Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maja777
    18. Ožujak 2015. 12:16

Tena, po kalendaru koji imam u mobitelu 7+5...
    sutra ću vjerojatno nešto točniju informaciju imati...
    ..samo se smiri i sve će biti uredu...možda uopće nije tako strašno kao što ti sada dijeluje...a možda nećeš niti morati na operaciju...

pokušavam te smiriti jer stvarno nije tako loše...ono što bi ti preporučila su kapsule vitamima miVita...savjetuj se s ginekologicom, ali si svakako moraš imunitet ojačati...

kosee
    18. Ožujak 2015. 12:55

Tena, drži se

maja777, jesi nam se već pridružila u Jesenskim bebama, čini mi se da ti još upadaš među nas

Ostalim curama ostavljam puse i dobre vibre   

Što se tiče rada u prvom tromjesečju, teško je nešto pametno savjetovati jer je to jako individualno. Ja sam imala mučnine, vrtoglavice i bila sam jako umorna, ali sam uspjela izgurati svoje radno vrijeme (cca 8h dnevno 5 dana u tjednu, dakle standardno). Jedva bih dočekala vikende da se ujutro mogu naspavati i da mogu više odmarati. Prijateljica koja je jednako toliko trudna nije imala nikakve tegobe, kao da i nije trudna, još uvijek se bavi plesom i jako je aktivna, sve joj je super. Nikad ne znaš kako će biti.

Nessah
    18. Ožujak 2015. 13:11

kosee hvala na primjeru. Svakako je dobro baviti se nekom fizickom aktivnoscu da sto bolje izvuces te prvotromjesecne tegobe. Vidjet cemo! 

Pozdrav svim trudillicama!! 

kosee
    18. Ožujak 2015. 13:19

Meni je nažalost doktorica otpočetka zabranila fizičke aktivnosti i još nisam dobila odobrenje da krenem s njima. Imala sam neku naznaku hematoma koja se srećom uspješno razgrađuje (nisam imala krvarenja), ali je rekla da se pazim i pijem Duphastone dok ne budemo sigurni da je to sve riješeno. Ostavila me na poslu jer sam rekla da tako želim, a i zato što je riječ o uredskom poslu.

Sve skupa, teško se s time pomiriti, posebno ako voliš planirati unaprijed kao ja, ali čini se da je trudnoća (pa čak i pokušavanje da ostaneš trudna) samo priprema na dijete i sve neočekivane situacije na koje nećemo moći utjecati nego ćemo se morati prilagoditi kako budu dolazile.

NMareN
    18. Ožujak 2015. 13:34

Od jutros imam lagane grčeve, inače kad bi dobila grčeve došla je menga, za sada je još nema ali je to možda znak da ce doći... Neznam sto bi mislila osim da čekam,rekli su mi da ce doći otprilike 4tj nakon zahvata a to ce biti za tjedan dana, možda Urani. Uglavnom jedva čekam da dode .

Ja to mogu, ja to hoću....

almS
    18. Ožujak 2015. 13:38

Tena, doista mi je zao zboog svega sto ti se desava. Ja ne znam bas puno o hpv-u ali nadam se da su te cure utjesile. Svakako pokusaj ojacati imunitet, sto vise mozes. Tako pozitvnoj i dobroj osobi glupi hpv ne moze nista.
    Maja777 i Dibl, zelim vam srecu sutra. Javite nam kako je proslo, ne mogu zamisliti vase uzbudjenje. Dilb, hvala ti na ovim rijecima. Stvarno je cudno kako se nekad sudbina poigra sa nama, ja mu nisam htjela nista govoriti o pozitivnoj lh trakici, da ga ne mucim, znam da nije do njega, kad se on pojavi kuci. Nadam se samo da je to dobar znak.
    Kookoo, nadam se da ce ti nakon pregleda mnoge stvari biti jasnije, javi nam sta ti je rekao doktor. Nadam se i zelim ti da ti se uskoro sve fino poslozi.
    Stella, kako si ti? Jel ova gore spomenuta nervoza od iscekivanja ili te generalno sve nervira? Ne daj se, draga, sutra je dan D. Tvoj sam najvatreniji navijac.
    Pepita, Kosee, Babaygirl, Mama2, Nesah i sve ostale cure koje nisam nabrojala saljem vam virtualni zagrljaj.
    P.S. Jutros mi se temp povisila za 0,1°

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Tena9
    18. Ožujak 2015. 13:47

Tnx almS ;) Utješile, nasmijale i smirile malo..ali ipak, suze kreću same od sebe...al bude ok

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    18. Ožujak 2015. 14:05

Tena draga nemoj biti tužna, sve ce biti u redu . sigurna sam da ce sve biti u redu i da nije tako strasno kako zvuci. Cure koje su upoznate istim rekle su ti malo vise o tome a sve mi ostale pružamo ti dodatnu utjehu .

Ja to mogu, ja to hoću....

• kikica91
    18. Ožujak 2015. 14:15

Curkeeeeee vadila sam betu ispalo mi je 18.20 pozitivna je al mala trudnoca pa se nista ni ne vidi na uzv..... drzi te palceve da je to to i da bu sve dobro :p

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.