Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    10. Veljača 2015. 15:04

Hvala vam drage na lijepim rijecima. Veliku pusu vam saljem Sad nakon te pape cu valjda nesto vise znati, samo moram cekat da menzis prode. I malo samu sebe po repu sto bi se reklo...Uvijek neki stres bude, njega nikako izbjec. 

14.06.2014. L ♥

tonina28
    10. Veljača 2015. 20:29

Ja jos uvijek nisam,dobila niti se osjećam kao cu dobiti.  Nista me ne boli. 
    Ja se jos uvijek nadam da je mozda prerano i da je kasnije bila,ovulacija 😜. Nada umire posljednja,ali,kao sto se rekle..dok ne stigne m ima nade.

baby♡girl
    10. Veljača 2015. 20:38

Lela čestitam od srca  baš mi je drago zbog tebe 
    Luki držim fige da će sve biti dobro 
    Ostalim trudilicama puno sreće 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Minchica
    10. Veljača 2015. 20:45

Drage djevojke, zene, buduce majke...
    Duze vrijeme vas pratim i citam no tek sam se sada odlucila pridruziti vasoj zajednici.
    Razlog - i mi planiramo i radimo bebu.
    Razlog sto sam prilicno nervozna i nestrpljiva ovih dana je taj sto prema svemu sudeci, osjecam neke cudne simptome i promjene na sebi posljednjih nekoliko dana a vjestica bi trebala stici u ponedjeljak.
    Ne znam je li od silne zelje pa si umisljam ili se stvarno ovaj put nesto dogadja.
    Kako cu docekati ponedjeljak nemam pojma....
    Puno pozdrava saljem svim klokanicama i nadam se da cemo se lijepo druziti, pratiti i medjusobno podupirati :) :*

Lela29
    11. Veljača 2015. 07:34

I ja sam doživjela umišljene simptome, sve od reda. Ovaj mjesec kad je upalilo, ni jednog simptoma, toliko sam se zaokupila drugim stvarima da nisam stigla umislit :D

Minchica
    11. Veljača 2015. 07:41

Hvala na dobrodoslici,curke 
    Imam uzasno stresan posao a po prirodi sam takva da stres prozivljavam na n-tu potenciju tako da me jos dodatno strah da tim stresom ne naskodim potencijalnom plusicu i tako...u krug...
    Tonina,cvrsto drzim fige da se m ni ne pojavi i da je samo bilo rano za testic...e kad bi imale neku carobnu kuglu da preskocimo taj period izmedju ovulacije i m 🔮
    Ja sam pak jutros dobila klasicne pms bolove ali i dalje se nadam da se to moj plusic kotrlja i ugnjezdjuje 😁

jelena21
    11. Veljača 2015. 07:59

Minchica, dobrodošla u naš maleni svijet!!!!!!!!
    Curke moje, čekamo vas što isčekujete, nadamo se pozitivnim vijestima..
    Ima li netko od vas iskustva s neprohodnim jajovodima? Jučer sam nešto o tome čula i odmah pomislila da je to moj problem. Ima li tu kakvih simptoma, tegoba?

snaga uma....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.