PeppaPula sve mi ovdje nekad znamo zabrijati sa simptomima, ali mislim da je najbolje pricekati dan kad ti M treba stici pa tek onda napraviti test
Malena strpi se jos malo. Nije dobro testove raditi ranije. Najcesce se dogodi da to bude gubitak novaca i zivaca
<3 2/2013 <3
almS, StellaMaris
Boli I dalje..Nije onako konstantna bol, ali minimalno jednom dnevno se pojavi. Sve mi se cini da je to samo stres ucinio svoje I kad se malo priberem da ce biti bolje.
Maja, treba tijelu vremena da se oporavi I da hormoni dodu u normalu. Koje pretrage ti je napravio kad ti je rekao da nisi imala ovulacije?
14.06.2014. L ♥
Bree
Imam još jedan problem koji me isto tako koči..već nekoliko godina me prate panični napadi..ne stalno i ne istog intenziteta, ali zna biti neugodno. Ne koristim nikakvu terapiju već se nekako sama nosim sa tim..ponekad mi uspije, ponekad ne..ali sve u svemu nije tako strašno no ipak me strah šta ću ako me ulovi kad budem trudna, hoće li beba patiti zbog toga i tako to.. Eto to su neki razlozi koji me straše kad ih se sjetim..pa ako koja ima kakav savjet ili lijepu rijeć ja ću biti sretna.
Bree dobrodosla! Strah je kod svake od nas isti tako da smatram da si samo jedna od nas i da se trebas nauciti nositi sa njim. Nemoj si uzimati sve ka srcu jer prije svega to nije zdravo, a zatim ne ide ti u prilog za zacece jer te stres onda satire. Opusti se!
Mogu se poistovijetiti sa tobom sto se tice panicnih napadaja. Ja sam ih itekako prozivjela prije nekih 3 godine konstantno svaki dan i nebih to vise nikad htjela prozivjeti opet. Bespomocnost je nesto sto me najvise plasilo u cijeloj toj prici, a zapravo sve ti je u glavi. Ja sam odavno vec oslobodjena od panicnih napadaja prije svega uz pomoc mog muza, koji je bio vise nego potpora u najtezim oblicima napadaja jer je znao da mi nemoze fizicki pomoci ali mi moze pomoci verbalno. Kako? Pa kad bi imala napadaj on bi me drzao i pricao o necem sto nema veze sa situacijom-dakle odvracao bi mi misli o disanju i gusenju na nesto totalno drugo tako da nebi stigla razmisljati kako ostajem bez zraka i kako mi srce hoce iskociti iz grudi. Kad bi mi napadaj prosao, najvecu pomoc i mir sam trazila u Bibliji i u osobnim molitvama sam trazila od Boga da me oslobodi od toga. Ja znam da me je On cuo i danas se vise niti ne sjecam kakav je to osjecaj, a tada sam mislila da umirem doslovno…
Moj savjet ti je da ukoliko te hvataju napadaji da kraj sebe uvijek imas nekog tko zna sto ti se dogadja i ne pokusava te jos dublje prepadati sa negativnoscu. Neka taj netko uvijek udara kontru onome sto ti se dogadja (meni je moj muz uvijek znao pricati o nasim planovima za buducnost gdje sam morala vizualizirati stvari i situacije o kojima prica tako da nisam mogla misliti o ubrzanom disanju). Kod mene je to palilo i lakse bi prosla kroz napadaj. Nikako ti ne savjetujem tablete i terapije sa kojima ce te doktori nafilati samo da te se rijese. Nemogu ti doktori ovdje pomoci,a terapije pogotovo. Trebas se samo opustiti i zabavljati se sa stvarima koje te vesele. Naravno da cu ti savjetovati Bibliju prije svega jer u njoj mozes naci odgovore na sve sto te muci u zivotu i samim time i mir koji ti netko oduzima. Sretno ti u pronalazenju mira i sretno u trci ka plusicu
Nista posebno, radio mi samo ultrazvuk, pregled, papa test, i morala sam ici odnijeti mokracu, sve ok i jako sam anemicna zbog tog sto mi nisu menstruacije bile kako treba i bas puno krvi sam izgubila, i kako sam joj ja sve objasnila kaze da su najvjerojatnije izostajale ovulacije i da se to desava inace poslije spontanog, jer sam ja imala prirodni spontani pa je sve izlazilo u komadima i da je ovu zadnju menstruaciju bas sve izaslo jer sam pila neke tabletice za stezanje maternice. Kaze da tijelu treba poslije svega da se oporavi i da se vrati u normalu.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Inace i sada sam morala letati jer moja ginekologinja nema ultrazvuka vec salje u Petrovu, a kada sam prvi put bila trudna ona mi rekla da je 6 tjedana ali me nije tad slala na ultrazvuk i bas tad se potrefilo da je zamro plod a mi to nismo znale jer nije mi radila ultrazvuk.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja58, hvala ti na riječima podrške. Vjerujem da svaka od nas u sebi nosi neki strah..samo ga svaka doživljava i bori se s njim na svoj način. Želim ti da taj tvoj strah nestane i da uživaš u trudnoći.
StellaMaris hvala i tebi. A tako je to, svi smo mi različiti. Pa pokušavam biti pametnija od njega i preduhitrit ga..ponekad mi uspije, a ponekad ne..ali dobro, vjerujem da ću uspjeti. Bitno je samo da to jako želim.
Nessah hvala i tebi. Prekrsno si ovo napisala, toliko predivno da su suze samo išle, jedna za drugom. Čitajući tvoje riječi kao da mene opisuješ, a ne sebe. Odmah mi je lakše kad vidim da je netko imao isti problem kao i ja i više ga nema. I mene ta bespomočnost najviše plaši..kad ne možeš zaustaviti misaoni proces i cijeli niz nekih ludih emocija koji u tom trenutku obuzmu cijelo tijelo. Svaka čast tvome suprugu koji je bio cijelo vrijeme uz tebe..mene to uglavnom ulovi navečer kad mm već spava i onda ga ne želim probuditi pa nekako sama pokušam srediti svoju glavu, jer kako i sama kažeš sve je u njoj. Vjerovala ili ne..i ja mir pronalazim u molitvi..kad sam pročitala taj dio još sam bolje počela plakat..baš me je dirnuo taj dio posebno. Prekrasno! Veliki sam protivnik tableta tako da mi to nije čak ni opcija..nekako uz molitvu i fizičku aktivnost pokušavam to sve držat pod kontrolom. Ponekad mi je lakše, ponekad teže, ali ne odustajem. Još nisam počela čitat Bibliju, ali na tom sam putu..već duže vrijeme kupujem Bibliju i nikako da ju kupim. To mi je slijedeće.
Nadam se da će i moj plusić brzo.. i da ću uspjet to sve izdržati..Eto najviše me je strah tog straha! Ali nekako vjerujem da će sve biti dobro uz ovakvu podršku.. Hvala još jednom na utrošenom vremenu i na prekrasnom postu.
Maja, bas mi je zao :( Zelim ti puno srece I da cim prije ugledas plus.
Hoce, hoce ta anemija kad se puno krvi izgubi. Ja sam od nje doslovno blijeda ko krpa. Izgledamko hodajuci zombi, ljubicasto plavi podocnjaci pridonose zombi izgledu
Nadam se da ce ti se zeljezo sto prije vratit u normalu.
Nessah, bas prekrasna prica, drago mi je da si se oslobodila od napadaja I da imas tako ogromnu podrsku od muza. Podrska jako puno znaci u tim trenucima.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji