Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    08. Lipanj 2015. 12:38

Kako je lijepo cuti ovo da neko ima plus,,ajmeeeee,toliko ohrabrujuce,divno,almS,cestitam ti od sveg srca,ali je divno cuti i da one koje nisu docekale svoj plus ovaj mjesec imaju toliko pozitive u sebi,toliko hrabrosti i snage,toliko dobrote da neciju radost gledaju kao svoju,uh sad cu se rasplakati...Stella,citam da je i kod tebe M uranila,zao mi je draga,ali vidim da si i ti jako optimisticna,sto je supeeeer.Sto se tice moje terapije za stitnu i caja (macina trava),jedino sam pitala endokrinologicu. Njen odg je bio ovakav.....Takve stvari vam ne stoje u knjigama,ne vjerujem da vam moze pomoci,ali vam ne moze ni odmoci. Pila sam u zadnja dva mj. macinu travu od M do "pretpostavke da je ovulacija",primjetila sam jedino da mi je malo izregulirala ciklus,i ovaj mjesec ni jedan jedini bol nisam osjetila u predjelu stomaka,jajnika,bas nista. Ali sam odlucila da ne pijem vise dok se ne konsultujem sa ginekologom  (16.06 imam dogovoreno kod dok),opreza nikad dosta. Pozd svima vama trudnicama,trudilicama,malim plusicima i vec ugnjezdjenim mrvicama

Zeli drugom sto i sebi :*

Nessah
    08. Lipanj 2015. 14:28

alms ti si moj "role model" po pitanju uzbuđivanja oko simptoma. I kad si se najmanje nadala dobila si +… Zaslužila si ga!!!! Savjetujem svakoj da se povede njenim primjerom i da se ne opterećujete toliko iscjedcima, probadanjima, temperaturama, razbijanjima glava oko svake sitnice… Sve to vam povećava dodatno stres oko cijele procedure zatruđivanja. Ja ne dajem nikakvu važnost simptomima jer kako neke od novopečenih trudnica kažu da su se više osjećale trudne dok nisu bile nego sada kada su stvarno trudne… Sve vam je to u glavi. Zabavljajte se sa muževima, partnerima, dečkima bez opterećenja i vaš plusek kad dođe na red dolazi velik kao kuća… Ne dajte da vas simptomi guše i zavaravaju jer većinu stvari od puste želje za bebom ćete i umisliti, stoga drage moje trudilice budite mi vesele i što više se igrajte sa snažnijim polovicama jer je to jedini put do naših toliko željenih bebica 

Puno vas pozdravljam sve trudilice i naše sretne trudnice 

Bambola
    08. Lipanj 2015. 14:29

Drage cure, napokon sam se dovezla iz Du doSt! Ufff, sreca sta ima dosta posla, pa ne stignem uranjat pretjerano u simptome 😁 ugl, ja danas zavrsavam sa Duphastonima i krece od sutra countdown deset dana. Vec sam napisala da sam nezahvalno stvorenje za pratit ikakve simptome. Takoc da samo dane odbrojavam! Cestitke jos jednom trudnicama i puno snage saljem trudilicama!

Bambola
    08. Lipanj 2015. 16:31

Ali evo imam suludo pitanje- ima li itko psa i da li se taj pas u smislu njuha ili neke zastite ponasa drugacije tijekom trudnoce u odnosu na prije?

dulcinela
    08. Lipanj 2015. 20:47

AaaaaaalmSSSSSSSS,  pa ovo je prekrasnoooo!!! Cestitam ti draga AlmS od  Nije me bilo tjedan dana, ali ljepsu vijest nisam mogla naci ovdje. Suze mi jos uvijek teku od srece zbog tebe. Zaista si zasluzila ovu srecu, divna nasa AlmS. Procitala sam sve postove unazad ovih tjedan dana i imale smo mnogo slicnosti u iscekivanju plusa, od implantacijskog iscjetka, do pokrivenosti odnosima (i mi smo pokrili dva dana prije O i jedan poslije, a nismo na sam dan O). Isto se nisam nadala puno, nije bilo puno simptoma, a ni pretjerano bolnih grudi... Kako god, uzivaj u trudnoci, zaboravi sve silne mjesece pokusavanja i posveti se novom stanju. Sve najbolje, tipkamo se i dalje!
    StellaMaris, draga moja...nemam rijeci kojima da opisem koliko mi je zao zbog dolaska M. Medjutim, ti ne smijes nikako klonuti duhom, moras nastaviti s ovom pozitivom koju siris i prenosis po forumu. Jedna si od najdivnijih i najsrdacnijih osoba ovdje. Puna savjeta i podrske. Kao sto si rekla, lista se skracuje, doci ce uskoro i tvoj plus. Nekako sam sigurna u to.  
    Baby girl, druzite se muz i ti koliko god stignete, a nadam se da ste ti i Stella nase sljedece trudnice. Vasi plusevi obradovali bi me sada najvise, jer bi to znacilo da sve ide kako treba i da svaka od nas, prije ili kasnije ostvari svoj cilj. Nadam se da necemo dugo cekati vase pluseve.
    NMareN, pa to je divno, postajes trudilica i zelim ti da sto prije ostvaris zdravu trudnocu i zaboravis na sve sto je bilo.
    Pupa, zao mi je zbog M. Nastavi mjeriti temp, to je najkorisnija stvar od svega.

Vidim da je dosta novih cura, pa da ne nabrajam, svima zelim dobrodoslicu. Nadam se da nam se smijese novi plusevi. 

Ja sam dobro, nista me ne muci jos, nemam jake mucnine i povracanje, samo povremeno cudan osjecaj u zeludcu. Nekad me zbog toga strah, jer stalno cekam neke navale tegoba,ali valjda je i to normalno.  

Drage cure, samo pozitivno, sve mi koje smo sada trudnice, bile smo na vasem mjestu i prolazile isto. Sretno!!!

PeppePula
    09. Lipanj 2015. 11:28

Evo dosla je i meni danas M :( :( :( mislim da je to to, nadam se vise srece drugi ciklus :)

Peppe

almS
    09. Lipanj 2015. 12:28

Dilb hvala puno draga moja.. kako si mi ti?
    Dulcinela moja draga, tvoj post me zaista raznjezio.. hvala ti do neba. Sad mozemo skoro pa zajedno odbrojavati. Vidim da si mi ti dobro, presretna sam zbog toga!
    Hvala ti puno Nessah! Znas i sama da sam vec ranije pisala kako sam se mnogo puta razocarala i da sam se trudila svaki mjesec ostati smirena. Zasta mislim da je to jedini recept, inace se pocnu umisljati simptomi koji uopce ne postoje i onda je razocarenje jos vece!
    PeppaPula, zao mi je! Otuguj, ukoliko za to imas potrebu i onda hrabro naprijed! Bit ce plusic kada se najmanje budes nadala, saljem ti pusu!
    Svim ostalim curama zelim ugodan rad, saljem vam mnostvo zagrljaja i hvala jos jednom..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

mimica24
    09. Lipanj 2015. 20:45

Bok curke!!
    alms čestitam!!!!!!! Predivna vijest!
    Ostalima želim puno strpljenja da dočekamo plus.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.