NMareN Hvala na podršci. Kako si ti?
dulcinela U sličnoj smo situaciji, ja sam ovaj mjesec koristila lh trakice i napokon sam pogodila O koja mi je pala na 16dc (mislila sam da ju nemam ili da mi je dosta ranije), još dva dana pa ćemo vidjeti čeka li nas T ili M. Navijam da vam ovaj ciklus bude dobitni
StellaMaris, hvala na lijepim zeljama! Takodjer zelim isto tebi, tj. da za dva dana bude T, a ne M! Mi smo krenuli neoptereceno, ali do ovog ciklusa sam polako uvodila sve vise, od cajeva do bazalne i lh trakica. Treba napasti sa svih strana da se dobro upozna vlastiti ciklus i tijelo.

<3 2/2013 <3
Pepita čula sam često da dijete zna predosjetiti trudnoću, i mačke. Tvoja mama je super mama, imaš veliku obitelj, to je baš lipo
Ina90 nemaš što izgubiti probaš li s čajevma, možeš samo dobiti. Sve samo da se izbjegnu svakakvi medikamenti
Ina90 cajevi su ok, ja sam primijetila da iako imam redovite cikluse i nisu mi bili potrebni u tom smislu, ipak mi menga drukcije pocinje otkad ih pijem i manje mi je bolna. Prije sam imala dva dana spotting, smeckasti iscjedak dok ne krene, a sad mi odmah krece prava menstrualna krv. Mislim da je vrkuta posebno dobar caj za zene i da svakako regulira ciklus, a onda je valjda lakse i zatrudniti.

Pepita čula sam često da dijete zna predosjetiti trudnoću, i mačke. Tvoja mama je super mama, imaš veliku obitelj, to je baš lipo
Ina90 nemaš što izgubiti probaš li s čajevma, možeš samo dobiti. Sve samo da se izbjegnu svakakvi medikamenti
Bome je super mama i svaka moja frendica joj se divi jer one jedva sa jednim a kako moja mama sa nas tako puno hehe ali eto valjda se sve može
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
NMareN lijepo je znati da nas nisi zaboravila
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Arria, ne brini, bit ce sve ok.. cuvaj sebe i bebu, ne forsiraj se previse.. Svaki organizam je drugaciji.
Novim curama zelim dobrodoslicu i nadam se da cemo se uskoro i sa vama radovati.
Stella, zaista ne zalim da potpaljujem nadu i samim tim da uvecam razocarenje ukoliko M dodje, ali imam bas bas dobar predosjecaj i ne mogu dočekati da prodju ova dva dana iscekivanja.
I svim ostalim curama, drzim palčeve.
NmareN veliki ljubac za tebe, hvala sto mislis na nas!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji