Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    30. Lipanj 2014. 16:48

drage moje ja sam u velikim pripremama za moje svatove pa me i nema baš ovdje...al evo kišni dan je pa sam ulovila malo vremena i čitam kako imate slatke muke u išćekivanju plusića i iskreno se nadam da ih bude što više ja svoj očekujem idući tj jedan veeeliki plus... maleni dar za mene i mog mužića..bilo bi predivno e sad sutra očekujem rezultate sa higijenskog što sam davala mokraču jer mislim da sam pokupila neku bakteriju,tj da ju vučem već neko vrijeme,pa šta mislite dal bi se tak već moglo šta vidjet??

• antonija1234
    30. Lipanj 2014. 17:08

Žene drage hvala vam na dobrodošlici.  Ja bi tribala za 8 dana dobit nadam se da će me preskočit sljedećih 9 mjeseci.  A tako se i osjećam umor,samo bi spavala,mučnine ali popodnevne joj strah me još i pomislit na test da se ne razocaram. 

MaybeBaby
    01. Srpanj 2014. 02:10

antonija1234

Žene drage hvala vam na dobrodošlici.  Ja bi tribala za 8 dana dobit nadam se da će me preskočit sljedećih 9 mjeseci.  A tako se i osjećam umor,samo bi spavala,mučnine ali popodnevne joj strah me još i pomislit na test da se ne razocaram. 

Drzimo fige za plusiceee..

Tina0208
    30. Lipanj 2014. 17:31

ma da.....samo ti zezaj....
    jupiiiiii jos nije dosla......ni ne treba...hihi

Laura 21.08.2014 :-*

Selmaa
    30. Lipanj 2014. 19:36

drage moje evo da i ja nesto napisem hehe..dugo radimo na bebi,ali bezuspjesno..medjutim trebala je doc vjestica 27.6 ali je nema,evo vec 3 dana..radila sam jucer test ,(gravignost mini) i pokazao negativno ..e sad mene muci to jer zelim bebu,a i menstr.odkako znam za to uvijek su tacne,uvijek znaci 28 dana..i nikad mi kasnilo nije..nemam nikakve simp.mucninu i to pa sam sad zabrinuta..sta vi mislite ? :*

Selmaa
    30. Lipanj 2014. 19:37

drage moje evo da i ja nesto napisem hehe..dugo radimo na bebi,ali bezuspjesno..medjutim trebala je doc vjestica 27.6 ali je nema,evo vec 3 dana..radila sam jucer test ,(gravignost mini) i pokazao negativno ..e sad mene muci to jer zelim bebu,a i menstr.odkako znam za to uvijek su tacne,uvijek znaci 28 dana..i nikad mi kasnilo nije..nemam nikakve simp.mucninu i to pa sam sad zabrinuta..sta vi mislite ? :*

Melly29
    30. Lipanj 2014. 19:48

Mozda da ponovis test jos jednom. Meni je isto uvijek 28 dana ali znala je 4 dana kasniti.. stres..vrijeme.. prehlada.. ali bilo bi lijepse da ti i ne dode ovaj mj :)

renata6
    30. Lipanj 2014. 19:51

Kažu da je lipanj mjesec ljubavi a nadam se da je i srpanj mjesec plusića!!!

Melly29
    30. Lipanj 2014. 20:17

Renata kako ti kazes neka tako i bude 

Selmaa
    30. Lipanj 2014. 21:01

meni evo kasni od 27,i nemam neke simptome da cu dobiti nego mi se trbuh napuhao haha..ne znam sta da radim,kontam posjetiti bolnicu uraditi nalaze a ne znam sama sta da radim :*

Melly29
    30. Lipanj 2014. 21:31

Pa odi si uraditi nalaze .. nećes s tim ništa izgubiti , možeš samo saznati što je ili si ponovi test s kojim drugim proizvođ.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani