Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Lipanj 2014. 12:49

Antonija1234 dobro nam dosla i sto krace na ovoj temi ostala :-)

Ja moram reci da mi se cini da ovaj puta ipak nista od toga, od jutra me boli trbuh ko kad trebam dobiti (tak mi je bilo i kad sam bila trudna, samo nisam dobila) ali mi se pojavio i smedji iscjedak, tako da mi se cini da menga samo sto nije. Nema veze idemo dalje...
    Onda nek mi i dodje odmah sad, da je se rijesim prije mora :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marincica
    28. Lipanj 2014. 13:19

Antonija1234 dobrodosla draga vjerujem da ti se želja bude ostvarila 

ProudMomy ma nebudem nis radila jel vjerujem da ce doc posto su sve naznake da ce doc, prosli put kad mi je kasnila mjesec dana i nekaj sitnog, potrosila 4-5 testa sve redom negativno bilo, da bi na kraju moj gin reko da kasni zbog ovog prevrtljivog vremena (ne razmumijem al dobro, bitno mi  je da sam zdrava) tak da ono, za sad jos nis ne planiram radit...

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

• MaybeBaby
    28. Lipanj 2014. 20:15

Nakon cetiri dana kasnjenja pojavila se vjestica naravno u svom stilu, neprimjetnooo...:((((  Sreetno trudilice i navijamo za plusice , pocima novi mjesec i ne damo se!!

• MaybeBaby
    28. Lipanj 2014. 20:19

Antonija1234 dobrodosla draga 

renata6
    28. Lipanj 2014. 20:58

Antonija dobrodošla!

Melly29
    28. Lipanj 2014. 21:47

MaybeBaby
    U akciju svaki drugi dan da gadura vise ne pomisli dolaziti 

• MaybeBaby
    28. Lipanj 2014. 22:27

Melly29

Hvalaaa, nadam se...

Tina0208
    29. Lipanj 2014. 10:37

ProudMomy ima kakvih novosti danas???

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.