Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    26. Lipanj 2014. 17:13

I da, vidjeh sad kod lune28 spominjanje D manoze. Ja ju osobno nisam koristila i nemaju ju sve ljekarne ali sam cula pozitivne stvari o njoj i kupila bih ju da mi urin nije bio dobar. Escherihia je gadna. Potrazi o D manozi podatke na netu. Ja sam se ugodno iznenadila citajuci o njoj.
    Melly29, drzim palceve za plusic na testu ;)

Inace, jel unosite sto u organizam od dodataka? Nisam ni sama pametna po tome pitanju, ali buduci da sam jednom pregledavala vitaminski sastav organizma, shvatila sam da se ne hranim dovoljno dobro tako da sam pocela unosit vitamine i folnu kiselinu bas za trudnice i buduce trudnice

mare27
    26. Lipanj 2014. 17:55

Melly29 hvala
    Lidija87 ja trenutno pijem jaaako puuuno tekućine i osjećam olakšanje al ipak idem sutra na higijenski predat mokraču da vidimo točno stanje a ovaj lijek D manoza   ću sigurno potražit i kupiti si odmoć ne može...hvala curke na savjetima valjda će nešt pomoć i nadam se da nije tak opasno.. puseee

mama102
    27. Lipanj 2014. 10:50

ej žene, samo sam vam se htjela javit...osjećam se skroz čudno...znam da je još prerano za išta, i nekakve viroze vladaju...al tak mi je na mahove mučno i probada me u trbuhu...sve se nadam da vještica neće doći...al do tad mi ima jo za čekati...5.7 je ne očekujemo...bio bi to najljepši poklon mužu za rođendan ovaj mj, ne :))

mama10

lilianaa
    27. Lipanj 2014. 11:55

Mama10 i ja je ne ocekujem 5.7.   ja se isto ne osjecam najbolje, imam malo bolova u stomaku, nije mi mucno ali mi se stalno podriguje :D ma u biti, dosta sam opusteno usla u taj proces i ne ocekujem da se odmah primi jer su ljudi oko mene jako dugo pokusavali ali bih voljela da se oko 5.7.obradujem vijescu o trudnoci :)

mare27
    27. Lipanj 2014. 12:20

mama10 i lidija87 cure sretno...očekujemo plusiće... :))) ja ju ne očekujem tek 10.7

lilianaa
    27. Lipanj 2014. 12:39

Sretno i tebi mare27 
    Trudilice moje, moram priznati da mi je dugo ovo vremensko razdoblje od plodnih dana do kraja ciklusa. Nikako saznati, a i inace sam jako nestrpljiva osoba  morat cu naci neku zanimaciju,kako vi uspjevate ne misliti o tome?

Melly29
    27. Lipanj 2014. 15:05

lidija87

Sretno i tebi mare27
    Trudilice moje, moram priznati da mi je dugo ovo vremensko razdoblje od plodnih dana do kraja ciklusa. Nikako saznati, a i inace sam jako nestrpljiva osoba  morat cu naci neku zanimaciju,kako vi uspjevate ne misliti o tome?

Hahah i ja sam jako nestrpljiva .. a i sama nezz kuda i sto.. ili citam ili sam u cvijecu ili peglam hahahahahah

Melly29
    27. Lipanj 2014. 13:06

Uuu ali ce biti plusica  

Melly29
    27. Lipanj 2014. 15:01

Majke i buduce kako ste??  
    Evo mene boli dole kao da cu dobiti , sve odpada.. leda me ubijaju, slabo mi je .. samo lezim .. a menga mi treba tek isto 05.06 kao lidija87 i mama10 ..  nadam se da vjestica nece doci.. test iduci tjedan napravit ..

Melly29
    27. Lipanj 2014. 15:04

Melly29

Majke i buduce kako ste??  
    Evo mene boli dole kao da cu dobiti , sve odpada.. leda me ubijaju, slabo mi je .. samo lezim .. a menga mi treba tek isto 05.06 kao lidija87 i mama10 ..  nadam se da vjestica nece doci.. test iduci tjedan napravit ..

Jos sam i napuhana ki zaba 

Melly29
    27. Lipanj 2014. 15:02

Aaaa mislim na 5.7 .. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani