ProudMomy pegla :-), a na more gibam tek 15.7. i do tad se nadam rijesiti vjestice, ako dodje. :-)
Ne znam kaj bi vam rekla, danas me trbuh bas i ne boli, ali smedji iscjedak je i dalje prisutan, ne pojacava se, niti sa dobila mengu...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ajde.. nedaj ni da dode.. heh vidis peglat bi mogla i ja.. nebi bilo loše
Evo me, evo me Melly29... ne znam ni sama sto da kazem za novosti... kad citam simptome, cini mi se da ih imam pola, ali opet mozda su to samo slucajnosti. Najvise me brine ta glupa bazalna temperatura, bolje da nisam ni cula za nju, nadala sam se da cu ujutro imat povisenu temperaturu, ali bila je niska da niza ne moze biti.
Nadam se ipak plusu ne mogu docekat subotu, bas me zanima...
Melly29 znam da ne bih trebala mnogo o tome razmisljati, ali sad ne mogu docekati subotu da vidim rezultate uh, i ja bih test, ali pricekat cu, kazu da se moze koji dan prije ocekivane menge ali se preporuca da se ponovi jos koji put ako bude negativan rezultat jer se taj hcg navodno valjda udvostrucuje svaka dva dana, a test ga otkriva valjda oko 20mIU.
U svakom slucaju, zelim ti srecu i svakako javi rezultate.
Bila bih presretna da obje ugledamo plusice naredni tjedan
Hvala vam vidjet cemo sutra. Ja sam kupila dva, za slučaj ako prvi ne pokaže eee drugi će sigurno
Sortiraj odgovore
Najstariji