Ajme AlmS samo da bude bebac!!! Sve mi to kod tebe cudno osobito jer nemoguce da si fulala O kad mjeris temp. Nisam nikad cula da je lutealna trajala vise od 14 dana. Navijam navijam navijam!!!!!!
Bambola ja sam iz Splita ako ti treba koji savjet. Kojeg doktora su ti to preporucili za laparo?
Cekam pregled kod Budimira. Dosad sam bila kod Vrcic pervan (ona mi je socijalna gino) kod Pejkovicke i kod Kosovicke. Svaka misli drugacije, al se slazu da se trudan moze ostat i sa jednim prohodnim i da ne mozgam puno. Onda sam im malo tila oci iskopat, al sad sam zen 😂

<3 2/2013 <3
MalaNo mozguce da je implantacijsko, i dulcinela ga je sad imala. Uradi test sutra/prekosutra ako ti danas ne krene prava M
Pupa super za cajeve. I dobro ih provjeri, kad i koliko piti.
I ja nisam primjecivala ni simptome, ni ovulaciju, nista dok nismo krenuli opet raditi na bebici. Dotad bi mi ciklus izgledao tako sto bi mi samo dosla M i onda kad bi pogledala na kalendar skuzila bi da je i trebala doci
StellaMaris,to bi bilo super da je implantacija u pitanju,ali evo jednostavno sam pustila da vrijeme pokaze sta je,i koliko ce biti potrebe za testom,u svakom slucaju hvala i tebi na pozitivi
Zeli drugom sto i sebi :*
<3 2/2013 <3
Pepita,hvala puno,ne preostaje nista drugo nego cekati. Ionako uskoro idem kod doktora. S obzirom da sam skoro imala histeroskopiju (endom. polip),bila sam se prestrasila da nije mozda neka posljedica toga. Inace je histeroskopija prosla super,( 10 min posla,odmah isla doma,bez krvarenja,bez bola,dva dana nakon toga bljedunjavo smedji iscjedak,sto je normalno iza histero
Zeli drugom sto i sebi :*
Koliko ja znam Budimir vodi u bolnici one koji imaju problema sa zacecem i potpomognute oplodnje, vjerojatno se tu ubraja i 'odcepljivanje' jajovoda. Za slozenije operacije u bolnici su najjaci bacic i karelovic (meni nimalo drag)
Ja sam privatno kod Sparca i prezadovoljna sam s njim. Mozes se malo raspitati i pogledati po internetu ali mislim da bi ti on isto mogao reci neku pametniju ric. A sto se tice soc.gin. mislila sam se prebacit kod Vrcic Pervan ili kod Vukovica jer ova moja u koje sam upisana je obiteljska prijateljica i neugodno mi je ici kod nje i traziti uputnice jer ne mogu zanijeti pa tako da sve pretrage moram placati
Hvala, razmisljala sam i o Sparcu, cula sam da je odlican, al eto sad sam vec narucena u Budimira. Vrcicka je malo nervozna zena, al od svih tih gino mi se svidja njen pristup da mogu i hocu zatrudnit. Ona mi je prva i preporucila Budimira, pa cemo vidit. Ja imam livi jajovod ispunjen vodom, spomen

<3 2/2013 <3
Drage zene i jos da vas upitam, znam da je malo tupavo, ALI na forumima sam citala kako su zene imale odnose ono bezbrizno tijekom ciklusa te ova ostala trudna pred M, druga tijekom M, treca je dubila na glavi ili sta vec. Ugl, stekla sam dojam da su sve bile kao ko ga grebe za temp, simptome i-voila, eto bebe. Da li smatrate da vas predanost pracenju simptoma ometa u stvarnom uzivanju ili da vas opterecuje sta neminovno vodi do glupe M?

Pozdrav cure moje drage!
almS od srca se nadam da je to to, unatoc neg testu! Sve upucuje na T, pricekaj koliko izdrzis pa ti lijepo napravi Clearblu i obraduj nas odmah. Dosta neg niza za ovaj mjesec! A onda Peppepula, StellaMaris, a i Bambola zvuci obecavajuje .
No prije toga MalaNo ako krevarenje prestane mogla bi i ti jedan + prijaviti. Ja sam u prvoj (a ko da sam ih imala vise) trudnoci 34. i 35. dc imala slabo smedkasto krvarenje. Do tad sam znala da sam trudna, bila na pregledu, izvadila betu.. Stvarno se nadam da je T u pitanju.
Pepita, Pupa drage moje, ne mogu mjeriti temp kad su moje noci i jutra svakakvi. Nocu se dizem nekoliko puta, zbog malca pa se i meni sve poremetilo, a kad ne radim duze spavamo...tako da to otpada. Za trakice cu vidjeti pa mislim naruciti.
Cure s cajevima ste me sad malo zbunile. Ne smiju se piti u T, pa ja svaki mjesec poslije O mislim da sam trudna .
Mozda da izbacim stolisnik poslije O?
Pusa svima!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji