Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika9
    15. Siječanj 2015. 12:49

ok  vidim ja da netreba govorit svoje mišljenje i volila bi da sam jezik pregrizla i prešutila svoje mišljenje....
    Uživajte ja vam sve najbolje želim...možda se i čujemo nekad...i unaprijed vam čestitam jer ostvarit će se i vaš san kupili trakice ili ne.....
    neznate prihvatiti dobronamjerni savjet i napadate,neznam s kojim razlogom,iza svog stava stojim...drago mi je Stella da si pokrila svoje dane detektirane trakama i nadam se da cu za 12ak dana pročitat sretnu vijest pa se ispostavi da griješim...eto pozdravljam vas sve i želim Vam svu sreću od srca...
    Cure kojima sam bila podrška i žele se javit....slobodno čitat ću poruke...poz

Sreća se osmjehne kad je najmanje očekuješ...moje treće zlato na putu...

Tena9
    15. Siječanj 2015. 12:57

Curee..nemojte se svađati i bez razloga biti uvrjeđene...pa nisamo zato ovdje...svatko ima svoje mišljenje i radi po svome..ovdje možemo naići na dobar i kvalitetan savijet i razmjeniti koje iskustvo..nemojte se sveđati :) puse svimaa

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    15. Siječanj 2015. 13:00

Draga Tena držim ti palčeve velike kao , iskreno se nadam da imaš plusic. StelaMaris ovih 6 dana biti ce mi cijela vječnost, kad bi barem postojao način da prije saznamo jesmo li ili nismo,ova neizvjesnost je ubojita. Curke drage nemojte se prepirati, neka svatko ima svoje mišljenje i ok, sve smo ovdje sa zeljom da imamo svoje mrvice,neke prije neke kasnije,

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    15. Siječanj 2015. 13:45

Nadamo se svi zajedno s tobom da je to to,da ceš imati svoju mrvu, u slučaju da ipak nebude tako glavu gore i u nove pobijede bez previše očajavanja, može tako??

Ja to mogu, ja to hoću....

Tena9
    15. Siječanj 2015. 13:53

Ehehe..prvi puta u životu mi nije došla ujutro i sad ak dođe sutra bum jako razočarana jer sam sad već pročitala tu na portalu kakav je plod u 5.tjednu i u 6. i u 7. i u 8.hehehe..jbg, baš sam vesela bila kad me probudila budilica a ne menga ;) ali da, kaj sad...ak nije ovaj bit će idući :*

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

StellaMaris
    15. Siječanj 2015. 14:14

Neznam tko je spominjao svađu...mislila sam da normalno komuniciramo, podupiremo se, izmjenjujemo mišljenja i savjete. Ja sam obrazložila razloge zašto sam se odlučila na trakice i to je to...bila ja trudna ili ne za 10-tak dana, poanta je bila da dokazuju ovulaciju. Dosad smo se sve ugodno družile, neznam čemu sve ovo. Nika mislim da te s ničim nisam uvrijedila, ako jesam OPROSTI, žao mi je, nije mi bila ni najmanja namjera. Ja se nisam uvrijedila tvojim mišljenjem i postovima. Ne volim se svađati, nisam konfliktna i nije mi bio cilj da se sve pretvori u glupo prepucavanje.

Tena i ja sam se bila ponadala, a baš mi žao... 
    NMareN a mogu mislit..zadnji dani najduže traju, al ide vikend pa ćeš valjda naći neku preokupaciju

<3 2/2013 <3

Tena9
    15. Siječanj 2015. 14:31

StellaMaris, ništa još nije gotovo...još se nadamo <3

StellaMaris
    15. Siječanj 2015. 15:05

Tena ja u svom ovom ludila razumjela da je dosla...glups 
    Ajme superr onda...sad mi vec ljepsi dan

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.