Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    05. Lipanj 2015. 11:25

Bambola ja i sama kažem nisam kužila dugo da sam trudna, ali skužiti ćeš ti ne brini ako sam ja skužila sa svojim šarenim ciklusim ma budeš i ti skužila da se nešto čudno događa 
    almS eto sad ćeš mi samo ti biti u mislima, ajme želim ti plus odavde do neba i još iznad njega   naravno želim ga i drugim curkama da ne bi bilo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    05. Lipanj 2015. 11:31

Alms stvarno ne kuzim negativan test. Iskreno se nadam da ti ta visoka temp upucuje na T al da testic nije bas dobar... svakako ponovi kroz koji dan s clearblue da budes sigurnija. Navijam za bebacaaaaa

• Malano2
    05. Lipanj 2015. 11:40

Drage trudilice i trudnice,svima vama koje ste tu i koje ohrabrujete,ulijevate nadu i dajete korisne savjete HVALA veliko od srca.Zelim vam sve kako i same zelite da bude. Moje pitanje mozda moze zvucati bezveze,ali ipak cu da pitam.Dakle ovako,menst.sam trebala dobiti 06.06,ili cak kasnije,jucer mi je dosla ali mi djeluje neobicno,prvo je pocelo kao smedjkasti iscjedak,nakon cega je prestalo,zatim nakon par sati nesto krvi i opet prestalo. Do veceri nista,cak nisam imala potrebu ni ulozak staviti,niti navecer. Ujutro opet mala kolicina krvi,ali mi nije slicno mojim uobicajenim mjesecnicama. Jutros sam dogovorila pregled kod dok,ali tek 16tog,mislite li da ima smisla da uradim test,da sacekam......oprostite ako sam malo oduljila 

Zeli drugom sto i sebi :*

Pupa2
    05. Lipanj 2015. 11:46

Sretno alms, ti nas obraduj s plusicem kad vec nismo paula i ja ovaj tjedan :) peppepula i ti si na redu  a onda i stella  bambola sretno i tebi! S jedne strane ti je super sto uvijek imas simptome trudnoce pa se ne nadas lazno! Mene zadnja 2 mjeseca bas operu ti simptomi, muz uvijek kaze da se ponasam ko trudnica. Medjutim, kad malo bolje razmislim, previse se oslanjam na njih, puno vise nego prije kad se nismo trudili pa si ih vjerojatno sama preuvelicam. A tako to bude, kad zelis dijete onda samo okolo gledas djecu i mislis kako svi osim tebee imaju dijete....dok nisam htjela dijete onda nisam o takvim stvarima ni razmisljala! 
    Ja sutra idem kod travara od kojih sam uzela cajeve pa cu se jos dodatno raspitati za upute i marulju da se ne bih slucajno zeznula! Iako sam citala da i stolisnik i puno tih trava imaju abortivno djelovanje pa cu se ja ipak dodatno raspitati. Tako da muz i ja zajednicki krecemo ispijati cajeve! Dobio je i on svoju mjesavinu :) stvarno je lijepo sto hoce....
    Pozdrav svima

Pepita2109
    05. Lipanj 2015. 12:00

MalaNo nemam iskustva sa takvim čudnim krvarenjima, ne znam šta bih ti savjetovala, pričekaj da vidiš hoće li krenuti prava M ili će baš prestati... 
    Pupa sa čajevima je najbitnije prestati čim saznaš da si trudna.. ja kako nisam znala da sam trudna pila sam čaj u prva 3-4 tjedna trudnoće (vrkuta i stolisnik) i srećom nije bilo ništa.. 
    uglavnom svaka pohvala za muža super  samo se ti sve raspitaj 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    05. Lipanj 2015. 12:26

Ajme AlmS samo da bude bebac!!! Sve mi to kod tebe cudno osobito jer nemoguce da si fulala O kad mjeris temp. Nisam nikad cula da je lutealna trajala vise od 14 dana. Navijam navijam navijam!!!!!! 
    Bambola ja sam iz Splita ako ti treba koji savjet. Kojeg doktora su ti to preporucili za laparo?

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    05. Lipanj 2015. 12:30

MalaNo mozguce da je implantacijsko, i dulcinela ga je sad imala. Uradi test sutra/prekosutra ako ti danas ne krene prava M
    Pupa super za cajeve. I dobro ih provjeri, kad i koliko piti.
    I ja nisam primjecivala ni simptome, ni ovulaciju, nista dok nismo krenuli opet raditi na bebici. Dotad bi mi ciklus izgledao tako sto bi mi samo dosla M i onda kad bi pogledala na kalendar skuzila bi da je i trebala doci 

<3 2/2013 <3

• Malano2
    05. Lipanj 2015. 12:47

Pepita,hvala puno,ne preostaje nista drugo nego cekati. Ionako uskoro idem kod doktora. S obzirom da sam skoro imala histeroskopiju (endom. polip),bila sam se prestrasila da nije mozda neka posljedica toga. Inace je histeroskopija prosla super,( 10 min posla,odmah isla doma,bez krvarenja,bez bola,dva dana nakon toga bljedunjavo smedji iscjedak,sto je normalno iza histero

Zeli drugom sto i sebi :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.