Nika, zaista ne znam zašto si se uvijedila. Cure su ti pokušale obrazložiti svoje mišljenje, ti dala svoje, ne podudaraju se, ok, ne mozemo svi isto razmisljati. Ja ponavljam da znam curu koja je pokusavala na razne nacine, nije osjecala nikakve simpotme a sve bilo ok.. i ona je pomocu trakica otkrila da joj je O dan nakon sto joj je M zavrsila. Zaista nema potrbe da se ljutis, od pocetka smo si bile potpora i mi se radovale zbog tebe i podrzavale te, ti nas tješila i dijelila sa nama sve tegobe.
Tena i NmareN drzim vam palceve i vibriram za velike +
LP
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Joooj cure, pa ne postoji ispravan i neispravan način da se ostane trudan - netko piški na trakice, a netko se prepusti, svaka ima svoj način i radi to u skladu sa svojom osobnošću.
Meni je super što si ti Nika ostala trudna bez puno razmišljanja, a bit će mi super i kad Stella ostane trudna jer je odgodila službeni put zbog trakica.
Tu smo da si pružamo podršku, svaki savjet je dobrodošao, ali ne smije biti ni ljutnje ako se neki savjeti ne prihvate. Vjerujem da svaka od nas radi najbolje što može i zna, a cilj nam je svima isti i zato smo i tu
Curke mi smo danas bili na UZV i sve je super, danas je vidio malenu curku, a zadnji put dečka tako da još nismo 100% sigurni. I došao mi nalaz Tripl testa za Downov sindrom i hvala Bogu negativan je.
Arria najbitnije da je pregled prošao dobro i da su nalazi uredni. A često se dogodi da krivo vide spol, znam par situacija kad se kupovalo sve rozo a na kraju se rodi dječak i obratno, ja kupovala sve neutralno baš iz tog razloga iako su mi govorili da je muško ali nikad 100%. Možda na idućem UZV doktor bude sigurniji.
<3 2/2013 <3
Evo mene sa pregleda.. Gledajući trudnice oko sebe poželjela sam da me ginekolog obraduje s jednom točkicom ( iako je to gotovo nemoguće ) i da iznenadio me s točkicom i to ne samo jednom negooo sa puuuuuuuno njih.. Naime oba jajnika su mi zahvaćena sa malim cisticama i kao terapiju mi naravno preporuča kontracepcijske pilule,ali ako želim u skoro vrijeme, godinu ili dvije ostati trudna, onda ne.. i sad ja sjedim pred laptopom zbunjena i ne znam šta da radim... Nije mi neka sila da sad baš moram imati bebicu, aliii opet možda se predomislim brzo i šta onda.. mislim puno cura/žena je pilo te tablete pa ostale trudne zašto je meni onda tako rekao
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
A pepita stvarno nezgodna situacija...a da probas ciklus-dva bez iceg, mozda se povuku? Jesi li ikad prije imala taj problem?
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji