Ma prerano je :-) Tek 2.7. je dan D :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Melly, nisam radila test, tek trebam dobiti 5.7., ali kako me sve probada vec par dana, doktorica me poslala na pretrage krvi i urina. Mogla bi ti biti trudna jer cula sam da kad se to implementira, da zna bolit u stomaku, moguce da su simptomi trudnoce u pitanju.
Mare, ja sam imala upalu mokracnog sustava prije koju godinu, escherihia coli i nekoliko mjeseci ju pokusavala rijesiti antibioticima ali nije se dala, nakon toga mi doktorica rekla da vise ne pijem antibiotike da pokusam prirodno, ja pila sok od brusnice, jela susene brusnice i pila caj od nje i uvin i nakon samo tjedan dva se rijesila nje, a lijekovi nisu pomagali, zamisli moc prirode.
Zelim svima srecu i pluseve u nadolazecim danima ;) <3
Hej curke eto i mene malo :) Nadam se da ste mi sve dobro. Mare27 ja ti vučem ešerihiju već godinu dana,čak mi je moja picajolka rekla da moguće da sam i zbog nje lani izgubila bebu jer da zna bit zajebana. isto bila na amoksicilinu i suma medu i ništa. bila sam 6.6. na kontrolnim brisevima i još me nije zvala da dodjem po terapiju a nadam se da ni neće što znači da su nalazi u redu i da sam je se možda rješila. vibriram pozitivno da jesam . uglavnom htjela sam ti reći da imaš u ljekarni za kupit zove se D manoza i baš je za ešerihiju. meni je pomoglo,vidi pa probaj nemaš što izgubit draga . ovaj mjesec vješticu ne očekujem 7.7. od srca vam želim da ni vama glupača ne dodje
. pusa svim trudilicama
ProudMomy ne kasni mi. Nego bi trebala doci iduci tjedan. Ali posto ucestalo idem na wc preko noci i cervikalna sluz mi je bila tamnija, te imam bolove u maternici , moja doktorica veli da je to mogucnost trudnoce, te raniji znakovi .. E sada vidjet cemo. Nezelim se previse radovati .. Bojim se da nece biti nista ovaj mj :(
lidija87 Moguce da su to znakovi jer je i meni tako , i isto bi dr tjedan trebala dobiti. Ali nisam vadila nalaze nego cekam za test.. ajde drzim fige da uspije :)
jagodica na pitanje tvoje.. ma svaku priliku na pocetku svaki drugi dan pa smo onda do ovulacije svaki dan
Stigla mi krvna slika-savrsena, cak i slika urina koja nikad nije dobra, i ona je super, sve u granicama normale... ne znam sto se dogada, a mene boli stomak vec duze, mislim da cu se narucit ginicki, ne vjerujem bas da mi se od prve primilo, a i ova je bol pocela kad sam se malo smrznula i to cijela jedna strana stomaka (desna) zajedno s desnim dijelom ledja. Ne zelim se radovati unaprijed iako bi mi bilo bas drago da je to od toga ali nazalost, ne osjecam se kao da se primilo, mislila sam da ce mi tijelo dati neki ocit znak... Nemam pojma. Doktorica je rekla da je jos ipak rano za saznati, neka pricekam mengu pa ako bude kasnila napravit cu test.
A razumijem te.. tako je i meni.. nebi se htjela nadati previse a bojim se da cu se razočarati.. vidjet cemo :/
I da, vidjeh sad kod lune28 spominjanje D manoze. Ja ju osobno nisam koristila i nemaju ju sve ljekarne ali sam cula pozitivne stvari o njoj i kupila bih ju da mi urin nije bio dobar. Escherihia je gadna. Potrazi o D manozi podatke na netu. Ja sam se ugodno iznenadila citajuci o njoj.
Melly29, drzim palceve za plusic na testu ;)
Inace, jel unosite sto u organizam od dodataka? Nisam ni sama pametna po tome pitanju, ali buduci da sam jednom pregledavala vitaminski sastav organizma, shvatila sam da se ne hranim dovoljno dobro tako da sam pocela unosit vitamine i folnu kiselinu bas za trudnice i buduce trudnice
Sortiraj odgovore
Najstariji