Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    11. Veljača 2015. 10:52

Jelena šta se tiče simptoma, baš ih i nema puno, naime jedna cura pokušava ostati trudna već 2god i nikako, svi njeni i njegovi nalazi su uredni, i rekla je da ju je ginekolog uputio na HSG da se vidi prohodnost jajovoda, znači prvo će joj s nekom tekućinom ustvrditi prohodnost pa tek onda vidjeti da li je potrebno propuhivanje ...

http://zena.hr/clanak/trudnoca/zacepljenje_jajovoda_cesti_je_uzrok_neplodnosti/8702

evo ti link pa pročitaj 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Lela29
    11. Veljača 2015. 10:55

Jelena, godinu dana se ništa nije dogoilo, a mužev spermiogram je bio odličan, sljedeći korak je bio hsg, odnosno propuhivanje.  Prije toga me poslao da vadim spolne hormone.

Pepita2109
    11. Veljača 2015. 11:03

Minchica meni je danas već 42dc i još nisam dobila, mene je jedino strah da će se ponoviti scenarij od prošlog ciklusa koji je trajao 63 dana, tako da neće me ni negativan test razočarati samo da mi dođe ranije ako misli  trenutno sam si rekla da ću čekati taj 63.dan pa ako dođe i prije neka.. sad sam ustrajna u ne rađenju testa jer ga nemam kući,ali kad mi za koji dan stignu naručeni nadam se da ću imati snage i dalje čekati.. prošli cijeli ciklus me trbuh bolio kao da ću dobiti, a ma bilo je koma,sada jedino s čime se mogu pohvaliti je da se dobro osjećam, nekako sam vesela i opuštena.. nemam PMS bolove, jedino su mi sise malo teže.. a kad trebam dobiti naravno bole, zato svako jutro pipkam sise da vidim da li me bole  vidjeti ćemo

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

jelena21
    11. Veljača 2015. 11:09

hvala curke, malo ću sve to istražiti pa vidjeti što dalje...

snaga uma....

Minchica
    11. Veljača 2015. 11:25

Pepita 
    Nadam se skupa s tobom...
    I da moji PMS bolovi nisu PMS bolovi...
    Znate li curke koliko dugo se ocekuje da traje implantacija i popratni bolovi?
    Jelena
    Najbolje da o time popricas sa svojim ginekologom... I otklonis strahove ili ukoliko su tvoji strahovi utemeljeni zapocnes sa odgovarajucim postupcima. Nista nije nerjesivo...🌸🌸🌸🍀

Minchica
    11. Veljača 2015. 12:24

Jelena,zasto si uopce posumnjala na neprohodnost jajnika?

Meni se sve vise cini da sam u procesu dobivanja m a ne iscekivanja +. 

😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.