joj, gdje je ponedjeljak.... ajmeeee.... nađi si neku zanimaciju..... čisti, spremaj, peci, kuhaj, odi negdje....
snaga uma....
Samo nemoj zaboraviti ponijeti na put testic :)... O da da, za svatove ćeš hopsati ko balončić, hahaha, jedva čekam da napiše s Curie imam pluuuusiiiic :)
Ja to mogu, ja to hoću....
hahahah..ja ne vjerujem da se ovako samnom veselite i da tako navijate za nas ;) ma ja ću do pona već znati ali samo na poslu imam komp pa ću vam se tad javiti..ali ako idemo na put, a vjerovatno idemo onda se čujemo i za vikend jer u og imamo komp :) Da vas pitam, je li čudno kaj me malo boli dok se seksamo i opčenito kad se napnem me boli lagano dole...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Jutros sam otišla vaditi krv i na kraju mi nema uputnice tamo, skoro sam poludjela, a čekala 15min da dođem na red da se samo javim..
Moram priznati da ste me jedino vi utješile, i smirile koliko toliko.. ima puno čajeva šta se tiče tih ženskih problema i sva sreća buduća svekrva mi se bavi čajevima, tako da ćemo vidjeti,iako je ona odmah rekla da bih trebala piti vrkutu ili jednu mješavinu koju je napravila,ali eto bila sam lijena si raditi čajeve,ali sad se to promijenilo i krećem u akciju odmah..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Naravno da se veselimo, svaki plusic nas razveseli i dodatno nam da poticaj i zelju za našim plusicem, barem ja tako osjećam. Evo mi brojim još 5dana do neočekivane gospodicneM, nadam se da ce me nakon vjernih 17g izbjeći ...
17 godina??? pa moraaaaa..nadam se da će ova godina biti jaaaako puna vijesti o novim trudnoćamaaa :)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, kupi testić i piški ujutro, bila u Zagrebu, Ogulinu ili na Marsu, nemoj da ti ja tamo dođem
Pepita, eto super, i ja sam htjela reći da uzmeš vrkutu ali nisam bila sigurna ima li što bolje. Lijepo se discipliniraj i pij, ja pijem već 15-tak godina svoj čaj (isto biljni, smućkan po maminom receptu) svako ujutro natašte i više ni ne razmišljam hoću li ga kuhati ili ne. Sve je stvar navike.
Hahahahah..ok..ok..budem...kupit ću ga danas :) Ali znaš zakaj izbjegavam..da ne bude slučajno opet samo jedna crtica... -.-
Tena 17godina kao mi uredno svaki mjesec dolazi, dobila je prilično rano,s 11godina, a inače smo u 4.ciklusu pokušavanja :)
ahaaaaa...i ja sam je tako dobila..za 11.rođendan :P i također je redovito dolazila bez zakašnjenja tako da mi je sad ovo sumnjivo..a opet ne želim se previše veseliti..još se bojim da je "lažna uzbuna"
baš me zanima, jel se ikad upoznate vi cure s portala? mislim uživo? ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji