Pepita nemoj letit sa tabletama, ako si zainteresirana za čajeve, mogu ti preporučit jednu doktoricu iz Zg-a. Neću uzimati sebe kao primjer, jer sam neredovita u pripravljanju, ali hoću svoju sestru. Sve žene u mojoj obitelji su operirale endometriozu, moja sister je drži pod kontrolom čajevima od ove dr (nakon više od godinu dana bez pilula, svi su joj nalazi odlični, nije se vratila endo).
I da, ja uvijek obavljam pregled odmah nakon menstruacije, kako mi je reklo više doktora, tada je najbolji pregled.
Tena ja očekujem + od tebe, ništa manje
ja mu se nadam ali me od sve ove situacije lagano lovi panika...svi su pametni jako,. kao mladi ste...nemate uvjete...bla, bla, bla...ma joooooj...ali da...mislim da nebu ni došla jer se ne osjećam ko da bude...ne znam kad da opet test napravim...danas drugi dan izostaje M
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Pepita, guglaj malo ciste i PCOS pa pokušaj izregulirati čajevima i alternativom. Mislim da prvo trebaš pratiti par ciklusa i probati neke prirodne načine, a onda tek razmotri pilule.. Samo polako i bez brige, bit će to sve ok
Tena, kad smo ono rekli da piškiš? Držim najveće moguće fige
naša svakodnevna sapunica.... tena, svaka čast na strpljenju.... test???????
snaga uma....
hahah..a gle radim i prođe mi 10ak sati na posao pa doma skuhati dragome, malo pospremiti i tako...a ujutro sam u onom mraku pomislila da je došla i već skoro njemu počela plakati i on se već razočarao i napao me da sam ja kriva kaj se svaki mjesec oboje jako razočaramo i reko je da neće više čuti da sam možda trudna dok stvarno ne bdem..hahaha..i ja se onak tužna dignem iz kreveta, upalim svjetlo a ono gačice čiste :) hahahaha..umrla sam od smjehaaa...ma ne znam kad da ga napravim...danas kasni prvi dan..tj.jučer je trebala doći.. Kaj vi savjetujete? e da, da se odmah i pojadam...javim ja mami da mi kasni drugi dan a ona veli kao to ti je od stresa ne treba ti sad "tako nekaj"!!! molim?? užasna reakcija..kao radim do 5.mj.on ne radi nego sezonu...ma...grozno mi je kad tako ljudi glupo reagiraju ali onda ja samo dobijem još veći poriv da svima koji misle da ne mogu uspjeti pokažem da mogu i još se jače borim :) uff..sad je lakše ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Pepita probaju prvo s čajevima, moja kuma ih se tako riješila. Tena draga, držim ti palčeve velike do neba, svi zajedno želim ti jedan veeeliki plusic. A sto se tiče otkrivanja trudnoće, dragi i ja smo se dogovorili da ćemo otprilike prva tri mjeseca šutjeti o tome, to ce biti naša mala tajna :). A za reakcije koju ti navodis već sam čula vise puta... Nije bas ugodno čuti... U svakom slučaju žalim ti jednu malu mrvu... A test napravi za vikend kad ste doma pa da imate vremena slaviti :)
Ja to mogu, ja to hoću....
ja sam ti radila tri dana od izostanka i pokazalo plus ko kuća,sreeetno!!!!!
hmmm..budem se strpila pa prije nedjeljnjog ručka napravim i javim vam u pon ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji