Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Lipanj 2014. 21:51

Ja sam htjela vec danas radit test jer mi se ne da cekat hahahahaha, a tek 2.7. bi gadura trebala izostati :-).
    Mislim si tak i tak ce bit negativan, pa da ti skinem s dnevnog reda...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marincica
    28. Lipanj 2014. 10:01

Trudilice moje, nadam se da budu prštali plusići sad iduci mjesec ...Meni kasni tjedan dana, kaj je normalno za me...a ko zna mozda se nekaj i primilo .. Uživajte mi drage moje  i sretno

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

lilianaa
    28. Lipanj 2014. 10:07

Hmm... Danas sam pocela mjeriti bazalnu temperaturu jer sam cula da se na taj nacin moze brze saznati jesi li trudan ili nisi, i moram priznati da nisam zadovoljna, ne cini mi se povisena.  Ne znam jel netko koristi tu metodu. Moje su mi prijateljice toplo preporucile mjerenje pa odlucih probati. Medutim, sad vidim da postoje i cake unutar nje, tipa mjeri se temperatura dok se jos ne izade iz kreveta, ne smije se tresti toplomjer prije mjerenja temp. nego se mora dan prije itd. Nadam se da je samo u pitanju to sto nisam pravilno koristila metodu jer ako nije, moguce da ugledam svoju vjesticu sljedeci tjedan
    No dobro, necu se opterecivati time, gledat cu optimisticno na mogucnost trudnoce. Nadam se plusevima. Drago mi je da nas ima vise trudilica i da smo svi tu negdje oko neiscekivanja Ako meni ne bude plusica, nadam se da ce bar vama testic pokazati pozitivnu stvar i da cemo se svi uskoro nastavit dopisivat na poglavlju trudnoca

Melly29
    28. Lipanj 2014. 10:09

Marincica sretno da vjestica ni ne dođe 

Proudmomy dobro si izdrzala.. hahaha ja nemogu :/ hahahah ja cu u pon napravit test pa sta bude 

Marincica
    28. Lipanj 2014. 10:12

Lidija87 i Melly29 držim vam fige da ugledate plusice , takoder i Proudmomy nek budu +++++++

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

lilianaa
    28. Lipanj 2014. 10:20

Hvala Marincice, drzim i ja tebi  moglo bi iduci tjedan sve prstati od pluseva 
    i slavlja 

28. Lipanj 2014. 11:57

Hvala curke! Drzim fige svima!!!
    Marincica kad ces radit test?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• antonija1234
    28. Lipanj 2014. 12:11

Pozdrav veliki. :-) i ja bi se uključila u ovu temu i družila sa vama.ja već dugo planiram al ne ide,al isto nekako virujem da će uskoro i ta najljepša vijest pogodit i meni. Svima želim puno sreće :-) :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.