Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dillb
    10. Veljača 2015. 13:36

tonina28, meni se to dogodilo u 12. mjesecu. tri testa su bila negativna, došla menga 42. dana. izgleda da je bila biokemijska. pričekaj još koji dan pa vidi što ti je za činiti. sretno! 

LuKi, baš mi je žao. obzirom na sve što si porošla i što prolaziš, kad će sve na zelenu granu sjesti... jesi li probala sa nekom alternativom? homeopatija? iako sam ja vidjela kako ljudi ozdravljaju od jako teških bolesti i putem molitve. 

Lela, ponovi betu za par dana. dok raste, dobro je. 

Arria, baš lijepe vijesti. čuvajte se i mazite 

Pepita2109
    10. Veljača 2015. 13:54

Luki znam i u svakom slučaju sretno  i nadam se da će prestati ove nuspojave 

Arria super da je s malenom sve u redu  a ti odmaraj što više 

Lela ne razumijem se u betu,ali u svakom slučaju šaljem pozitivne vibrice 

Eh sad ja mislim da se ću ja ipak dobiti, uhvatila sam se čišćenja kao da mi je to zadnje čišćenje haha i ručak mi je bio toliko čudan da se frendica šokirala ( tuna u konzervi i preko nje senfa i onda još dva jaja na oko ) heheh 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

renata6
    10. Veljača 2015. 14:51

Luki, drž se draga, nemam ti pametno što savjetovati, tablete ne koristim niti sam koristila, znam da ćeš ti to sve izdržati, prava si hrabrica!

LuKi5
    10. Veljača 2015. 15:04

Hvala vam drage na lijepim rijecima. Veliku pusu vam saljem Sad nakon te pape cu valjda nesto vise znati, samo moram cekat da menzis prode. I malo samu sebe po repu sto bi se reklo...Uvijek neki stres bude, njega nikako izbjec. 

14.06.2014. L ♥

tonina28
    10. Veljača 2015. 20:29

Ja jos uvijek nisam,dobila niti se osjećam kao cu dobiti.  Nista me ne boli. 
    Ja se jos uvijek nadam da je mozda prerano i da je kasnije bila,ovulacija 😜. Nada umire posljednja,ali,kao sto se rekle..dok ne stigne m ima nade.

baby♡girl
    10. Veljača 2015. 20:38

Lela čestitam od srca  baš mi je drago zbog tebe 
    Luki držim fige da će sve biti dobro 
    Ostalim trudilicama puno sreće 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Minchica
    10. Veljača 2015. 20:45

Drage djevojke, zene, buduce majke...
    Duze vrijeme vas pratim i citam no tek sam se sada odlucila pridruziti vasoj zajednici.
    Razlog - i mi planiramo i radimo bebu.
    Razlog sto sam prilicno nervozna i nestrpljiva ovih dana je taj sto prema svemu sudeci, osjecam neke cudne simptome i promjene na sebi posljednjih nekoliko dana a vjestica bi trebala stici u ponedjeljak.
    Ne znam je li od silne zelje pa si umisljam ili se stvarno ovaj put nesto dogadja.
    Kako cu docekati ponedjeljak nemam pojma....
    Puno pozdrava saljem svim klokanicama i nadam se da cemo se lijepo druziti, pratiti i medjusobno podupirati :) :*

Arria
    10. Veljača 2015. 21:59

Minchica

Drage djevojke, zene, buduce majke…
    Duze vrijeme vas pratim i citam no tek sam se sada odlucila pridruziti vasoj zajednici.
    Razlog - i mi planiramo i radimo bebu.
    Razlog sto sam prilicno nervozna i nestrpljiva ovih dana je taj sto prema svemu sudeci, osjecam neke cudne simptome i promjene na sebi posljednjih nekoliko dana a vjestica bi trebala stici u ponedjeljak.
    Ne znam je li od silne zelje pa si umisljam ili se stvarno ovaj put nesto dogadja.
    Kako cu docekati ponedjeljak nemam pojma….
    Puno pozdrava saljem svim klokanicama i nadam se da cemo se lijepo druziti, pratiti i medjusobno podupirati :) :*

Dobro nam došla! Mogu biti i umišljeni simptomi od jake želje, sama sam to doživjela, a i ne mora biti! Sretno da i ti ugledaš svoj plusić! 

Lela29
    11. Veljača 2015. 07:34

I ja sam doživjela umišljene simptome, sve od reda. Ovaj mjesec kad je upalilo, ni jednog simptoma, toliko sam se zaokupila drugim stvarima da nisam stigla umislit :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI