Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melly29
    30. Lipanj 2014. 10:21

Cure ' hvala vam puno na lijepim riječima i sto smo uvijek jedna uz drugu i ohrabrujemo se zajedno.. jer to stvarno godi i odmah se i bolje osjecas.. hvala vam punooo ljubim vas sve..  

lilianaa
    30. Lipanj 2014. 10:27

Jel netko od vas vec ima djece? Meni bi ovo bilo prvo ako se pojavi plusic...

Marincica
    30. Lipanj 2014. 10:32

Melly  ljubim te 

Lidija sto se mene tice ja nemam niti jedno..prije dvije god sam imala spontani, i eto vec 2 god pokusavamo al nista, al bude vjerujem da bude 

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

30. Lipanj 2014. 10:35

Lidija ja imam sincica od 15 mjeseci i sada bismp htjeli drugu bebicu, dok smo jos u stosu. Ja sam prvi put radila test nakon 10 dana kasnjenja, jer sam tek tada zbog kronicne pospanosti posumnjala na trudnocu, ali znam da mi je vec i par dana prije toga bilo uzasno mucno. Od kada tocno ne znam, a ne znam ni jesam li imala jos neke simptome jer nisam ni pomisljala da sam trudna, pa sam moze bit sve izignorirala.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Melly29
    30. Lipanj 2014. 10:35

I meni bi bilo prvo.. zato vam svima od srca želim da uspije  i tu smo zajedno da se smijemo i žalimo  jedna drugoj

jagodica4
    30. Lipanj 2014. 14:20

Ajmo curke kojima vještica ne treba doći danas, sutra, prekosutra, plusiće na sunce, probijajte led, tak da i mi koje vješticu ne očekujemo sredinom mjeseca možemo vašim stopama 

Tina0208
    30. Lipanj 2014. 14:26

ProudMomy sad nas vec stvarno namjerno pacas ili sto???
    samo reci da nije dosla vjestica....

Laura 21.08.2014 :-*

30. Lipanj 2014. 14:29

Ako mozes ti, mogu i ja :-P
    Nije jos stigla vjestica :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tonka33
    30. Lipanj 2014. 16:01

Amo cure plusiće na sunce  osijećam nekako da je ovaj mjesec naš, uostalom moj ginekolog kaže da se najljepše stvari događaju ljeti :) pusa za sve

mare27
    30. Lipanj 2014. 16:48

drage moje ja sam u velikim pripremama za moje svatove pa me i nema baš ovdje...al evo kišni dan je pa sam ulovila malo vremena i čitam kako imate slatke muke u išćekivanju plusića i iskreno se nadam da ih bude što više ja svoj očekujem idući tj jedan veeeliki plus... maleni dar za mene i mog mužića..bilo bi predivno e sad sutra očekujem rezultate sa higijenskog što sam davala mokraču jer mislim da sam pokupila neku bakteriju,tj da ju vučem već neko vrijeme,pa šta mislite dal bi se tak već moglo šta vidjet??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.