Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Lipanj 2014. 22:12

Curke svima drzim fige!
    Melly29 javi sutra cim se popiskis :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Melly29
    30. Lipanj 2014. 08:29

Dobro jutro majke i buduce majke  evo ja sam se popiskila i pokazalo mi veliki - minus-..  ali  ne gubim nadu pa cu cekati jos.. imam ja i drugi test.. rekla sam , jedan ce plus pokazati  bum cekali jos koji dan

Melly29
    30. Lipanj 2014. 09:37

Da.. isla sam probati taj novi clearblue.. ali pise da 4 dana prije mogu a ja nestrpljiva.. budem kraj tjedna ponovno .. 

lilianaa
    30. Lipanj 2014. 09:44

Melly29 ne brini, buduci da trebamo dobit isti dan, mislim da je jos rano za plusic, citala sam strucnu literaturu i jako mali postotak zena moze tako rano saznat trudnocu. Postotak se povecava oko tri dana pred mengu. Inace,mislim radit test u subotu ako ne dode vjestica i ako bude potrebno, dva dana poslije.
    Da rezimiram svoje stanje, skocila mi je jutarnja temp.na 37 stupnjeva,ako tako ostane,mozda bude lijepih vijesti  prsa su me jucer bolila,odnosno bradavice,danas nista  prestalo mi i podrigivanje u mjeri ko do sad, stomak li-la nadut al dobila sam dvije kile ovaj mj pa neznam. Zasad nema vecih mucnina, nema povracanja,  glavobolja, nesvjestice itd. Cekam subotu... Melly29, drzi se i pridruzi mi se u subotu kod radenja testa   ako mi ne dode prije menga jer ovi simptomi luduju

Melly29
    30. Lipanj 2014. 10:02

Hey lidija87  pricekat cu i ja isto. Znam da je rano.. vidjet cemo.. 10 godina sam pusila jedne cigarete , a od subote mi smrde i nemogu i ih  smislit vise. Dole me sve boli..ali ne jajnici vec kod maternice.. a jedem non stop i piskim preko noci sto nikada nisam.. tako da ne gubim jos nadu i cekat cu jos za drugi test.. pa da zajedno u sub mozemo se veselit plusicima 

Marincica
    30. Lipanj 2014. 10:07

Hm... da vjerojatno da je rano , al u subotu nadam se Melly29 i lidija87 da budu pluseki ..Kod mene je stanje isto nema je jos, a nebudem nikaj jos radila, normala je to kod mene da kasni tjedan dana tak da ono nebum nis ...

Držim fige svim trudilicama….PUSA VELIKA

" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "

renata6
    30. Lipanj 2014. 10:08

Kod mene je situacija da onaj tjedan pred gaduru uvijek imam nekako simtome trudnoće, ne znam jel su to hormoni il šta, uvijek mi se jede više nego inače, grudi bole, pa mi se povraća a i onda u konačnici gadura dođe, neko si mislim da je to to al onda ona opet zezne.
    Kad sam prvi put ostala trudna pravi, al ono pravi simtomi su došli nakon kašnjenja 10 dana. Vidim da je i kod vas slićno, nadam se da će vam ovi simtomi urodit plusićima!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.