draga mely drago mi je da se razumijemo,ja sam nestrpljiva i bojim se kad odem u wc da cu se razocarati ko i svaki put,al ovaj put dosta kasni i nadam se necemu..sacekacu jos par dana pa cu vidjeti da odem na pregled,svakako moram ginicu nisam isla dugo..a jel i tebi kasni isto,kakav je osjecaj ? :)
Ajde drzim ti fige da uspije.. ne meni bi trebala u sub doci.. ali imam dosta simptoma koje nisam do sada imala..
Draga Selma, vjeruj da svaka cura ovdje zna kako ti je. Meni je također ciklus 28 dana već godinama no zadnja dva su skočila na 35. Možeš si misliti razočarenja kad je test pokazao minus . Razočarenje je prisutno kod svake od nas jer si sve jako želimo bebicu no eto tu smo, trudimo se i dalje i vjerujemo da se uskoro selimo na druge teme, one o trudnoći
.
Pričekaj još dan- dva pa napravi test još jednom ili idi izvadi krv. Barem ćeš znati na čemu si.
Držim fige da ovaj mjesec za tebe bude dobitni !
Pozdrav :)
Mi radimo na bebi već skoro 6mj i nikako da test pokaže plus,možete misliti razočarenja.Ali nedamo se,trudimo se i dalje jer jako želimo bebicu.
Držite fige :D
Evo mene danas s ne lijepom vijesti, dan D je zapravo sutra, ali gospodja vjestica je odlucila malo poraniti i iznenaditi me vec danas. Umirem od bolova, po obicaju, ali sva sreca da imam svoje malo sunce koje me tjesi.
Puse i sretno svima kojima tek slijedi dan D!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nisam ni ja mama još uvijek ali to želim najviše na svijetu.Suprug i ja pokušavamo već 6mj i do sada nismo uspjeli,svaka mjesečnica je dočekana sa sve tužnijim izrazom lica ali nepredajemo se :)
Drage moje Selma i Marina dobrodosle ...drzim vam fige da ugledate napokon plusić, da dobijete malog andjela kojeg i zasluzujete, znam kako vam je nit meni ne ide vec 2 god.
.....al bude valjda bude
ProudyMom eto i mene kod tebe stigla je vjestica nakon 11 dana kasnjenja
!!
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Sortiraj odgovore
Najstariji