almS, čestitam ti, taaaakooo mi je drago zbog tebe, slično kao i kod pepite, znam da ste stare trudilice pa je radost još veća
želim ti ugodnu i zdravu trudnoću!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav i "starim" trudilicama koje nam rijetko navrate.
Pepepula bilo bi super da si nas i ti danas obradovala, ali ti ces za koji dan.. I ja sam od onih koje urane s testom. Mislim na tebe i cekam lijepe vijesti..
Bambola koji je tvoj dan kad ju ne ocekujemo?
Cure, svraćam samo da podjelim novo saznanje koje sam dobila na mojoj temi "Koje preparate koristite za poboljšanje začeća?" Nova forumašica Aurelija mi je napisala svoje iskustvo i rekla je da je kod nje upalilo. Naime spominje MACA PRAH (čita se "maka prah"). Upravo istražujem po netu o tome pa vam savjetujem da i vi učinite isto ako ste zainteresirane. Cijena se kreće oko 120-130kn. Eto, nadam se da će nekome koristiti.
Puseeeeeeee sa mora i brdo pozitive šaljem!!!!!
Peppepula, zao mi je zbog minusa ali probaj svakako ponoviti za par dana, imali smo lazno negativnih testova!
Ja moram podrzati NMareN, mjerenje bazalne je ČUDESNO! Stvarno sam jos u cudu kako to funkcionira. Stvarno mozes upoznati vlastito tijelo i pratiti lutealnu fazu itd. Meni je to stvarno otkrice i jako sam sretna sto ste me uputile na to! Nadam se da cu docekati 15 dana povisene temperature vrlo brzo :)
Nesaah, vidjela sam taj post od te djevojke i super zvuci, al zasad imam nekoliko cajeva koje krecem piti pa cu se prvo s tim pozabaviti :)
Alms, javljaj nam sve novosti :)
Paula hvala ti. Slazem se u svemu s tobom. Cini mi se da imamo slicne price
Peppepula nema veze zbog testa. M se jos nije pojavila i jos nista nije gotovo. I uvala ti na ohrabrenju
NMareN cini mi se da je i zadnja prepreka da postanes ponovna trudilica uskoro preskocena, kad M zavrsi vasi su sljedeci plodni dani, vjerujem da ces dobiti i od svog doktora takav odgovor
I djelim tvoje misljenje kao i od Pupe o mjerenju bazalne
<3 2/2013 <3
Nessah meni je svekrva nabavila taj prah par dana poslije nakon što sam počela sa čajevima, ali ga nisam mogla konzumirati koliko je odvratan, a užas, želudac mi se dizao, bilo da sam ga mješala s medom ili jogurtom,ee i onda dok sam čekala M koja nije došla sam saznala da se ima za kupiti prazne kapsule (tablete) u koju možeš staviti prah, samo ne znam di ima za kupiti, pa mislim da bi pomoglo u slučaju da ti bude kao meni... i ja sam čula sve pohvale za taj proizvod..
Sretno trudilice mojee
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Peppepula kad opet radiš test, cini mi se da je i tvoja M odustala i da neće doći, daj Bože da bude tako. Koliko ti inače zna kasniti? Kupi onaj clearblue digital tako da budes sigurna
<3 2/2013 <3
Drage moje cure, izvinite sto vam tek sada pisem, jucer smo prozivjeli pravi vrltlog emocija.. Da vas ne nabrajam posebo, HVALA vam puno za cestitke, ali prvenstveno sto ste bile uz mene. Narucito hvala mojim dragim "starim" drugama koje su me "trpile" otpocetka tipkanja. Ja sam jos uvijek u soku, evo me na poslu, ali ne znam ni jesam li dosla ili posla..Cekam da mi posalju broj dr. kod koje bih voljela pratiti T, ja bih isla privatno, ali ona radi i u bolnici tako da mi je to super kombinacija.
Ukoliko nekoga zanima, ovo je od svih mjeseci onaj mjesec kada sam najmanje ocekivala plus, ne zato sto se nisam nadala vec O nismo pokrili, u smislu da se na samu O nismo druzili, vec dva dana prije i dan kasnije.. Nikakvih simptoma nisam imala, osim bolnih grudi, ali nije to sad nikakva petjerana bol da se ne da izdrzati.. Aerole mi nisu potamile, mozda su se samo povecale, ali ni to nisam sigurna. Jedino sto je temp bila konstantno visoka. Moj skromni savjet, kupujte kvalitetne testove. Sva sreca pa nisam dala previse vaznosti onom internetskom testu koji sam radila 15dpo i koji je bio negativan. Ono sto nisam spominjala ranije je da sam ja jos u decembru ( na redovnom godisnjem pregledu) dobila recept (nije obavezan) od doktorice za integratore koji pojacavaju O i cesto se daju zenama sa policisticnim jajnicima. Ja taj njen savjet nisam uzela za ozbiljno, pila sam ih u decembru, pa sam u januaru otisla u Sarajevo i nabavila cajeve, koji su kod mene imali kontraefekat. Ne pisem ovo da odgovorim bilo koga od istih, ali uvijek ima izuzetaka a ja sam ocito bila bas to kad su cajevi u pitanju. Plodni iscjedak je bio totalno presusio, dobila sam smedji iscjedak koji je trajao 10 dana i produzio mi ciklus.. nakon toga sam prestala i sa martovskom M sam opet pocela sa ovim integratorima. Na talijanskim forumima sam citala da se mora biti konstanatan i da se efekat vidi tek nakon min 2-3 mjeseca. Ja danas zaista mislim da su mi upravo ovi inegratori pomogli da docekam moj plusic. Prvi mjesec pijenja su mi produzili lutealnu fazu na 14 dana, drugi mjesec su mi vratili O na sredinu ciklusa a treci ciklus evo nisam docekala. Da su poskupi jesu i moraju se piti redovno. Zovu se inofert kesice koje sadrze prah i piju se ujutru prije dorucka, tako sto se razmute u casi vode i inofert plus kapsule, navecer, pred spavanje. Uz to kapsule sadrze melatonin pa ti pomazu da se tijelo opusti i odmori. Kada sam ih dobila od dr. ona mi je rekla da je svaka zena koja iscekuje + napeta i pod stresom, neke manje neke vise i da se to odrazava na san i samo zacece, te da ove pilule namjenjen da se "bore" protiv tih smetnji.
Izvinite na dugom postu i hvala vam jos jednom. Ja i dalje ostajem tu gdje jesam, necete me se tako lako otarasiti..
PeppePula, drzim jako stisnute fige, nadam se da je to to.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji