A pepita stvarno nezgodna situacija...a da probas ciklus-dva bez iceg, mozda se povuku? Jesi li ikad prije imala taj problem?
A pepita stvarno nezgodna situacija…a da probas ciklus-dva bez iceg, mozda se povuku? Jesi li ikad prije imala taj problem?
Mislila sam i ja tako, vidjeti ću sutra i probati nešto više saznati o svemu, mislim ja sam nekako i znala da su ciste u pitanju,ali nisam znala da je u pitanju ovoliko cista i to baš na oba jajnika..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
<3 2/2013 <3
Pepita, te cistice obicno pucaju same od sebe, zato ih je bitno pratiti jer mogu pocet rasti. Ako rastu onda je problem. Meni ti je desni jajnik krcat tih cistica koje su taman granicne za operaciju po velicini ali srecom ne rastu. Imam PCOS, meni je najveci problem radio I daje radi lijevi jajnik, dio lijevog jajnika nemam jer mi je bio zahvacen tumorom, ali to je vec druga prica, sto se tice tih cistica ukoliko same ne puknu, onda se preporuca terapija koja se pokazala korisnom u nekompliciranim slucajevima, jedino sto kao I svaka druga hormonska terapija mogu izazvati buru hormonalnih promjena, I zato neke zene teze ostaju trudne odmah nakon prestanka ispijanja iste. Svakako se preporuca sacekat sljedecu menstr. I obavit pregled, I ako su ciste I dalje prisutne djelovati. Drzim fige da ce sve biti u redu
Pepita, te cistice obicno pucaju same od sebe, zato ih je bitno pratiti jer mogu pocet rasti. Ako rastu onda je problem. Meni ti je desni jajnik krcat tih cistica koje su taman granicne za operaciju po velicini ali srecom ne rastu. Imam PCOS, meni je najveci problem radio I daje radi lijevi jajnik, dio lijevog jajnika nemam jer mi je bio zahvacen tumorom, ali to je vec druga prica, sto se tice tih cistica ukoliko same ne puknu, onda se preporuca terapija koja se pokazala korisnom u nekompliciranim slucajevima, jedino sto kao I svaka druga hormonska terapija mogu izazvati buru hormonalnih promjena, I zato neke zene teze ostaju trudne odmah nakon prestanka ispijanja iste. Svakako se preporuca sacekat sljedecu menstr. I obavit pregled, I ako su ciste I dalje prisutne djelovati. Drzim fige da ce sve biti u redu
Stvar je u tome da on meni nije puno ni rekao o tim cistama, tako da ću probati sutra saznati neke bitnije detalje da vidim kakve su mi mogućnosti.. hvala i ja se nadam
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️

14.06.2014. L ♥
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji