Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    22. Siječanj 2015. 13:08

Prvi tjedan kako pijem svoj čaj je prošao, mislila sam da se nikako neću moći naviknuti na jutarnje kuhanje čaja, a sada ga kuham i ujutro i predvečer pa ga pijuckam dok gledamo filmiće 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

NMareN
    22. Siječanj 2015. 13:15

Cure samo pozitiva,i naravno da ce te nam se i vi pridruziti ,jedva cekamo da nam dođete

Ja to mogu, ja to hoću....

bettyboop_st
    22. Siječanj 2015. 13:19

Krenili smo  non šalatno,al sa naznakom krenili.Koliko ce nam trebat,ne znam,al se veselimo 

kosee
    22. Siječanj 2015. 13:19

Leptirice, žao mi je, bit će idući mjesec  

Pepita, bravo na ustrajnosti, tako treba, samo tako nastavi!

NMareN, pa ti si brza, ja još nisam nazvala ginićku, nemam ju još preko socijalnog, pa si mislim otići kod svoje privatne za početak, ne znam ni sama..

leptirica0608
    22. Siječanj 2015. 13:22

Drage moje,
    ja sam jučer dobila menstruaciju, za razliku od ostalih bila je jako tamna, obilnost uobičajena, ali danas kao da mi je zadnji dan, gotovo da je nema..???!!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.