Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    30. Siječanj 2015. 11:03

I zaboravila sam dati podršku Teni da bude sve OK, ako nas čita i dalje, vjerojatno je problem u kasnijoj O ko što smo vidjeli dosta puta tu na forumu, držim fige draga da se što manje nerviraš 

P.S. neznam zašto mi računalo izbacuje po dva posta kad samo jednom pritisnem 'Pošalji'

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    30. Siječanj 2015. 11:24

Dobrp jutro curke, ja sam tek sad ustala nije mi dobro, uho me boli još jače, idem doktorici poslije ponovo pa ćemo vidjeti, uz sve to me i trbuh povremeno boli.. :( 

almS nisam nikad koristila vaginalete do sad,ali sam puno čitala i svugdje kažu da ne mogu djelovati na cikluse baš kao što ti je Luki objasnila

BabyGirl meni je prije 15 dana ginekolog dijagnozirao policistične jajnike i odmah sam se bacila na proučavanje.. ima puno čajeva i preparata u kapima koje se mogu koristiti.. Vrkuta,stolisnik, neven, gospina trava, kadulja, rusomača, melisa, kopriva, ma ima toga puno.. Ja sam izabrala u početku samo vrkutu jer sam je već imala doma i uz pijuckanje istraživala o njoj i zaljubila se u nju, zatim sam našla da je za liječenje policističnih jajnika najbolja kombinacija vrkute i stolisnika (hajdučka trava), pa eto sad pijem taj čaj dva tjedna.. pije se 3mj pa pauza 1mj (u pauzi je najbolje piti koprivu tako mi je moja buduća svekrva koja se bavi biljem rekla), a šta se tiče kapi jako su hvaljene femisan A kapi samo to mi je skupo jer jedna je bočica 80kn,a kod liječenja policističnih jajnika se pije malo veća doza pa nije dovoljna ni za mjesec dana.. i naravno što zdravija prehrana (posebno: voće, integralne žitarice, rajčica, mrkva, celer, peršin, naranče, jogurt, smokva, ananas, đumbir, cikla, curry začin, origano,soja, kava od cikorije...)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    30. Siječanj 2015. 11:55

I da, zaboravila sam vam napisati sto se tice policisticnih jajnika, ukoliko imate sindrom policisticnih jajnika, a ne samo policisticne jajnike izbjegavajte secer sto je vise moguce, jer doticni PCOS sa sobom nosi I intoleranciju na glukozu, tocnije pocetni dijabetes.

Pepita2109
    30. Siječanj 2015. 12:05

LuKi

I da, zaboravila sam vam napisati sto se tice policisticnih jajnika, ukoliko imate sindrom policisticnih jajnika, a ne samo policisticne jajnike izbjegavajte secer sto je vise moguce, jer doticni PCOS sa sobom nosi I intoleranciju na glukozu, tocnije pocetni dijabetes.

i kod policističnih jajnika se treba izbjegavati šećer, ja sam inače ovisna o kraš expresu obavezno ga moram popiti svako jutro to mi je kao kava i čokoladi (ali za kuhanje), i toga se ne mogu i ne želim odreći, ali pazim :)

🙏👸👸🙏❤️

14.06.2014. L ♥

• viky96
    30. Siječanj 2015. 12:07

jutro curkee...nisam mogla docekati jutro da vidim vase komentare...

Ja se nadam da ste upravu i da ce bit plusic…danas cu po test! 

:-D 
    LuKi5
    30. Siječanj 2015. 12:11

viky96

jutro curkee…nisam mogla docekati jutro da vidim vase komentare…

Ja se nadam da ste upravu i da ce bit plusic…danas cu po test! 

:-D 

Sretno :))) Drzim fige da ces nas obradovati s plusicem. 

14.06.2014. L ♥

bebinjo
    30. Siječanj 2015. 12:29

Evo mene sa još jednim pitanjem! Da li mogu prenesti vodene kozice ako sam ih prebolila? Frendica jucer saznala da ima kozice a viđale smo se par dana za redom pa da ih ne bi prenesla na dečka jer ih on nije imao. A znam da kozice u kasnijoj dobi mogu izazvati i neplodnost a to mi ne treba nikako sada!

viky96
    30. Siječanj 2015. 12:46

bebinjo ja mislim da nemozes prenijeti na njega…jer se ti nemozes ponovo zaraziti posto si preboljela to vec
    Mum of four
    30. Siječanj 2015. 13:50

bebinjo

Evo mene sa još jednim pitanjem! Da li mogu prenesti vodene kozice ako sam ih prebolila? Frendica jucer saznala da ima kozice a viđale smo se par dana za redom pa da ih ne bi prenesla na dečka jer ih on nije imao. A znam da kozice u kasnijoj dobi mogu izazvati i neplodnost a to mi ne treba nikako sada!

Mislim da se nemoze prenjet.. moj muz dobio vodene kozice u 27-moj godini i ja sam svejedno ostala trudna 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

baby♡girl
    30. Siječanj 2015. 12:45

Hvala vam curke na savjetima. Idem onda prvo probat s čajem vrkuta + hajdučka trava kao ßto je rekla Pepita21.  
    Pokušavam i tu jednu kavu izbaciti, taman nek ju čaj zamjeni. 
    Viky96 navijam za velikiii plus 
    Tena na prvom pregledu u prvoj trudnoći ginekolog je 20min čačkao sa vag.uzv, nije mogao ništa naći, i na kraju neku mikroskopsku točkicu našao. Ta točkica je sad moja duša teška 10 kg. Kasnija ovulacija, prenjela 9 dana pa inducirani, a beba po rođenju procijenjena na 39tj. Samo pozitivno 

Pepita2109
    30. Siječanj 2015. 13:20

baby♡girl

Hvala vam curke na savjetima. Idem onda prvo probat s čajem vrkuta + hajdučka trava kao ßto je rekla Pepita21.  
    Pokušavam i tu jednu kavu izbaciti, taman nek ju čaj zamjeni. 
    Viky96 navijam za velikiii plus Tena na prvom pregledu u prvoj trudnoći ginekolog je 20min čačkao sa vag.uzv, nije mogao ništa naći, i na kraju neku mikroskopsku točkicu našao. Ta točkica je sad moja duša teška 10 kg. Kasnija ovulacija, prenjela 9 dana pa inducirani, a beba po rođenju procijenjena na 39tj. Samo pozitivno 

Ma nema na čemu samo da ti kažem kako se pije, znači dnevno moraš popiti najbolje bi bilo bar litru tog čaja,ali ne odjednom i ne pije se ni šalica odjednom nego lagano se pijucka 

🙏👸👸🙏❤️

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI