Ana pozdrav! Svi smo mi ovdje iz istog razloga, da napokon docekamo + i ugledamo svoje male andele. A ima i trudnica koje su bile u nasoj situaciji pa nas i dalje bodre, savjetuju. pile ja sam pocela sa cajevima danas 6. dan na savjet cura. Pokrivajte sve dane i pokusaj pratiti kad ti je O. Ja cu ako ne upali poceti i sa trakicama za pracenje O.
Ana ne znam koliki su ti ciklusi.
Cure zelim da sto prije ugledate svoj +!
AlmS, Pepepula mislim na vas i sretnooooo!!
Pusa cure svimaaa!
Jutro drage moje...nadam se da će nam uskoro biti još ljepše kad nam se javi AlmS
<3 2/2013 <3
Evo nažalost moram sama pokvarit ovo nedjeljno jutro, meni lagano kreće M čak 3 dana ranije, sinoć sam primjetila rozi iscjedak, ali optimist je živio u meni sve do maloprije. Lutealna mi zadnjih par ciklusa jedva dovoljno duga da bi se nešto u zbilji i moglo dogoditi. S dragim sam se dogovorila da ćemo si dati vemena do jeseni i da onda krećemo na pretrage. Iako neznam imamo li šanse da pokrijemo iduća 2-3 ciklusa jer ja s malecnim idem kod mojih na otok, vraćat ću se samo radi posla koliko budem morala. Eto neznam što bi rekla...osjećam se pomalo frustrirano i kao da nikad neću preći tu ciljnu crtu, tužna sam i još nisam rekla MM da je M stigla, ali što je tu je. Ima puno gorih stvari od ovih. A valjda ću i ja doći na red za svoj sretan završetak jednog dana
AlmS i Peppepula očekujem od vas neke ljepše vijesti
<3 2/2013 <3
Cureeeeeeee ja imam plus!!!!! Hvala vam svima do neba na lijepim zeljama, navijanju i iscekivanju sa mnom!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS draga najiskrenije čestitke, želim ti najljepšu i najugodniju trudnoću. Jako sam sretna zbog tebe jakoooooooo čestitam još jednom iz sveg srca
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Bravo Alms!!! Jaooo predivne vijesti! Jako jako jako mi je drago! Zelim ti prekrasnu trudnocu. Ovaj plus si i vise nego zasluzila! Uzivaj u svojoj trudnoci i neka sve bude u redu....
Stella, vjerujem da ti je tesko i jako mi je zao zbog M. Ali ove cure ovdje su primjer da je na dobre stvari potrebno cekati. Ne znam sta bih ti rekla osim da vjerujes da ce se to tebi dogoditi... Samo je pitanje trenutka. Naravno da ces napraviti pretrage koje ce sigurno biti u redu. Ne zelim ti reci da se opustis jer ne volim ni kad meni to netko kaze, ali zaista je tako. Zelim ti svu srecu. Izjadaj se, isplaci se i ispusi se i kreni dalje ojacana i spremna za plusic koji te ceka :)
Sortiraj odgovore
Najstariji