Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kikica91
    20. Ožujak 2015. 12:58

aaaaaa beta negativnaa :(  taman sam ujutro dobila neki isjedak crvenkasto smedi.... kurva od menge ce doc.... bas me mucila bezveze 43 dana... joooj.... a nis poslje menge u nove pobjede....

StellaMaris
    20. Ožujak 2015. 13:10

Sve moje divne žene hvala vam na željama i podršci (AlmS, Luki, mama2, BabyGirl, NMareN, jelena, pepita...). Ne mogu reći da nisam razočarana ili da se osjećam najbolje. Ali ne preostaje ništa nego gurat sam sebe naprijed. Jučer mi se činilo da je sve gotovo i da odustajem od svega jer nam nije suđeno, ali već danas ne mislim odustati još. Naručila sam se u doktora idući tjedan, u petak. Ne zato jer mislim da imam neki problem (barem se nadam) idem po psihički mir (barem se nadam da ću ga dobiti) jer je moj doktor divan i trenutno mi treba da mi neko kaže da je sve OK i da će se desiti i beba. Mi krećemo u 6. mjesec aktivnog truđenja (7. neslužbeno) i nadam se da će već ovaj biti dobitni tako da dobijemo najljepši božićni poklončić.
    AlmS ti si sad na redu i mislim da je u tebe to to, popravi nam ovaj mjesec, a sebi najviše   
    BabyGirl i pepita ne gubim nadu da ćete ugledati svoje zaslužene plusiće idući tjedan  
    mama2 kako je stanje?
    NMareN kakav je nalaz bete, nadam se da napokon pada? 
    Kikica žao mi je zbog bete, ostani tako pozitivna 
    Mare sretno s terapijom, ali držim fige da M ni ne dođe pa da ju ne moraš ni uzimati
    Tena kako je prošla kolposkopija?
    viky96 ako je doktor tako isplanirao nadajmo se da će tako i biti 
    Ivan ili Eva mogu zamisliti kako se osjećaš, u sličnoj smo situaciji. Ako ništa drugo idući mjesec zajedno odbrojavamo a nadam se da ćemo i zajedno odbrojavati božićne blagdane 
    Iva8 moj se zasad ne trudi, ali nije ni za prvo dijete. Puši i jede koliko ga volja i kad ga volja, ne trenira  Ali da dođe do toga da mora nešto promijeniti mislim da se neće puno buniti.
    Dilb Maja777 čestitam na kuckavim srčekima, nadam se da će vam T ostati školska do kraja 
    Kookoo, dulcinela, tonina, nessah i ostale koje nisam spomenula žaljem proljetni poljubac s juga

<3 2/2013 <3

• Mare117
    20. Ožujak 2015. 13:49

StellaMaris
    hvala ti puno ali ipak moram dosla gospoda 10 dana prije jer mi je rekao da popijem ostatak dufastona kaj mi je ostalo

• mama@
    20. Ožujak 2015. 14:05

Zelim vam najljepše proljece
    Kod mene doslovno nista novoga. M ne dolazi, simptomi ili su tu ili nisu, vise ni sama ne znam... u jutro mi bude mucno dok piojem kavu, glava boli, stomak onako tupo cas boli cas ne boli, leda isto tako, sisuljci nit bole nit ne bole... uzas.... Osjecam se onako To be or not to be.... nikako
    tonina 28 nekako sam se potajno nadala da je bila lazna M... samo neka ona brzo prode da sto prije ides dalje
    NMareN nadam se da ce beta biti mala.... ma neka bud etoliko mala da ju ne mogu ni ocitati
    kikica 91 uzasno je to kad te M muci i ne dolazi a svakako misli doci... vidim koliko se Pepita namucila, i jos vragulje nema
    Ostale cure puno, puno pozdravljam.
    Jeli netko jos piskio ili ce piskiti? Kad? Tko? sto?  ajmo s proljecem se moraju ubrzati stvari

Nessah
    20. Ožujak 2015. 14:31

Sretan Vam Prvi dan Proljeca cure!!! Ovo je savrseno vrijeme za akcije i pravljenje bebaca!!! Ja sam u odlicnom raspolozenju iz razloga jer mi je zadnji dan menge a to znaci napokon sloboda i napokon se mozemo baciti na posao. Ako nam bude sve po planu imat cu Englesku bebicu oko bozica 

StellaMaris nikad odustati!!! I tebi lijepi pozdrav sa juga 

Saljem vam svakoj po potrebi moje dobro raspolozenje i pozitivne misli te Vam savjetujem da iskoristite ovo dobro vrime i da skupljate vitamin D sto je vise moguce, vjezbajte, jedite zdravo, trcite u paru/drustvu, odbacite lose navike ( ja sam prestala sa pusenjem prije 3god i sa kavom prije 1god - muz takodjer ), pijte 2L vode minimalno dnevno za odlican ten i za elasticnu kozu, opustite se uz knjigu koja vam pase kad muz nije kuci i uzivajte mastajuci o tom svijetu maste gdje sve izgleda onako kako zelite ( u mom slucaju je to trenutno 50ShadesOfGrey-Trilogija koju citam vec drugi put ) , pojacajte omiljeni radio / album i razbacajte se po kuci / stanu kad vas nitko ne gleda… To su stvari koje nam daju osjecaj samopouzdanja a samim tim i sigurnost u ono sto zelimo! Uzivajte u sebi i ovom lijepom vremenu, pozitivnim ljudima dolaze pozitivne vijesti 

Saljem vam puse sa juga i zelim svu srecu svijeta svim trudilicama i onima koje ce postati da vas ne spominjem ponaosob jer cu vjerovatno nekog zaboraviti napisati. 

• Vesela2
    20. Ožujak 2015. 14:55

Sta znaci kad propada u donjem dijelu stomaka…

Vesela

almS
    20. Ožujak 2015. 15:10

Drage moje cure,
    zelim vam svima prije svega divan dan, pa nakon toga i cijelu ovu godinu, nek pozitivno razdoblje za sve nas pocne sa proljećem.
    Ja sam jako pozitivna ovih dana i iako me je strah priznati puna nade u iscekivanju +
    Sve koje su duze ovdje znaju da si ja ne dam oduska i da sam uvijak spremna za M ali ovaj mjesec je drugacije. Temperatura mi stalno raste, danas je 10 dpo i jutros je bila najvisa otkada je mjerim. Jutros sam cak dosla u iskušenje da napravim test, ali smatram da je jos rano, necu da se unaprijed razocaram, ali ako do 14dpo temp ostane povisena piskit cu test Jos 5 dana do ocekivane M i iako je rano za bilo kakve simptome iste iskreno se nadam da se neće ni pojaviti.  Uz sve to sam 8dpo imala kapljicu krvi na gacicama koja moze znaciti ili neku upalu ili oplodnju. Ja navijam za ovo drugo.  Bradavice me bole uzasno na dodir. Sve i da dodje M, bar sam iskusila ovu nadu i slijediti cu primjer svih vas i nastaviti se boriti. Veliki pozdrav za sve vas, narucito za tebe Stella! 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

NMareN
    20. Ožujak 2015. 15:15

StellaMaris i mama2 beta i nije baš tako mala da je nemogu očitati ali svako je manja , više od 50 ali i to je malo manje od duplo manje nego zadnji put, iduci tjedan još jednom kontrola i nadam se da ce tad pasti koliko treba do kraja.
    Dr je rekao da s planiranjem bebe možemo krenuti u 8mk a to mi se cini jaaako daleko,to je naime 6mj od zahvata, a zadnji put mi reko 4-6 mj pricekati, ko ce ga znati koliko sad cekati....
    Prekrasno je vrijeme, sunčano,predivno, curke uživajte mi za vikend .
    Tena čim budeš u mogućnosti javi nam novosti, nadam se da je sve u redu.

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.