Minchica dobrodošla šta se tiče umišljenih simptoma i ja sam tu na popisu, prošli ciklus sam imala skoro sve moguće simptome
zato sam se odlučila sad opustiti šta se tiče toga, voljela bih da je plus,ali nisam opterećena toliko oko toga
Jučer sam bila na kontroli za uho i rekla je da mi je upala prošla,ali da popijem antibiotik do kraja tj sutra još
što se tiče PMS-a nakon jučerašnjeg ludila oko čišćenja, čudnog ručka, navečer me uhvatila malo jača mučnina, malo sam prilegla i za 30min bila ko nova, danas sam primjetila da me lice malo svrbi i da mi izbijaju akne, sve upućuje na dolazak M, jedino me ne boli kao da ću dobiti i sise nula bodova..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bok cure! Minchice dobrodosla :) Ajde napisi koji su tvoji simptomi za ovaj mjesec :)
Ja sam jutros nekako tuzna malo, jer zadnjih dan-dva nikakvih simptoma nemam, samo grudi teske, nista ne boli, nista ne zateze. NIsam se ni posljednjih mjeseci nesto ludo uvjeravala u trudnocu, a testove sam piskila samo jednom, kad mi je kasnila 2 dana (inace mi nikad nije kasnila), i naravno, do kraja tog dana sam i dobila.
Koliko sam bila nabrijana da cu jucer/danas popisati test (jer sam ga kupila), toliko se danas mislim da jednostavno ne radim nista dok M ne zakasni, ako uopce misli zakasniti.
Ja jos uvijek nisam dobila sto se nadam da ce tako i ostati :) Juce sam imala bolove u predjelu jajnika koji su brzo prolazili,jutros kada sam ustala nista me ne boli,jos 2-3 dana pa cemo vidjet sta ce bit :)
Tanchy
Bok Pepita i Kookoo!
Ja vas potpuno razumijem kad je u pitanju nestrpljivost oko testova...ovaj put sam ga jednostavno odlucila NE KUPIT do dana ocekivane m (a to je u ponedjeljak). Tad mislim da cu kupit 2,jedan za odmah a jedan za iduce jutro :-) to je kao kad si npr na dijeti i onda se mucis,mucis dok jedan dan be popiii...i smazes sve na sta naidjes :-))
Sto se tice simptoma:
Prvo sam primjetila da sam odlicne volje,samo se smjeskam,sve mi je zabavno i veselo. Inace sam vesela osoba ali ne bas ovako...Zatim,jucer mi se ucinilo da su mi cicke (inace minijaturne) nekako napuhane,ne bole ali kao da su malo balonaste,osjetim da su tu. Zatim uzasna zgaravica al to moze bit i od stresa... Danas PMSasti bolovi u trbuhu/jajnicima.
Sve skupa moze biti pravi,cisti PMS i u pon moze osvanuti M u svom punom sjaju... Ali ja se nadam :-)
A da i pas me cudno gleda ali i to moze bit posljedicno mom posvemasnjem ludilu :-)))
Jelena, ja sam imala neprohodne jajovode, vjerojato posljedica operacije, ostala sam trudna u drugom ciklusu nakon propuhivanja.
Minchica, nađi način da se riješiš stresa, najveći neprijatelj trudilicama. Ja sam imala gadan period, doslovno mi je kosa ispadala od nervoze i stresa, pilates je bio moje rješenje. 3x tjedno, preporodila sam se u mjesec dana. Nađi ispušni ventil obavezno!
Lela, nema tog ispusnog ventila koji nisam probala,vjeruj mi...
Sportovi koje redovito prakticiram,masaze,hobiji...svepadneu vodu taj tren kad dodjem na posao jer je takav... 🙈🙉🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji