Pepita čula sam često da dijete zna predosjetiti trudnoću, i mačke. Tvoja mama je super mama, imaš veliku obitelj, to je baš lipo
Ina90 nemaš što izgubiti probaš li s čajevma, možeš samo dobiti. Sve samo da se izbjegnu svakakvi medikamenti
<3 2/2013 <3
NMareN lijepo je znati da nas nisi zaboravila
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Arria, ne brini, bit ce sve ok.. cuvaj sebe i bebu, ne forsiraj se previse.. Svaki organizam je drugaciji.
Novim curama zelim dobrodoslicu i nadam se da cemo se uskoro i sa vama radovati.
Stella, zaista ne zalim da potpaljujem nadu i samim tim da uvecam razocarenje ukoliko M dodje, ali imam bas bas dobar predosjecaj i ne mogu dočekati da prodju ova dva dana iscekivanja.
I svim ostalim curama, drzim palčeve.
NmareN veliki ljubac za tebe, hvala sto mislis na nas!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Da se i ja malo javim :)
Odlučila sam da idem probati kupiti tu tinkturu konopljike (ne konoplje), nema veze sa konopljom :)
Trenutno pijem samo vrkutu, jer sam i ja odlucila najprije pokusati sa prirodnim. Malo pokusajte procitati o konopljici - navodno je super za cure koje imaju neredovite cikluse, PCOS, akne, poviseni prolaktin i slicno. Pa eto, ako kome pomogne, super.
Nama bi inace ovaj vikend trebalo poceti plodno razdoblje, pa se treba baciti na posao :)
M ne ocekujem 16.02. Ne znam stvarno kako cu to docekati, ali sto je, tu je.
Sortiraj odgovore
Najstariji