Melly29 hvala
Lidija87 ja trenutno pijem jaaako puuuno tekućine i osjećam olakšanje al ipak idem sutra na higijenski predat mokraču da vidimo točno stanje a ovaj lijek D manoza ću sigurno potražit i kupiti si odmoć ne može...hvala curke na savjetima valjda će nešt pomoć i nadam se da nije tak opasno.. puseee
ej žene, samo sam vam se htjela javit...osjećam se skroz čudno...znam da je još prerano za išta, i nekakve viroze vladaju...al tak mi je na mahove mučno i probada me u trbuhu...sve se nadam da vještica neće doći...al do tad mi ima jo za čekati...5.7 je ne očekujemo...bio bi to najljepši poklon mužu za rođendan ovaj mj, ne :))
mama10
Mama10 i ja je ne ocekujem 5.7. ja se isto ne osjecam najbolje, imam malo bolova u stomaku, nije mi mucno ali mi se stalno podriguje :D ma u biti, dosta sam opusteno usla u taj proces i ne ocekujem da se odmah primi jer su ljudi oko mene jako dugo pokusavali ali bih voljela da se oko 5.7.obradujem vijescu o trudnoci :)
mama10 i lidija87 cure sretno...očekujemo plusiće... :))) ja ju ne očekujem tek 10.7
Sretno i tebi mare27
Trudilice moje, moram priznati da mi je dugo ovo vremensko razdoblje od plodnih dana do kraja ciklusa. Nikako saznati, a i inace sam jako nestrpljiva osoba morat cu naci neku zanimaciju,kako vi uspjevate ne misliti o tome?
Majke i buduce kako ste??
Evo mene boli dole kao da cu dobiti , sve odpada.. leda me ubijaju, slabo mi je .. samo lezim .. a menga mi treba tek isto 05.06 kao lidija87 i mama10 .. nadam se da vjestica nece doci.. test iduci tjedan napravit ..
Sortiraj odgovore
Najstariji