Pepita, te cistice obicno pucaju same od sebe, zato ih je bitno pratiti jer mogu pocet rasti. Ako rastu onda je problem. Meni ti je desni jajnik krcat tih cistica koje su taman granicne za operaciju po velicini ali srecom ne rastu. Imam PCOS, meni je najveci problem radio I daje radi lijevi jajnik, dio lijevog jajnika nemam jer mi je bio zahvacen tumorom, ali to je vec druga prica, sto se tice tih cistica ukoliko same ne puknu, onda se preporuca terapija koja se pokazala korisnom u nekompliciranim slucajevima, jedino sto kao I svaka druga hormonska terapija mogu izazvati buru hormonalnih promjena, I zato neke zene teze ostaju trudne odmah nakon prestanka ispijanja iste. Svakako se preporuca sacekat sljedecu menstr. I obavit pregled, I ako su ciste I dalje prisutne djelovati. Drzim fige da ce sve biti u redu
14.06.2014. L ♥
Bas sam i ja mislila napisat da se mozda raspitas za neke lagane cajeve koji mogu utjecati na (ne)stvaranje cista. U svakom slucaju danas je sve rjesivo, sigurna sam da ce se i tebi pokazati neko rjesenje
Luki je pravi primjer toga
<3 2/2013 <3
Jutroooo žene :) Samo da javiiim....još se gđa. M nije pojavilaaaaaaaaa :) <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji