Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melly29
    29. Lipanj 2014. 13:47

ProudMomy ili slavi jer nema vještice ili je otisla na more  

Melly29
    29. Lipanj 2014. 13:49

Marincica i lidija87 kako ste vi? Ima sto novoga 

29. Lipanj 2014. 14:34

ProudMomy pegla :-), a na more gibam tek 15.7. i do tad se nadam rijesiti vjestice, ako dodje. :-)
    Ne znam kaj bi vam rekla, danas me trbuh bas i ne boli, ali smedji iscjedak je i dalje prisutan, ne pojacava se, niti sa dobila mengu...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Melly29
    29. Lipanj 2014. 15:02

Ajde.. nedaj ni da dode..  heh vidis peglat bi mogla i ja.. nebi bilo loše 

lilianaa
    29. Lipanj 2014. 16:03

Evo me, evo me Melly29... ne znam ni sama sto da kazem za novosti... kad citam simptome, cini mi se da ih imam pola, ali opet mozda su to samo slucajnosti. Najvise me brine ta glupa bazalna temperatura, bolje da nisam ni cula za nju, nadala sam se da cu ujutro imat povisenu temperaturu, ali bila je niska da niza ne moze biti.  
    Nadam se ipak plusu  ne mogu docekat subotu, bas me zanima... 

Tina0208
    29. Lipanj 2014. 18:31

uh ProudMomy super....samo neka i ne dode....

Laura 21.08.2014 :-*

lilianaa
    29. Lipanj 2014. 20:35

Melly29 znam da ne bih trebala mnogo o tome razmisljati, ali sad ne mogu docekati subotu da vidim rezultate   uh, i ja bih test, ali pricekat cu, kazu da se moze koji dan prije ocekivane menge ali se preporuca da se ponovi jos koji put ako bude negativan rezultat jer se taj hcg navodno valjda udvostrucuje svaka dva dana, a test ga otkriva valjda oko 20mIU.
    U svakom slucaju, zelim ti srecu i svakako javi rezultate.  
    Bila bih presretna da obje ugledamo plusice naredni tjedan  

mare27
    29. Lipanj 2014. 20:44

Melly29 držim fige za sutra i čekamo rezultate...

Melly29
    29. Lipanj 2014. 20:57

Hvala vam vidjet cemo sutra. Ja sam kupila dva, za slučaj ako prvi ne pokaže eee drugi će sigurno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.